BIG peskovnik, školjka
25,80 € 21,91 €

Peskovnik Big Školjka v je narejen iz visoko kakovostne vremensko odporne plastike. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.

BIG bager Power Maxi Bagr
43,40 € 36,80 €

Veliki bager je izdelan iz visokokakovostne robustne plastike in se lahko zavrti za 360°. Premikajoči se bager bo navdušil vsakega graditelja. Celotna dolžina znaša cca 74/82 cm. Največja obremenitev je 50 kg.

BIG poganjalec Boby Car klasik
35,60 € 30,13 €

Poganjalec Big Bobby Car je stabilno vozilo z nizkim težiščem. Njegov sedež je prilagojen tako, da otrok na njem lahko kleči. Ima funkcionalen volan s hupo in prednja vrteča se kolesa. Omogoča obremenitev do 50 kg.

BIG zaščita za čevlje, črna
8,10 € 6,41 €

Zaščita za čevlje v črni barvi je obvezno dopolnilo k vsakemu poganjalcu. Primerne so za vožnjo na poganjalcu, kolesu, ipd. Ne puščajo sledi na tleh in ne drsijo.

BIG poganjalec BIG Sport Bike
68,10 € 56,04 €

Zadnji kos!

Robusten poganjalec v obliki motorja, bo navdušil vsakega malega motorista. Poganjalec ima zvočne efekte izpeljevanja in pospeška. Široka kolesa nudijo večjo stabilnost in hitrost.

BIG otroški štirikolesnik BIG Rider + zaščitniki
57,10 € 43,34 €

Otroški štirikolesnik v veselem in barvitem dizajnu. Štirikolesnik ima snemljiv mehak sedež, ergonomske ročice, volan z vrtljivo osjo in mehki plastični kolesi. Zaščitniki za čevlje so v črni barvi.

BIG Power maxi Nakladalec
45,40 € 37,23 €

Velik robusten maxi bager je skoraj resničen, saj se lahko zavrti za 360° in ima funkcionalno zajemalko, največja obremenitev, ki jo bager dopušča pa je 50 kg.

BIG zaščita za čevlje, roza
8,10 € 6,42 €

Zaščita za čevlje v roza barvi je obvezno dopolnilo k vsakemu poganjalcu. Primerne so za vožnjo na poganjalcu, kolesu, ipd. Ne puščajo sledi na tleh in ne drsijo.

BIG poganjalček Flippini, rdeč, 4 kolesa
14 € 10,01 €

Originalni poganjalček v rdeči zasnovi je opremljen s 4 kolesi za večjo stabilnosti otroka. – Izdelan je iz visoko kakovostne in vzdržljive plastike. Obremenitev 25 kg.

BIG poganjalec Bobby Car Racer, zelen
39,50 € 32,11 €

Poganjalec Bobby Car Racer, blagovne znemke Big, je izdelan iz visoko kakovostne plastike in zasnovan v videzu avtomobila. Ima štiri stabilna kolesa, volan poganjalca pa je opremljen z delujočo hupo. Največja nosilnost je 50 kg.

BIG 56171 New Bobby Car RB3 poganjalček, turkizen
49,30 € 41,40 €

Otroški poganjalček v modri zasnovi je stabilno vozilo z nizkim težiščem. Sedež je primeren tudi za klečanje na enem kolenu. Delujoči volan – zasuk sprednjih koles. Hupa na volanu. Skriti predal pod tahometrom. Lahko priključite tudi dodatno vozilo.

BIG Power Worker Maxi gasilski avto
51,20 € 40,62 €

Velik gasilski avto iz serije Power Worker s sedežem in realistično funkcijo pršenja vode bo razveselil vse male gasilce. Vodni curek se lahko upravlja z gumbom črpalke in se obrne v drugo stran. Avto lahko otrok pelje po domu ali na prostem.

BIG komplet prometnih znakov
41,40 € 34,72 €

Komplet šestih prometnih znakov, blagovne znamke Big, vsebuje vse osnovne pomembne prometne znake. Na prednji in zadnji strani znakov so različni pomeni. Višina posameznega znaka znaša 69 cm.

BIG Big semafor

BIG Big semafor

Ocena: 4,1
28,90 € 24,09 €

Semafor Big je izredno zabaven dodatek za vaše igrišče, kjer se otrok igra s poganjalcem, avtomobili na pedala, skiroji ali preprosto z ostalimi vozili. Podstavek enostavno napolnete z vodo ali peskom in že ste pripravljeni za zabavo. Semafor samodejno spreminja luči, kar bo vašega otroka zabavalo, poleg tega pa se bo lahko naučil osnove na cestišču kar na domačem dvorišču.

BIG Večfunkcijski volanski obroč
23,80 € 20,06 €

Večfunkcijski volanski obroč s svetlečimi in zvočnimi efekti. Združljiv z vsemi Bobby Car, ki se odražajo od leta 2010. Volan oddaja na primer zvok zaklepanja avtomobila, hupe, zaganjanja in še več.

BIG cestni stožci, 4 kosi
15,20 € 12,84 €

Komplet praktičnih rdeče-belih stožcev. V kompletu so štiri kosi, ki jih otroci lahko postavijo po svojih željah. Stožci so visoki 26 centimetrov.

BIG Fendt traktor na pedala s prekucno ploščadjo
153,20 € 119,75 €

Skrbno oblikovan zgodovinski traktor v originalnem dizajnu Fendt hita. Velika nakladalna površina spredaj je opremljena z zložljivimi stranicami. Vgrajeni natančni verižni pogon in otroški pedali zagotavljajo pravo zabavo v vožnji. Zobniško krmiljenje omogoča enostavno in gladko spreminjanje smeri. Z vgrajenim ekscentrikom lahko verigo enostavno zategnete.

BIG gradbeni set s kovčkom PlayBig BLOXX
23,30 € 21,30 €

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. Paket vsebuje 35 delov. Veliki modri ovitek je združljiv z drugimi znanimi kockami. Pri otrocih razvija fine motorične sposobnosti in domišljijo.

BIG igrača avto BOBBY CAR Next
117,90 € 98,92 €

Avto Big Bobby Car se ponaša v novem, izjemno razkošnem dizajnu. Funkcionalne luči na sprednji strani avta, praktičen volan, skrivni predal na sprednji strani pod pokrovom, je lahko primeren za hrambo otrokove najljubše plišaste igračke. Pokrov sedeža je mogoče odstraniti in ga preprosto očistiti. Možnost pritrditve dodatkov na sprednji ali zadnji strani.

Podjetje Big je eden od vodilnih nemških proizvajalcev igrač. Izdelujejo visoko kakovostne plastične igrače, ki so priznane na mednarodni ravni. Imajo licence za izdelavo licenčnih igrač, kot so Mercedes, SLK, CLASS traktorji ter Hello Kitty in veliko več. Igrače blagovne znamke Big so narejene iz zelo kakovostnih materialov in so zelo priljubljene povsod po svetu.

Podjetje Big je eden od vodilnih nemških proizvajalcev igrač. Izdelujejo visoko kakovostne plastične igrače, ki so priznane na mednarodni ravni. Imajo licence za izdelavo licenčnih igrač, kot so Mercedes, SLK, CLASS traktorji ter Hello Kitty in veliko več. Igrače blagovne znamke Big so narejene iz zelo kakovostnih materialov in so zelo priljubljene povsod po svetu.