Boll otroška spalna vreča Patrol Lite
54,28 € 45,81 €

Zadnji kos!

Otroška spalna vreča Boll Patrol Lite raste z vašim otrokom, zaradi svoje edinstvene zasnove omogoča podaljšanje dolžine spalne vreče za 35 cm. Notranji sloj je narejen iz posebnega poliranega poliestra, ki je naravno hipoalergen in **spominja na fini bombaž **.

Boll Sioux nahrbtnik, 15L Dutch Blue
46,75 €

Zadnji kos!

Boll Sioux 15 Dutch Blue je večnamenski otroški nahrbtnik, primeren za enodnevne izlete, športne aktivnosti in vsakodnevno uporabo. Optimalno izbrana prostornina in njena razdelitev zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete.

Boll Prophet nahrbtnik 20
98,51 € 69,07 €

Edinstven prefinjen nahrbtnik Boll Prophet 20 v elegantnem in stilskem poslovnem dizajnu. Zasnovan za zahtevne uporabnike, ki cenijo natančno izdelavo, kakovostne materiale, udobno prileganje in funkcionalne podrobnosti.

Boll Trail Head nahrbtnik 32
113,30 € 98,35 €

Univerzalni nahrbtnik za mestno in športno uporabo. Poseben hrbtni sistem B7 System s prilagoditvijo oblike hrbta. Vključuje 5 zunanjih in 6 notranjih žepov s prostorom za prenosnik z diagonalo 15,7". Za udobno nošenje so na voljo naramnice Tubular Stripes in zračni sistem Dynamic Air Flow. Do Boll Trail Head 32 omogoča shranjevanje 3 litrske hidro vrečke.

Boll Trail Head nahrbtnik 26 Basalt
94,94 €

Univerzalni nahrbtnik za mestno in športno uporabo. Poseben hrbtni sistem B7 System s prilagoditvijo oblike hrbta. Vključuje 5 zunanjih in 6 notranjih žepov s prostorom za prenosnik. Za udobno nošenje so na voljo naramnice Tubular Stripes in zračni sistem Dynamic Air Flow. Do Boll Trail Head 26 Basalt omogoča shranjevanje 3 litrske hidro vrečke.

Boll Raven nahrbtnik, 15–18 l
70,60 € 41,82 €

Nahrbtnik ima hrbtni sistem za nošenje B8+ za udobje med nošenjem in maksimalno zračnost. Ima tudi stranske žepe za steklenico za vode in varnostne odsevne elemente. Boll Raven nahrbtnik, 15–18 l ima vgrajeno dežno prevleko in je kompatibilen z mehom za vodo.

Boll Scout nahrbtnik, 24-30L
70,22 € 67,41 €

Kakovostni športni nahrbtnik za otroke. Boll Scout 24–30 je oblikovan tako, da popolnoma kopira otrokovo anatomijo. Napredni sistem hrbta zagotavlja udobno nošenje tudi za daljša obdobja. Nahrbtnik ima prostornino do 30 l in je za večjo varnost opremljen z odsevnimi točkami.

Boll Raven nahrbtnik, 20–24 l
89,20 € 73,22 €

Nahrbtnik ima hrbtni sistem za nošenje B8+ za udobje med nošenjem in maksimalno zračnost. Ima tudi stranske žepe za steklenico za vode in praktične zanke za pritrjevanje pohodniških palic. Boll Raven nahrbtnik, 20–24 l ima vgrajeno dežno prevleko in je kompatibilen z mehom za vodo.

Boll Prophet nahrbtnik, 26 Black/Lime
90,87 €

Nahrbtnik Boll Prophet 26 je prefinjen nahrbtnik v elegantnem in stilsko poslovnem slogu, zasnovan za uporabnike, ki cenijo kakovostno izdelavo in materiale, udobno nošenje in funkcionalne rešitve.

Boll Raven nahrbtnik, 25–30 l
96,70 € 81,09 €

Nahrbtnik ima hrbtni sistem za nošenje B8+ za udobje med nošenjem in maksimalno zračnost. Ima tudi stranske žepe za steklenico za vode in praktične zanke za pritrjevanje pohodniških palic. Boll Raven nahrbtnik, 25–30 l ima vgrajeno dežno prevleko in je kompatibilen z mehom za vodo.

Boll Eagle nahrbtnik, 24 l
66,70 € 62,76 €

Nahrbtnik ima ergonomičen hrbtni sistem, ki zagotavlja učinkovito zračenje hrbta. Za vratom ima tudi varnostni žep za dragocenosti in stranske žepe za steklenico z vodo. Boll Eagle nahrbtnik, 24 l je primeren za starejše otroke z višino od 145 in za odrasle.

Boll otroška spalna vreča Patrol
69,90 € 65,08 €

Otroška spalna vreča Boll Patrol nudi izjemno toplino in udobje. Je edinstvena v svoji zasnovi, omogoča podaljšanje dolžine za 35 cm in ji ne primanjkuje nobenih tehničnih sredstev v primerjavi z odraslimi spalnimi vrečami.

Boll Quantum nahrbtnik RF, 35-47 l
126,60 € 115,47 €

Nahrbtnik ima nihajni ledveni pas s tehnologijo Pivot-on-the-go. Pokrov je mogoče pretvoriti v praktično ledveno torbico s praktično prostornino. Naramni trakovi s sistemom ARMotion System zagotavljajo največjo svobodo gibanja rok in ramen. Nahrbtnik Boll Quantum RF 35–47 l je opremljen z integriranim dežnim plaščem.

Boll Quantum nahrbtnik RF, 45-58 l
141,50 € 129,05 €

Nahrbtnik ima ledveni pas s tehnologijo Pivot-on-the-go. Pokrov je mogoče pretvoriti v ledveno torbico s praktično prostornino. Naramni trakovi s sistemom ARMotion System zagotavljajo največjo svobodo gibanja rok in ramen. Nahrbtnik Boll Quantum RF 45–58 l je opremljen z integriranim dežnim plaščem.

Boll Quantum nahrbtnik RF, 60-80 l
186 € 169,69 €

Nahrbtnik ima nihajni ledveni pas s tehnologijo Swivel & Slide. Pokrov je mogoče pretvoriti v praktično ledveno torbico s praktično prostornino. Naramni trakovi s sistemom ARMotion zagotavljajo največjo svobodo gibanja rok in ramen. Nahrbtnik Boll Quantum RF 60–80 l je opremljen z integriranim dežnim plaščem.

Boll Raven nahrbtnik, 35–42 l
119 € 93,31 €

Nahrbtnik ima hrbtni sistem za nošenje B8+ za udobje med nošenjem in maksimalno zračnost. Ima tudi stranske žepe za steklenico za vode in praktične zanke za pritrjevanje pohodniških palic. Boll Raven nahrbtnik, 35–42 l ima vgrajeno dežno prevleko in je kompatibilen z mehom za vodo.

Boll Raven nahrbtnik, 45–55 l
145,10 € 116,42 €

Nahrbtnik ima hrbtni sistem za nošenje B8+ za udobje med nošenjem in maksimalno zračnost. Ima tudi ledveni pas z elastičnim žepom Real-3D-Pocket in sprednji elastični žep, ki se zapre s sponko. Boll Raven nahrbtnik, 45–55 l ima vgrajeno dežno prevleko.

Boll School Mate Mouse šolski nahrbtnik, turkizen, 18 l
78,20 € 73,59 €

Šolski nahrbtnik ima glaven žep s prostorom za A4 in A5 zvezke. Ima tudi višinsko nastavljiv hrbtni sistem SP-system. Ima tudi varnostne odsevne elemente in stranske žepe za steklenico z vodo. Boll School Mate Mouse šolski nahrbtnik, turkizen, 18 l je primeren za otroke od 1. do 3. razreda.

Boll Smart šolski nahrbtnik, 22 l
83,80 € 78,85 €

Šolski nahrbtnik ima glaven žep s prostorom za A4 in A5 zvezke. Ima tudi višinsko nastavljiv hrbtni sistem SP-system. Ima tudi varnostne odsevne elemente in stranske žepe za steklenico z vodo. Boll SSmart šolski nahrbtnik, 22 l je primeren za otroke od 3. do 5. razreda.

Boll Smart šolski nahrbtnik, 22 l
85,80 € 79,44 €

Šolski nahrbtnik z glavnim oddelkom z vezivom za zvezke A4 in A5. Opremljen je s sistemom SP za nastavitev višine. Priloženi so tudi varnostni odsevniki in vključuje stranske žepe za steklenico z vodo. Dvojno dno z odstranljivo ojačitvijo. Nahrbtnik Boll Smart 22 l je primeren za otroke v 3.-5. razreda.

Boll šolski nahrbtnik SchoolMate 18L Artwork
82,09 € 73,59 €

kakovostni šolski nahrbtnik, ki je sestavljen z maksimalnim upoštevanjem potrebe hrbtenice. Boll SchoolMate 18 Artwork zahvaljujoč v celoti nastavljivemu naslonjalnem sistemu, raste z otrokom, tako da učencem v vseh letih zgodnjega šolanja dopušča udobno nošenje in je opremljen s številnimi varnostnimi odbojnimi elementi ter tako zagotavlja prepoznavnost učenca z vseh strani, tudi v slabših svetlobnih pogojih.

Boll nahrbtnik Roo 12L
33 € 31,70 €

Boll večnamenski in praktičen otroški nahrbtnik, primeren za izlete, šolo, športne aktivnosti ali prosti čas.

Boll Koala nahrbtnik, 10L Lime
30,68 €

Koala 10 Lime je otroški nahrbtnik, primeren za vrtec in izlete. Prostornina in razporeditev žepov zagotavlja dovolj prostora za vse, kar potrebujete pri roki.

Boll Sioux nahrbtnik, 15L Lime
45,41 €

Boll Sioux 15 Lime je večnamenski otroški nahrbtnik, primeren za enodnevne izlete, športne aktivnosti in vsakodnevno uporabo. Optimalno izbrana prostornina in njena razdelitev zagotavljata dovolj prostora za vse, kar potrebujete.

BOLL je na trgu zasedel svoje mesto zaradi svoje visoke kakovosti izdelave in inovativnosti ter funkcionalnim oblikovalskim pristopom, ki je podrpt s prefinjenim back sistemom.

Z več kot 20 letnimi izkušnjami in proizvodnje so sodelovali v številnih odpravah v različnih delih sveta in sodelovali z večjo ekipo športnikov, katerim so ugodili in tako, danes uživajo v prepoznavnosti med vsemi vrstami uporabnikov. Glavni cilj je izboljševanje izdelkov, uporaba inovativnih rešitev, najnovejših trendov, znanja ter materialov, ki zagotovijo maksimalno zadovoljstvo uporabnikov.

BOLL je na trgu zasedel svoje mesto zaradi svoje visoke kakovosti izdelave in inovativnosti ter funkcionalnim oblikovalskim pristopom, ki je podrpt s prefinjenim back sistemom.

Z več kot 20 letnimi izkušnjami in proizvodnje so sodelovali v številnih odpravah v različnih delih sveta in sodelovali z večjo ekipo športnikov, katerim so ugodili in tako, danes uživajo v prepoznavnosti med vsemi vrstami uporabnikov. Glavni cilj je izboljševanje izdelkov, uporaba inovativnih rešitev, najnovejših trendov, znanja ter materialov, ki zagotovijo maksimalno zadovoljstvo uporabnikov.