Bose Bluetooth zvočnik SoundLink Revolve
233 € 191,11 €

Zadnji kos!

Uživajte v glasbi na poti, kamor koli greste. SoundLink Revolve Bluetooth zvočnik zagotavlja popolno naraven zvok iz ultra-kompaktnega zvočnika. Ima možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo, video posnetke ali igre, kadarkoli in kjerkoli.

Bose brezžični Bass Module 700
799,95 € 771,04 €

Zadnji kos!

Bose Soundbar 700 lahko sedaj dodate brezžični Mose Mass Module 700 in občutite razliko. Razvit je bil posebej za Bose Soundbar 700 in je najboljši brezžični bas modul, ki so ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Z njim se lahko brezžično povežete na televizijo ali vašo mobilno napravo.

Bose sistem zvočnikov AM5, črn
599 €

Zadnji kos!

Nadgradite svoj stereo sistem in uživajte v realnem zvoku in surround prednostih z zvočniki Bose AM5.

Bose brezžične slušalke SoundSport-18%
185 € 149,95 €

Zadnji kos!

Slušalke Soundsport prinašajo kakovost z tehnologijo, ki odpravlja hrup, vam pomaga, da odklopite svet in se prilagodite vaši glasbi. Prinaša globok, čist zvok pri vaših vsakdanjih aktivnostih.

Bose zvočnik Soundbar 700
899,95 € 799 €

Odlična cena

Bose zvočnik Soundbar 700 ponuja kompaktno rešitev za hišni kino sistem. Odlikujeta ga kakovosten zvok in estetska zasnova.

Bose zvočnik Soundbar 500, črn-19%
549,95 € 445 €

Odlična cena

Bose zvočnik Soundbar 500 ponuja kompaktno rešitev za hišni kino sistem. Odlikujeta ga kakovosten zvok in estetska zasnova v črni barvi.

Bose brezžični Bass Module 500, črn-19%
449,95 € 360 €

Odlična cena

Bose Soundbar 500 lahko sedaj dodate brezžični Mose Mass Module 500 in občutite razliko. Razvit je bil posebej za Bose Soundbar 500 in je najboljši brezžični bas modul, ki so ga kadarkoli razvili za sistem domačega kina. Z njim se lahko brezžično povežete na televizijo ali vašo mobilno napravo.

Bose Bluetooth zvočnik SoundLink Revolve Plus-22%
334 € 259,90 €

Odlična cena

Uživajte v glasbi na poti, kamor koli greste. SoundLink Revolve Plus Bluetooth zvočnik zagotavlja popolno naraven zvok iz ultra-kompaktnega zvočnika. Ima možnost brezžične povezave z vašim pametnim telefonom, tabličnim računalnikom ali drugo napravo Bluetooth, tako da lahko poslušate glasbo, video posnetke ali igre, kadar koli in kjer koli. 

Bose Bluetooth zvočnik v ovratnici SoundWear Companion-16%
299,95 € 249,95 €

Odlična cena

Brezžični Bluetooth stereo zvočniki SoundWear Companion so vgrajeni v posebni ovratnici z neverjetno tehnologijo, ki vam omogoča poslušanje glasbe in brezžično povezavo s pametnim telefonom, brez da bi se morali počutiti izoliranega.

Bose slušalke SoundLink around-ear wireless II-21%
229,95 € 179,95 €

Odlična cena

Slušalke Soundtrue AroundEar prinašajo udobje s kakovostjo zvoka. Glasba se sliši globlje, bolj čisto in živo z Bose tehnologijami. Brezžični domet znaša 9 m.

Bose zvočni sistem Solo 5, črn
259 €

Odlična cena

Odlična nadgradnja zvoka za vaš LCD televizor. Bose Solo 5 zvočna-palica, nudi globok prostori zvok, v majhni kompaktni napravi. Upravljajte vse naprave z dodanim univerzalnim daljinskim upravljavcem.

Bose pametni zvočnik Home Speaker 500
449,95 € 399 €

Odlična cena

Bose Home Speaker 500 je del nove družine pametnih zvočnikov in soundbarov. Z vgrajeno Alexo imate milijone pesmi dobesedno na koncu jezika. Lahko pa vse skupaj upravljate tudi z Bose Music aplikacijo.

Bose Home Speaker 300 zvočnik
279,95 € 249,90 €

Odlična cena

Bose zvočnik Home Speaker 300 se med drugim ponaša z modernim dizajnom, prenosno zasnovo, prostorskim zvokom, glasovnim nadzorom ter povezavama Wi-Fi in Bluetooth.

Bose glasbeni stolp Wave Soundtouch
799 €

Odlična cena

Eleganten, kakovosten in sodoben avdio sistem Bose Wave Soundtouch ponuja zvok, ki je primerljiv z velikimi stereo sistemi. Ima tudi CD predvajalnik ter podpira Wi-Fi povezavo

Bose Frames Rondo glasbena očala
229,95 €

Odlična cena

Sončna očala, ki poleg učinkovite zaščite pred UVA in UVB žarki omogočajo tudi poslušanje glasbe.

Bose slušalke QuietComfort 20 Samsung
307 € 222,17 €

Slušalke QuietComfort prinašajo kakovost z tehnologijo, ki odpravlja hrup, vam pomaga, da odklopite svet in se prilagodite vaši glasbi. Prinaša globok, čist zvok z Active EQ in TriPort tehnologijami.

Bose slušalke QuietComfort 20 Apple
307 € 222,17 €

Slušalke QuietComfort prinašajo kakovost z tehnologijo, ki odpravlja hrup, vam pomaga, da odklopite svet in se prilagodite vaši glasbi. Prinaša globok, čist zvok z Active EQ in TriPort tehnologijami.

Bose slušalke QuietControl 30
305 € 279 €

Odlična cena

Slušalke Bose QuietControl se ponašajo s svojo Bluetooth povezava, ki omogoča doseg do 10 metrov. Baterije slušalk se polnijo manj kot tri ure in vam omogočajo uporabo do 10 ur.

Bose vgradni stenski zvočniki Virtually Invisible 891
669 € 594,66 €

Stenski zvočnik 891 se ponaša z visoko zmogljivostjo in kakovostjo. Z dvema vgrajenima visokotoncema in nizkotoncem ter tehnologijo Stereo Everywhere bo zagotavljal optimalen stereo zvok v prostoru. V kompletu sta dva zvočnika za stensko vgradnjo.

Bose komplet zvočnikov Companion 50
418,90 € 373,86 €

Kakovostni komplet namiznih zvočnikov Bose Companion 50, prinaša 2.1 sistem z odlično reprodukcijo zvoka v vaš dom. Dramatičen in akustičen zvok, ki vas popelje v sam center dogajanja.

Bose On-ear brezžične slušalke, črne
209 € 199,96 €

Uživajte v svoji najljubši glasbi z naglavnimi slušalkami Bose On-ear. Odlikuje jih zaobljena oblika, s tankim naglavnim trakom in ušesnimi blazinicami iz spominske pene, ki zagotavljajo udobno prileganje. Slušalke zlahka zložite in vzamete s seboj, prinašajo pa do 15 ur poslušanja preko Bluetooth povezave.

Bose komplet zvočnikov Companion 20
263,30 € 255,95 €

Bose Companion 2.0 multimedijski sistem zvočnikov. Najboljši dvo sistemski namizni zvočniki podjetja Boss prinašajo poln, naraven zvok, ki napolni celoten prostor.

Bose Stereo zvočniki 301-V, črni
409 € 399 €

Večnamenski zvočniki priznanega proizvajalca Bose bodo navdušili tudi zahtevnejše kupce. Pohvalijo se lahko z izjemnim zvokom in odličnimi tehničnimi lastnostmi. Poleg tega imajo tudi všečen zunanji videz in bodo popestrili vašo dnevno sobo.

Bose Sleepbuds II slušalke za spanje, belo/srebrne
279 €

Za sladek in kakovosten spanec so tu slušalke za spanje Bose Sleepbuds II, s katerimi bo uspavanje hitro, spanec pa zares kakovosten. Slušalke se upravljajo z mobilno aplikacijo, pasivno zatirajo okoljske hrupe in ponujajo veliko maskirnih in sproščujočih zvokov. Z enim polnjenjem igrajo 10 ur in se odlično držijo v ušesih.

Blagovna znamka Bose je specializirana za avdio opremo in je vodilna na svetovnem trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1964 s poudarkom na psihoakustiki, ki je postala značilnost tega podjetja. Bose je znan po svojih visoko izdelkih, ki zagotavljajo odličen in čist zvok.

Blagovna znamka Bose je specializirana za avdio opremo in je vodilna na svetovnem trgu. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1964 s poudarkom na psihoakustiki, ki je postala značilnost tega podjetja. Bose je znan po svojih visoko izdelkih, ki zagotavljajo odličen in čist zvok.