BIG Peskovnik školjka-24%
24,99 €

18,90 €

Zadnji kos!

Peskovnik Big Školjka v modri barvi je narejen iz visoko kvalitetne vremensko odporne plastike. Velika igralna površina omogoča otroško ustvarjanje s peskom.


BIG komplet prometnih znakov-20%
19,99 €

15,90 €

Zadnji kos!

Odličen didaktičen pripomoček, ki otroke navaja na pravila v prometu, hkrati pa spodbuja igro. Dva znaka imata različne simbole na sprednji in zadnji strani.


BIG igrače PlayBig BLOXX Peppa Pig figurice družine
9,71 €

Zadnji kos!

Figurice iz otroške serije Pujsa Peppa v kompletu iz serije PlayBIG Bloxx. štiri plastične figurice iz otroške serije Pujsa Peppa, ki vključujejo celo družino. Figurice so združljive z drugimi znanimi kockami.


BIG komplet PlayBig BLOXX Mojster Miha
44,80 €

38,95 €

Zadnji kos!

Zgradbe iz serije PlayBig BLOXX v kompletu Graditelj. V kompletu je figurica Miha, bager Max, viličar in druga vozila. Fantje tako lahko gradijo in sestavljajo kot v priljubljeni otroški seriji Mojster Miha.


BIG otroška čelada Racing, rdeča
16,90 €

14,78 €

Odlična cena

Big zaščitna čelada Racing je zasnovana v živahni rdeči barvi. Ima nastavljive trakove z varnostno zaponko, ki zagotavlja večjo varnost. Primerna je za otroke s obsegom glave od 48 do 54 cm.


BIG otroški štirikolesnik BIG Rider + zaščitniki-21%
50,65 €

39,90 €

Zadnji kos!

Otroški štirikolesnik v veselem in barvitem dizajnu. Štirikolesnik ima snemljiv mehak sedež, ergonomske ročice, volan z vrtljivo osjo in mehki plastični kolesi. Zaščitniki za čevlje so v črni barvi.


BIG poganjalec BIG BOBBY CAR CLASSIC Ocean-16%
37 €

30,90 €

Zadnji kos!

Robusten avtomobilski poganjalec z ergonomskim sedežem v modri barvi z nalepkami oceana in dodatno vključenimi policijskimi nalepkami. Volan je mehansko pritrjen. Lahko priključite tudi dodatno vozilo.


BIG poganjalec BIG Girlie Bike, roza-22%
56,50 €

43,90 €

Zadnji kos!

Robusten poganjalec v obliki motorja je v čudoviti barvi izdelan za deklice. Široka kolesa nudijo večjo stabilnost. Poganjalec je primeren tako za notranje kot za zunanje prostore. Z vožnjo otroci trenirajo ravnotežje in koordinacijo celega telesa.


BIG poganjalec BIG Sport Bike-19%
62,35 €

49,90 €

Zadnji kos!

Robusten poganjalec v obliki motorja, bo navdušil vsakega malega motorista. Poganjalec ima zvočne efekte izpeljevanja in pospeška. Široka kolesa nudijo večjo stabilnost in hitrost.


BIG poganjalec Bobby Car Racer, zelen-36%
49,99 €

31,90 €

Zadnji kos!

Poganjalec Bobby Car Racer, blagovne znemke Big, je izdelan iz visoko kakovostne plastike in zasnovan v videzu avtomobila. Ima štiri stabilna kolesa, volan poganjalca pa je opremljen z delujočo hupo. Največja nosilnost je 50 kg.


BIG poganjalec Bobby New Car, rdeč-38%
64,99 €

39,90 €

Zadnji kos!

Poganjalec Bobby New Car je izdelan iz trpežne plastike in zasnovan v robustnem videzu. Sedež je oblikovan tako, da je prilagojen za klečanje na kolenu. Ima delujoč volan, vrteča se kolesa in robusten odbijač. Dovoli do 50 kg obremenitve.


BIG potovalna prikolica BIG Travel Caddy-16%
31,15 €

25,90 €

Zadnji kos!

Potovalna prikolica v retro dizajnu in belo – črni barvi se lahko priključi na vse tipe Bobby car avtomobila, lahko jo priključite tudi na skuterje blagovne znamke BIG. Potovalna prikolica ima snemljiv zgornji del.


BIG zaščita za čevlje, roza
7,76 €

6,90 €

Zadnji kos!

Zaščita za čevlje v roza barvi je obvezno dopolnilo k vsakemu poganjalcu. Primerne so za vožnjo na poganjalcu, kolesu, ipd. Ne puščajo sledi na tleh in ne drsijo.


BIG komplet prometnih znakov-37%
39,99 €

24,90 €

Odlična cena

Komplet šestih prometnih znakov, blagovne znamke Big, vsebuje vse osnovne pomembne prometne znake. Na prednji in zadnji strani znakov so različni pomeni. Višina posameznega znaka znaša 69 cm.


BIG kahlica Baby Potty Avtomobil-40%
19,99 €

11,90 €

Odlična cena

Posebno oblikovana kahlica Baby Potty, blagovne znamke Big, je zasnovana tako, da otroku omogoča udobno sedenje in obliko zabave hkrati. Za enostavno čiščenje, je notranji del kahlice odstranljiv.


BIG bager Power Maxi Bagr
38,99 €

33,91 €

Veliki bager je izdelan iz visokokakovostne robustne plastike in se lahko zavrti za 360°. Premikajoči se bager bo navdušil vsakega graditelja. Celotna dolžina znaša cca 74/82 cm. Največja obremenitev je 50 kg.


BIG Big semafor-24%

BIG Big semafor

Ocena: 5
28,99 €

21,90 €

Odlična cena

Semafor Big je izredno zabaven dodatek za vaše igrišče, kjer se otrok igra s poganjalcem, avtomobili na pedala, skiroji ali preprosto z ostalimi vozili. Podstavek enostavno napolnete z vodo ali peskom in že ste pripravljeni za zabavo. Semafor samodejno spreminja luči, kar bo vašega otroka zabavalo, poleg tega pa se bo lahko naučil osnove na cestišču kar na domačem dvorišču.


BIG Maša in medved - Hiša
39,99 €

31,30 €

Malčki, zgradite Mašino hišo iz barvitih kosov. Set vsebuje 95 kosov in je primeren za otroke od 1,5 leta.


BIG Maša in medved - Sobana
23,99 €

18,40 €

Malčki, zgradite medvedu sobano, v kateri se bo dobro počutil. Set vsebuje 36 kosov in je primeren za otroke od 1,5 leta.


BIG poganjalec Boby Car klasik-36%
49,99 €

31,90 €

Odlična cena

Poganjalec Big Bobby Car je stabilno vozilo z nizkim težiščem. Njegov sedež je prilagojen tako, da otrok na njem lahko kleči. Ima funkcionalen volan s hupo in prednja vrteča se kolesa. Omogoča obremenitev do 50 kg.


BIG Poganjalec Street Bike-23%
54,99 €

42,21 €

Odlična cena

Poganjalec Street Max z atraktivnim videzom je namenjen vsem mladim motociklistom.


BIG Kocke PlayBig Bloxx Hello Kitty počitnice
30,48 €
29,90 €

Hello Kitty in njena sestra Mimmy ter prijateljica My Melody izredno rade preživljajo dopustniške dneve in praznike v PlayBig Bloxx Hello Kitty počitniški hišici, ki ima tudi bazen na sončni strani ter tako omogoča izredno veliko zabave.


BIG viličar Power
24,90 €
24,60 €

Viličar za majhne otroške ročice se ponaša z nastavljivo višino dvižnih palic in priloženo paleto ter škatlo.


Podjetje Big je eden od vodilnih nemških proizvajalcev igrač. Izdelujejo visoko kakovostne plastične igrače, ki so priznane na mednarodni ravni. Imajo licence za izdelavo licenčnih igrač, kot so Mercedes, SLK, CLASS traktorji ter Hello Kitty in veliko več. Igrače blagovne znamke Big so narejene iz zelo kakovostnih materialov in so zelo priljubljene povsod po svetu.

Podjetje Big je eden od vodilnih nemških proizvajalcev igrač. Izdelujejo visoko kakovostne plastične igrače, ki so priznane na mednarodni ravni. Imajo licence za izdelavo licenčnih igrač, kot so Mercedes, SLK, CLASS traktorji ter Hello Kitty in veliko več. Igrače blagovne znamke Big so narejene iz zelo kakovostnih materialov in so zelo priljubljene povsod po svetu.