Bollé otroška smučarska čelada Quickster
104,92 €

97,15 €

Otroška smučarska čelada20 ventilacijskimi odprtinami in ABS konstrukcijo nudi odlično zaščito za glavo. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quickster ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka.


Bollé otroška smučarska čelada Quiz Visor
116,58 €

108,81 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Visokokakovostna otroška smučarska čelada20 prezračevalnimi odprtinami, zagotavlja visoko zaščito glave zaradi ABS in EPS
konstrukcije. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé Quiz Visor ima nastavljivo velikost in je primerna za vsakega otroka. Prednost čelade je vgrajena odstranljiva podloga.


Bollé smučarska čelada B-Rent
93,26 €

81,60 €

Visokokakovostna smučarska čelada12 prezračevalnimi odprtinami zagotavlja visoko zaščito glave zaradi konstrukcije ABS. Narejena je iz hipoalergenih in zračnih materialov, ki zagotavljajo udobno nošenje. Bollé B-Rent ima nastavljivo velikost in sponko za smučarska očala.


Bollé smučarska čelada Millenium Matte Black Flash
163,23 €

151,57 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Prvorazredna smučarska čelada8 prezračevalnimi odprtinami. Hibridna konstrukcija, ki združuje tehnologijo In-Mould in Hardshell, zagotavlja visoko zaščito glave in hkrati ohranja nizko težo. Bollé Millenium Matte Black Flash ima odstranljiva pralna podloga in ušesne blazinice.


Bollé smučarska očala Schuss
58,27 €

50,50 €

Smučarska očala s filtrom kategorije št. 3 imajo patentirane šipe in okvir Antifog proti pretiranemu meglenju. Dvojna zasteklenitev zagotavlja boljše tesnjenje in zaščito pred sončno svetlobo. Bollé Schuss so združljive z večino smučarskih čelad.


Bollé sončna očala 6th sense, shiny black/gray
179,90 €

161,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sončna očala so namenjena kolesarjem. Postale bodo vaš šesti čut, ki bo povečal intenzivnost vaše senzorične zaznave in kolesarske izkušnje. So popolnoma ergonomsko prilagodljive.


Bollé sončna očala Molly, satin frost
84,90 €

76,41 €

Sončna očala so primerna za srednje ali majhne obraze. Nudijo odlično zaščito pred nevarnimi UV žarki in ščitijo pred udarci. Leče so izdelane po nacionalnih standardih ANSI.


Bollé sončna očala Python Shiny Black POL TNS, črna
109,90 €

104,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sončna očala Bolle Python so zasnovana v večji velikosti in so namenjena aktivnim uporabnikom. Ponašajo se s polariziranimi lečami, ki nudijo popolno UV zaščito in dodatno poskrbijo za zmanjšanje utrujenosti oči. Zaradi navedenega so še posebej primerne za močne svetlobne pogoje.


Bollé sončna očala Rainier Holographic, sil. rose
119,90 €

107,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sončna očala se pojavljajo kot tehnološka prednost proizvajalca Bolle, saj ne popačijo slike, nudijo precizno optiko in poskušajo izboljšati vidne in motorične sposobnosti, ki dajejo športnikom prednost pred konkurenco.


Bollé sončna očala Spiral Shiny Black POL TNS, črna
109,90 €

104,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sončna očala Bolle Spiral so zasnovane v srednji velikosti in so namenjena aktivnim uporabnikom. Ponašajo se z lečami, ki nudijo popolno UV zaščito in dodatno poskrbijo za zmanjšanje utrujenosti oči. Poleg tega so leče polarizirane, zaradi česar so še posebej primerne za močne svetlobne pogoje.


Bollé sončna očala Spiral Shiny Black TNS, črna
89,90 €

85,41 €

Sončna očala Bolle Spiral so zasnovane v srednji velikosti in so namenjena aktivnim uporabnikom. Ponašajo se z lečami, ki nudijo popolno UV zaščito in dodatno poskrbijo za zmanjšanje utrujenosti oči. Očala so zaradi navedenega primerne za izjemno močne svetlobne pogoje.


Bollé smučarska čelada B-Style
113,01 €

85,72 €

Moderna čelada za smučanje z visoko stopnjo varnosti. Bollé B-Style Matte Black White zahvaljujoč konstrukciji In-Mold dobro zaščiti glavo in pri tem še vedno ohranja nizko težo. Velikost čelade se lahko enostavno prilagodi – tehnologija Click to Fit. Udobje je zagotovljeno z odstranljivo blazinico, ki jo je mogoče oprati pri 30 ° C.


Bollé smučarska očala Carve Vermilllon Gun
49,95 €

44,95 €

Kakovostna smučarska očala Bolle Carve Vermillon Gun z dvojnimi stekli se ponašajo s P8O+ slojem za preprečevanje rošenja. Zaznamuje jih Carbo-Glas steklo za zaščito pred nastankom prask. Prednost očal je Flow-Tech sistem zračenja v okvirju.


Bollé sončna očala Diablo, satin dark grey
119,90 €

107,91 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Bollé Diablo kolesarska sončna očala z lahkim okvirjem iz kakovostnega najlona se pohvalijo z B-Flow tehnologijo za povečano zračnost. Thermogrip hidrofilni material okvirja absorbira vlago in drži očala na mestu. Stekla so fotokromatična, polarizirana ter imajo oleofobični in hidrofobični premaz.


Bollé sončna očala King Shiny Black TNS, črna
89,90 €

85,41 €

Sončna očala Bolle King so zasnovana v srednji velikosti in so namenjena aktivnim uporabnikom. Ponašajo se s TNS lečami, ki nudijo popolno UV zaščito, zaradi česar so še posebej primerne za močne svetlobne pogoje. Poleg tega zagotavljajo oster in jasen pogled z dobrim barvnim kontrastom.


Bollé sončna očala Recoil Shiny Black Pol TNS, črna
109,90 €

104,40 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Sončna očala Bolle Recoil so namenjena aktivnim uporabnikom s srednje velikim do velikim obrazom. Ponašajo se z lečami, ki nudijo popolno UV zaščito in dodatno poskrbijo za zmanjšanje utrujenosti oči. Poleg tega so leče polarizirane.


Blagovna znamka Bolle je stara že več kot stoletje. V svetu športnih očal je poznana po vrhunskih tehnoloških rešitvah pri zaščiti vida in drznih oblikah očal. Bolle sončna očala so številka 1 za športnike in nešportnike – za vsakogar se najde primeren model.

Blagovna znamka Bolle je stara že več kot stoletje. V svetu športnih očal je poznana po vrhunskih tehnoloških rešitvah pri zaščiti vida in drznih oblikah očal. Bolle sončna očala so številka 1 za športnike in nešportnike – za vsakogar se najde primeren model.