Bino indijanski šotor s štirimi stenami, moder
50,94 € 34,37 €

Ta čudovit otroški šotor z indijskim dizajnom v modri barvi bo postal priljubljeno igrišče za otroke. Šotor TeePee lahko sestavite **tako v notranjih prostorih ali pa kar vrtu **.

Bino krokodilček Pull Along-33%
21,53 € 14,31 €

Odprodaja

Bino krokodilček Pull Along z vrvico in kolesi bo navdušil vaše malčke s prikupnim videzom ter možnostjo vlečenja.

Bino igra z liki in s kladivom, 243 delna
12,75 € 8,59 €

Priljubljena igra spodbuja ustvarjalnost in domišljijo otrok. Z različnimi motivi lahko ustvarite prijetne motive in jih praktično pritrdite s kladivom v spiralni zavoj. – Skupno vsebuje 243 delov.

Bino Music Box - Krtek
15,99 € 14,64 €

Zadnji kos!

Bino Music Box glasbena igračka oddaja prijetno melodijo, na katero pleše prikupni krtek.

Bino vlak s hiškami in vagoni
24,51 € 15,71 €

Bino leseni vlak s pisanimi kockami in hiškami ponuja številne možnosti igre, ki spodbujajo domišljijo ter razvoj motoričnih spretnosti.

Bino škatla z oblikami - Krtek
18,82 € 11,96 €

Lesena škatlica z motivom Krtka z luknjami za spoznavanje oblik služi razvoju motoričnih spretnosti in razvoju logičnega razmišljanja otroka. Deli so izdelani iz kakovostnega lesa in so vesele barvite izdelave – prav gotovo bodo očarali vsakega otroka.

Bino železnica Krtek-18%
19,99 € 16,30 €

Zadnji kos!

Zabavna lesena železnica Bino z motivom Krtka in njegovih prijateljev. Premer proge je 54 cm. V kompletu je skupaj 25 zabavnih kosov.

Bino veterinarski zdravstveni zaboj
18,39 € 12,25 €

Zadnji kos!

Oskrbite živali u ovojnico za rane – v zaboju boste našli vse, kar potrebujete za zdravljenje štirinožnih bolnikov. – Komplet vsebuje 13 delov.

Bino Otroška kuhinja, rdeča
176,08 € 106,33 €

V tej kuhinji ne sme manjkati noben majhen kuhar. To je kakovostna in fino podrobna kuhinja v rdeči barvi. Vaši otroci se bodo z njo neizmerno zabavali in uživali. Otroci pridobivajo tudi socialna in komunikacijska znanja.

Bino Hiša za lutke Natalie
90 € 52,40 €

Lutke in ostale punčke lahko končno udobno uživajo. Veliki leseni dom je simpatična igrača, ki bo razveselila vsako punčko. Hiša za lutke ima teraso in vsebuje veliko potrebnih pripomočkov.

Bino gugalnik Samorog
118,80 € 66,94 €

Gugalni samorog v modernem dizajnu z zlatim rogom in pletenico v grivi. Samorog je prijeten na dotik in oddaja zvočne efekte. Hitro postane najljubša igrača in okras otroške sobe.

Bino voziček za punčke Buggy, zelen
68,63 € 46,06 €

Voziček za punčke Bino Buggy z nastavljivo višino ročaja in odstranljivo prenosno košaro. Odlikuje ga zložljiva zasnova.

Bino Otroška kuhinja
179,20 € 105,56 €

Otroška kuhinja z dodatki in prigrizki v enem ponuja širok prostor za otroško zabavo in neskončno domišljijo. To razvija ustvarjalnost vaših otrok in ponuja ogromno različnih domiselnih iger.

Bino otroški voziček za lutke, majhen
38,78 € 25,53 €

Voziček tricikel za majhne mame v roza-rjavi kombinaciji s sodobnim cvetličnim vzorcem, bo postal nepogrešljiv in priljubljen del lutke. Na hrbtnem predelu ima voziček praktičen prostor za shranjevanje za vse pripomočke, ki jih dojenček potrebuje na poti.

Bino puzli z motivi Krtek
14,50 € 9,85 €

Ta vesela igra z motivom veselega krtka in njegovih prijateljev, ki s sencami spadajo skupaj ter sledijo barvitim motivom, je poznana po zgodbi ter se ujema glede na silhueto. Otroci se zabavajo dolge ure in ob tem izboljšajo logično mišljenje, motorične sposobnosti in spretnosti.

Bino leseno tolkalo Krtek
15,99 € 11,45 €

Leseno tolkalo z motivom priljubljenega lika Krtka, otroke uči motoričnih sposobnosti in natančnosti pri udarjanju s kladivcem.

Bino leseni vlak ZOO Trenino
30,78 € 20,90 €

Bino leseni vlak ZOO Trenino z različnimi pisanimi živalmi, za katere bodo morali malčki ugotoviti, v katero odprtino v vlaku sodijo.

Bino aktivna kocka za igro
8,60 € 7 €

Aktivna kocka z motivom Krtka in njegovih prijateljev vsebuje zabavne dejavnosti, kot sta udarjanje ali ugriz. Mehka oblika je prijazna do vašega otroka, prav tako pa je kocka primerna za majhne roke.

Bino plišasta igrača Krtek, 30 cm
14,89 €

Razširite svojo zbirko znakov iz svoje najljubše otroške vloge Gospe Krtkove, ki je zasnovana kot mehka plišasta igrača z roza in lahkotno torbico, bo prav gotovo všeč vsem majhnim puncam.

Blagovna znamka Bino je bila ustanovljena leta 1992, kot označba za vrsto lesenih igrač. Blagovna znamka je hitro prišla na svetovne trge in s tem zaslovela. Družba se trudi, da bi bili njihovi izdelki kakovostni in varni. Vsak izdelek je narejen pod natančnim nadzorom in izpolnjuje vse veljavne varnostne standarde. Izdelki so namenjeni predvsem zabavi in razvoju otrok vseh starosti. Družba ima certifikat FSC, ki se dodeli le podjetjem, ki so okolju prijazna.

Blagovna znamka Bino je bila ustanovljena leta 1992, kot označba za vrsto lesenih igrač. Blagovna znamka je hitro prišla na svetovne trge in s tem zaslovela. Družba se trudi, da bi bili njihovi izdelki kakovostni in varni. Vsak izdelek je narejen pod natančnim nadzorom in izpolnjuje vse veljavne varnostne standarde. Izdelki so namenjeni predvsem zabavi in razvoju otrok vseh starosti. Družba ima certifikat FSC, ki se dodeli le podjetjem, ki so okolju prijazna.