Peskovnik školjka - moder
449x

BIG peskovnik, školjka

25,80 €
23,49 €

Peskovnik Big Školjka v je narejen iz visoko kakovostne vremensko odporne plastike. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.

Dostava Mimovrste
-16%
BIG cestni stožci, 4 kosi
23x

BIG cestni stožci, 4 kosi

15,20 €
12,65 €

Komplet praktičnih rdeče-belih stožcev. V kompletu so štiri kosi, ki jih otroci lahko postavijo po svojih željah. Stožci so visoki 26 centimetrov.

Dostava Mimovrste
bager Power Maxi Bagr
49x

BIG bager Power Maxi Bagr

43,40 €
38,35 €

Veliki bager je izdelan iz visokokakovostne robustne plastike in se lahko zavrti za 360°. Premikajoči se bager bo navdušil vsakega graditelja. Celotna dolžina znaša cca 74/82 cm. Največja obremenitev je 50 kg.

Dostava Mimovrste
poganjalec Boby Car klasik
59x

BIG poganjalec Boby Car klasik

35,60 €
31,38 €
Zadnji kos!

Poganjalec Big Bobby Car je stabilno vozilo z nizkim težiščem. Njegov sedež je prilagojen tako, da otrok na njem lahko kleči. Ima funkcionalen volan s hupo in prednja vrteča se kolesa. Omogoča obremenitev do 50 kg.

Dostava Mimovrste
-16%
BIG Power maxi Nakladalec
32x

BIG Power maxi Nakladalec

45,40 €
38,01 €
Zadnji kos!

Velik robusten maxi bager je skoraj resničen, saj se lahko zavrti za 360° in ima funkcionalno zajemalko, največja obremenitev, ki jo bager dopušča pa je 50 kg.

Dostava Mimovrste
PlayBig BLOXX Pujsa Pepa vrtna hišica
2x

BIG PlayBig BLOXX Pujsa Pepa vrtna hišica

11,76 €
Zadnji kos!

Komplet PlayBig Bloxx pod licenco Pujse Pepe otrokom ponuja zabavo pri sestavljanju. Tokrat ima Pujsa Pepa čudovito vrtno hišico z gugalnico, ki je na voljo za igranje. Vrt že kliče!

Dostava Mimovrste
igrače PlayBig BLOXX Peppa Pig figurice družine
127x

BIG igrače PlayBig BLOXX Peppa Pig figurice družine

10,80 €
9,66 €

Figurice iz otroške serije Pujsa Peppa v kompletu iz serije PlayBIG Bloxx. štiri plastične figurice iz otroške serije Pujsa Peppa, ki vključujejo celo družino. Figurice so združljive z drugimi znanimi kockami.

Dostava Mimovrste
kahlica Baby Potty Avtomobil
117x

BIG kahlica Baby Potty Avtomobil

17,10 €
14,61 €

Posebno oblikovana kahlica Baby Potty, blagovne znamke Big, je zasnovana tako, da otroku omogoča udobno sedenje in obliko zabave hkrati. Za enostavno čiščenje, je notranji del kahlice odstranljiv.

Dostava Mimovrste
Big semafor
26x

BIG Big semafor

28,90 €
24,62 €

Semafor Big je izredno zabaven dodatek za vaše igrišče, kjer se otrok igra s poganjalcem, avtomobili na pedala, skiroji ali preprosto z ostalimi vozili. Podstavek enostavno napolnete z vodo ali peskom in že ste pripravljeni za zabavo. Semafor samodejno spreminja luči, kar bo vašega otroka zabavalo, poleg tega pa se bo lahko naučil osnove na cestišču kar na domačem dvorišču.

Dostava Mimovrste
BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig gasilski avto z dodatki

BIG PlayBig Bloxx Peppa Pig gasilski avto z dodatki

25,20 €
23,72 €

Komplet za sestavljanje PlayBIG Bloxx s priljubljeno pujso Pepo bo razveselil vse male ljubitelje te risane serije. Sestavite si rdeč gasilski avto in opazujte peko na žaru, kjer Pepa asistira svojemu očetu.

Dostava Mimovrste

Podjetje Big je eden od vodilnih nemških proizvajalcev igrač. Izdelujejo visoko kakovostne plastične igrače, ki so priznane na mednarodni ravni. Imajo licence za izdelavo licenčnih igrač, kot so Mercedes, SLK, CLASS traktorji ter Hello Kitty in veliko več. Igrače blagovne znamke Big so narejene iz zelo kakovostnih materialov in so zelo priljubljene povsod po svetu.