Brabantia koš za odpadke na pedal newIcon 30 l, črn
80,22 €

Zadnji kos!

Primerno dodelan koš za odlaganje odpadkov s pedalom, ima vzdržljivo konstrukcijo in dodelan mehanizem in bo ustrezal prav vsaki kuhinji. Koš za smeti vsebuje odstranljivo notranjo posodo – kljub temu se bo pokrov primerno tesno zaprl.

Brabantia kozarec za živila (1 kos) 1,9L
14,90 € 13,60 €

Brabantia kozarec za živila ima 1,9 litra prostornine in je namenjen shranjevanju. Narejen je iz borosilikatnega stekla in omogoča pranje v pomivalnem stroju.

Brabantia koš za papir/smeti, 11 l, svetleče jeklo
30,90 €

Sodobno zasnovan koš za papir ali smeti, blagovne znamke Brabantia, je zahvaljujoč svojemu dizajnu, primeren za postavitev v vsako sobo v vašem domu. Visok je 31 cm in nudi 11 l prostornine.

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic Advance, 60 m + dodatki
129,90 €

Brabantia vrtljivi zunanji sušilnik s sistemom Easy-Lift preprosto nastavite na vašo idealno delovno višino, s svojo veliko sušilno površino, močnimi vrvmi in posebnimi zankami za obešalnike pa je idealen tako za sušenje odej, posteljnine in težjih oblačil, kot tudi za sušenje občutljivega perila.

Brabantia zunanji sušilnik perila Lift-O-Matic, 50 m, siv
129,87 € 123,45 €

Brabantia zunanji sušilnik Lift-O-Matic se ponaša s skupno površino sušenja 50 m ter je primeren za hkratno sušenje perila do 4–5 pranj. Izdelan je iz lahke konstrukcije. Višina sušilca je povsem nastavljiva, ponuja pa tudi možnost hitrega in preprostega pospravljanja.

Brabantia Selector koš za perilo, jeklo, 55 l, bel
88,99 €

Brabantia Selector koš za perilo, ki vas bo navdušil s svojo praktičnostjo. V notranjosti je razdeljen na dva dela, da boste lahko perilo ločevali sproti. Prostornina koša znaša 55 l.

Brabantia kozarec za živila (1 kos) 1,1L-21%
12,90 € 10,17 €

Brabantia kozarec za živila ima 1,1 litra prostornine in je namenjen shranjevanju. Narejen je iz borosilikatnega stekla in omogoča pranje v pomivalnem stroju.

Brabantia koš za papir/smeti, 11 l, svetleče jeklo - Odprta embalaža
29,60 € 27 €

Odprta embalaža

Sodobno zasnovan koš za papir ali smeti, blagovne znamke Brabantia, je zahvaljujoč svojemu dizajnu, primeren za postavitev v vsako sobo v vašem domu. Visok je 31 cm in nudi 11 l prostornine. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Brabantia likalna deska C, 124 × 45 cm, Parni sistemi, Denim Black
116,95 € 115,11 €

Brabantia likalna deska C, 124 × 45 cm, vam nudi stabilno delovno površino za likanje. Kovinska odlagalna površina je primerna za vse običajne parne likalnike. Plošča je ergonomska, saj jo lahko prilagodite na štiri različne višine (75–98 cm).

Brabantia skrinja za kruh, bela
38,52 € 37,85 €

Brabantia skrinja za kruh lahko shrani ogromno količino kruha, hkrati pa v kuhinji zasede malo prostora. Gumijasta podloga zmanjša hrup pri zapiranju. Boljše prezračevanje zagotavlja vratno dno.

Brabantia vgradni koš za smeti, 10 l
30,47 €

Vgradni koš za smeti blagovne znamke Brabantia, je v celoti izdelan iz nerjavečega materiala in zasnovan v črni barvi. Koš s prostornino 10 l je idealen za uporabo v vlažnih prostorih.

Brabantia skrinja za kruh, mandljeva
38,52 € 37,80 €

Brabantia skrinja za kruh lahko shrani ogromno količino kruha, hkrati pa v kuhinji zasede malo prostora. Gumijasta podloga zmanjša hrup pri zapiranju. Boljše prezračevanje zagotavlja vratno dno.

Brabantia likalna deska C, 124 × 45 cm, Denim Blue-20%
108,50 € 85,81 €

Brabantia likalna deska C, 124 × 45 cm, Denim Blue, vam nudi stabilno delovno površino za likanje. Kovinska odlagalna površina je primerna za vse običajne parne likalnike. Plošča je ergonomska, saj jo lahko prilagodite na štiri različne višine (75–98 cm).

Brabantia kozarčki za živila (3 kosi)
26,13 €

Brabantia kozarci za živila so namenjeni shranjevanju različnih živil. Narejeni so iz borosilikatnega stekla in omogočajo pranje v pomivalnem stroju.

Brabantia prevleka za ploščo, D 135 × 45, 8 mm, pena Titan Oval
33,73 €

Brabantia prevleka za ploščo D 135 × 45, 8 mm Titan Oval je izdelana iz kakovostnega in čistega 100% bombaža. Prevleka je združljiva z likalnimi deskami Brabantia. Barvna koda na pokrovu in likalni deski bo olajšala izbiro nadomestnega pokrova – če se barva ujema, se ovitek popolnoma prilega!

Brabantia posoda za kruh Bread Fall Front, srebrno črna
59,48 €

Sprednji del v oblikovanju mat jekla nudi primeren prostor za hrambo kruha. Pokrov za zapiranje posode ima odličen magnet. Izdelan je iz visokokakovostnega nerjavečega jekla. Posodo odlikuje primerno ozračevanje.

Brabantia kopalniški komplet 3 kosi, temno sivi
37,50 € 36,81 €

Brabantia kopalniški set je eleganten trio v obliki razdelilnika mila, držala za zobno ščetko in blazinice. Vsi sestavni deli imajo nedrsečo površino in so zato zelo stabilni. Ker je komplet narejen iz korozijsko odpornih materialov, je zelo primeren za vlažne prostore, kot sta kopalnica ali stranišče.

Brabantia odpirač Classic, mat jeklo
16,90 € 16,47 €

Klasični odpirač v čudoviti darilni ovojnici je, zahvaljujoč širokemu telesu, primeren za vse velikosti steklenic.

Brabantia skrinja za kruh, siva
42,80 € 41,71 €

Brabantia skrinja za kruh je sive barve. Gumijasti zamaški pri zapiranju zmanjšajo hrup. Mehanizem za odpiranje med odpiranjem in zapiranjem ne zaseda prostora.

Brabantia Touch Bin New koš za smeti, 30 L, črn
123,90 € 121,62 €

Moderen koš za smeti znamke Brabantia se ponaša s svojim lepim videzom kot tudi z dobrim delovanjem mnogo let. Tih mehanizem na dotik in neslišno zapiranje pokrova le povečujejo občutek razkošja ob metanju odpadkov v koš. Odstranljiva posoda olajšuje naslednje odnašanje odpadkov.

Brabantia likalna deska D, 135 × 45 cm + odlagač, Spring Bubbles-22%
154,95 € 119,44 €

Brabantia likalna deska D, 135 × 45 cm Spring Bubbles je absolutni vrh na področju likanja. Deske zbirajo paro in toploto iz železa, ki se nato odbije nazaj v zlikano oblačilo. Rezultat je dvostransko likanje, zaradi česar je celoten postopek učinkovit in hiter.

Brabantia lonec s pokrovom, 24 cm, chrom
62,20 € 59,68 €

Brabantia lonec s pokrovom (24 cm), iz kroma, je primeren za vse vire toplote, vključno z indukcijo in pečico do 200 °C. Ima visokokakovostno kovano aluminijasto ohišje z in pokrov z odprtino za prezračevanje – ta je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla ter se ponaša z zasnovo, ki je varna za indukcijo. Pokrov z odprtino za prezračevanje je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla.

Brabantia koš za smeti newicon, 3 l - Champagne
33,95 € 33,39 €

Brabantia koš za smeti newicon, 3 l – Champagne ima edinstven sistem za upravljanje pokrova, ki zagotavlja njegovo neslišno odpiranje in zapiranje. Košara ima zanesljivo tesnilo, ki preprečuje uhajanje vonjav. Površina koša je od spodaj protizdrsna, kar preprečuje praskanje tal in zagotavlja njeno stabilnost.

Brabantia lonec s pokrovom, 18 cm, chrom
47,60 € 46,74 €

Brabantia lonec s pokrovom (18 cm), iz kroma, je primeren za vse vire toplote, vključno z indukcijo in pečico do 200 °C. Ima visokokakovostno kovano aluminijasto ohišje z in pokrov z odprtino za prezračevanje in je varen za indukcijo. Pokrov z odprtino za prezračevanje je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla.

Brabantia lonec s pokrovom, 20 cm, chrom
51,20 € 48,37 €

Lonec Brabantia s pokrovom (20 cm), iz kroma, je primeren za vse vire toplote, vključno z indukcijo in pečico (do 200 °C). Ima visokokakovostno kovano aluminijasto zasnovo z indukcijsko podlago. Pokrov z odprtino za prezračevanje je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla.

Brabantia lonec s pokrovom CHEF, 24 cm
73,20 € 68,86 €

Brabantia lonec s pokrovom Technopro (24 cm) je primeren za vse vire kuhališč, vključno z indukcijo in pečico (do 200 °C). Ima visoko kakovostno ekstrudirano aluminijasto ohišje z indukcijsko bazo. Pokrov z odprtino za prezračevanje je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla.

Brabantia lonec s pokrovom Technopro, 20 cm
65,90 € 60,13 €

Brabantia lonec s pokrovom Technopro (20 cm) je primeren za vse vire kuhališč, vključno z indukcijo in pečico (do 200 °C). Ima visoko kakovostno ekstrudirano aluminijasto ohišje z indukcijsko bazo. Pokrov z odprtino za prezračevanje je izdelan iz prozornega stekla in nerjavečega jekla.

Brabantia toaletni komplet 3 kosi - mat črni
53,95 € 52,58 €

Brabantia WC set vključuje držalo za toaletni papir, toaletno ščetko z držalom in stojalo za toaletni papir. Vsi sestavni deli imajo nedrsečo površino in so zato zelo stabilni. Ker je komplet narejen iz korozijsko odpornih materialov, je zelo primeren za vlažne prostore, kot sta kopalnica ali stranišče.

Brabantia likalna deska C, 124 x 45 cm
97,27 €

Inovativna likalna deska Brabantia z veliko likalno površino in posebno oblikovanim ogrodjem, ki bo poskrbelo za večjo stabilnost.

Brabantia zunanji sušilnik perila TOPSPINNER, 40 m, siv
64,20 €

Brabantia zunanji sušilnik TOPSPINNER se ponaša s skupno površino sušenja 40 m ter je primeren za hkratno sušenje perila do 3–4 pranj. Izdelan je iz lahke konstrukcije. Višina sušilca je povsem nastavljiva, ponuja pa tudi možnost hitrega in preprostega pospravljanja.

Brabantia odcejevalnik za posodo, siv
53,83 €

Brabantia odcejevalnik za posodo ponuja veliko prostora za sušenje posode. Ima žični okvir iz nerjavečih materialov in odstranljiv predel za pribor.

Brabantia likalna deska D 135x45, črte
108,32 €

Brabantia likalna deska D je sodobno oblikovana in stabilna. Ima odložišče za likalnik in otroško ključavnico. Omogoča nastavitev višine.

Brabanita je nizozemsko podjetje, ki proizvaja izdelke za dom, kot so zabojniki za odpadke, stojala za perilo, posode za shranjevanje hrane in druge proizvode. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919 na nizozemskem pod imenom Van Elder & Co.

Brabanita je nizozemsko podjetje, ki proizvaja izdelke za dom, kot so zabojniki za odpadke, stojala za perilo, posode za shranjevanje hrane in druge proizvode. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1919 na nizozemskem pod imenom Van Elder & Co.