edman d.o.o.

Določi parametre
Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm
Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm

BLACKROLL® DUOBALL 12 ponuja možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšate svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Idealen je za masažo prsnega dela in ledvenega dela hrbtenice, saj je reža nežna do kostnih struktur. Primerno tudi za masažo strani rok in nog.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll TMX TRIGGER Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm
Blackroll TMX TRIGGER

Lesen pripomoček za preprečevanje mišične napetosti in za zdravljenje akutno bolečih predelov. 3 cm glava TMX triggerja deluje kot palec fizioterapevta. Primerno tudi za razbremenitev prstov na roki pri manualnih terapijah.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll POSTURE - trener drže Blackroll DUOBALL 12, 24 cm x 12 cm
Blackroll POSTURE - trener drže

BLACKROLL® POSTURE – trener drže, ki ga je zasnovala švedska družba SWEDISH Posture, je zelo učinkovit pripomoček, ki enostavno in hkrati zelo učinkovito pripomore k izboljšanju vaše drže in vas podpira pri zaupanju v vaše telo. Lahko ga nosite pod ali nad oblačili.

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Darco Mecron kineziološki trak Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Darco Mecron kineziološki trak

Elastični bandažni trak MECRON za kineziologijo je elastični trak, ki se ga uporablja za športne in terapevtske namene. Narejen je iz bombaža in akrilnega lepila. Trak je koži prijazen in vodoodporen.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll BLACKROLL vzglavnik Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Blackroll BLACKROLL vzglavnik

Vzglavnik, ki zagotavlja optimalne pogoje za spanje in je primeren za vse položaje spanja. Zračna visokotehnološka spominska pena in zračen, hitro sušeč material. Mimogrede: zaradi visokotehnološkega materiala iz spominske pene je vzglavnik RECOVERY PILLOW idealen tudi kot blazina za meditacijo.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici
Blackroll NEEDLEROLLER - stimulacijski valj na palici

BLACKROLL® NEEDLEROLLER je stimulacijski valj na palici in nudi preprost način povečanja krvnega pretoka, aktiviranja refleksov ter akupunkturnih točk. NEEDLEROLLER stimulira živčne končiče pri vrhnjem fascialnem tkivu.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm

Blackroll® MED vadbeni valj (mehkejša verzija) ponuja vsem možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. 20% mehkejši od Blackroll® standard. Priporočljivo za začetnike, za terapevtsko uporabo, jogo in pilates.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll MINI, miofascialni vadbeni valj, 15 cm x 6 cm Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll MINI, miofascialni vadbeni valj, 15 cm x 6 cm

Blackroll MINI vadbeni valj ponuja ljudem vseh starosti in športnikom možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Primeren za potovanja, saj je majhen in lahek. Ciljno je namenjen masaži stopal, nog in rok.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll STANDARD, miofascialni vadbeni valj, 30 cm x 15 cm, Blackroll MED, miofascialni vadbeni valj - mehkejša verzija, 30 cm x 15 cm
Blackroll STANDARD, miofascialni vadbeni valj, 30 cm x 15 cm,

BLACKROLL® vadbeni valj (standardna verzija) ponuja ljudem vseh starosti in športnikom možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. Priporočljivo za športno in terapevtsko uporabo.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll BALL 08 cm Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm
Blackroll BALL 08 cm

Blackroll BALL 08 je popoln dodatek k večjim Blackroll izdelkom. S svojim 8 cm premerom je ravno tisto, kar potrebujete za samostojno masažo različnih delov telesa. BALL 08 je primerna za točkovno masažo globlje ležečih mišic ali težko dostopnih delov telesa (vrat, ramena,..).

na voljo predvidoma: 5.4. - 6.4.

Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm
Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm

BLACKROLL® BLOCK je vsestransko funkcionalno orodje za vadbo (joga) in širi možnost uporabe izdelkov Blackroll. Služi kot višji podstavek za izvedbo samomasaže z Blackroll MINI (mečne mišice/ahilova tetiva), Blackroll DUOBALL 08 ali Blackroll BALL 08. Dno je odprto za shranjevanje teh pripomočkov.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.

Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm Blackroll BLOCK, 30 cm x 15 cm x 10 cm
Blackroll DUOBALL 08, 16 cm x 8 cm

BLACKROLL® DUOBALL 08 ponuja vsem možnost, da s preprostimi vajami in samosproščanjem izboljšajo svojo gibljivost, ravnotežje, mobilnost in moč. DUOBALL je idealen za masažo vratu in hrbta, saj je reža nežna do kostnih struktur. Primerno tudi za masažo ramen, rok in nog.

na voljo predvidoma: 6.4. - 7.4.