Določi parametre
Blackroll STANDARD, miofascialni vadbeni valj, 30 cm x 15 cm, Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll STANDARD, miofascialni vadbeni valj, 30 cm x 15 cm,

BLACKROLL® vadbeni valj (standardna verzija) ponuja ljudem vseh starosti in športnikom možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Priporočljivo za športno in terapevtsko uporabo.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm

Blackroll® MED vadbeni valj (mehkejša verzija) ponuja vsem možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. 20% mehkejši od Blackroll® standard. Priporočljivo za začetnike, za terapevtsko uporabo, jogo in pilates.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll MINI, miofascialni vadbeni valj, 15 cm x 6 cm Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll MINI, miofascialni vadbeni valj, 15 cm x 6 cm

Blackroll MINI vadbeni valj ponuja ljudem vseh starosti in športnikom možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Primeren za potovanja, saj je majhen in lahek. Ciljno je namenjen masaži stopal, nog in rok.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll BALL 08 cm Blackroll MICRO, miofascialni vadbeni valj, 6 cm x 3 cm
Blackroll BALL 08 cm

Blackroll BALL 08 je popoln dodatek k večjim Blackroll izdelkom. S svojim 8 cm premerom je ravno tisto, kar potrebujete za samostojno masažo različnih delov telesa. BALL 08 je primerna za točkovno masažo globlje ležečih mišic ali težko dostopnih delov telesa (vrat, ramena,..).

na voljo predvidoma: 4.4. - 5.4.

Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm Blackroll MICRO, miofascialni vadbeni valj, 6 cm x 3 cm
Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm

BLACKROLL® DUOBALL 12 ponuja možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšate svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Idealen je za masažo prsnega dela in ledvenega dela hrbtenice, saj je reža nežna do kostnih struktur. Primerno tudi za masažo strani rok in nog.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll MICRO, miofascialni vadbeni valj, 6 cm x 3 cm Blackroll MICRO, miofascialni vadbeni valj, 6 cm x 3 cm
Blackroll MICRO, miofascialni vadbeni valj, 6 cm x 3 cm

BLACKROLL® MICRO je super majhen in zelo priročen. Je najmanjše orodje za regeneracijo, ki ga vedno lahko vzamete s seboj. Najbolj primeren je za ciljno masažo majhnih predelov, kot so dlani, prsti, podlaket, obraz, ..

na voljo predvidoma: 4.4. - 5.4.

Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm

BLACKROLL® BLOCK je vsestransko funkcionalno orodje za vadbo (joga) in širi možnost uporabe izdelkov Blackroll. Služi kot višji podstavek za izvedbo samomasaže z Blackroll MINI (mečne mišice/ahilova tetiva), Blackroll DUOBALL 08 ali Blackroll BALL 08. Dno je odprto za shranjevanje teh pripomočkov.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll MAT vadbena podloga, črna, 65 x 185 cm Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Blackroll MAT vadbena podloga, črna, 65 x 185 cm

BLACKROLL®MAT je izdelek najvišje kakovosti (nemška kvaliteta) na področju vadbenih podlog v velikosti 65 cm x 185 cm. Podloga nudi optimalen oprijem (nedrseča), robovi se ne vihajo. Kategorija uporabe: trening, kondicija, fizioterapija, rehabilitacija,..

na voljo predvidoma: 17.4. - 20.4.

Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici

BLACKROLL® NEEDLEROLLER je stimulacijski valj na palici in nudi preprost način povečanja krvnega pretoka, aktiviranja refleksov ter akupunkturnih točk. NEEDLEROLLER stimulira živčne končiče pri vrhnjem fascialnem tkivu.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll BALL 12 cm Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm
Blackroll BALL 12 cm

BLACKROLL® BALL 12 je popoln dodatek k večjim Blackroll izdelkom. BALL 12 je večja od BALL 08, zato je manj intenzivna, ampak še vedno primerna za točkovno masažo globlje ležečih mišic ali težko dostopnih delov telesa (vrat, ramena,..).

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll BLACKROLL vzglavnik Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm
Blackroll BLACKROLL vzglavnik

Vzglavnik, ki zagotavlja optimalne pogoje za spanje in je primeren za vse položaje spanja. Zračna visokotehnološka spominska pena in zračen, hitro sušeč material. Mimogrede: zaradi visokotehnološkega materiala iz spominske pene je vzglavnik RECOVERY PILLOW idealen tudi kot blazina za meditacijo.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm
Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm

BLACKROLL® DUOBALL 08 ponuja vsem možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. DUOBALL je idealen za masažo vratu in hrbta, saj je reža nežna do kostnih struktur. Primerno tudi za masažo ramen, rok in nog.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

BLACKROLL® ponuja kakovostne pripomočke (proizvedene v Nemčiji) različnih trdot za regeneracijo in samomasažo ter za boljše okrevanje in povečanje zmogljivosti mišic. Intenzivna masaža mišic in fascije ima podoben učinek kakor športna masaža - omogoči takojšnje sproščanje. Z BLACKROLL®-om sami določite, kateri del telesa potrebuje (večjo) pozornost in kdaj.