Berg varnostna zastava za artikle Bergo Go
14,22 €

Zadnji kos!

Varnostna zastava za artikle Bergo Go je zasnovana tako, da bo vaš otrok na cesti varnejši. Hitro in enostavno se pritrdi na izdelke Lahka laminat zasnova.

Berg poganjalec s pedali GO
95 € 92,90 €

BERG GO poganjalec je najboljša izbira za vašega otroka. Velika povezava koles in vozičkov v enem za otroke od 10 mesecev. Kolo bo raslo z vašim otrokom Ko se otrok nauči voziti in je navajen na stabilnost, se lahko uči vožnje s pomočjo zložljivih pedal.

Berg otroški gokart Buzzy Jeep
178,75 €

Naj vaš otrok sanja, dirka in uživa v pravem jeepu. V BERG Buzzy Jeepu Rubicon boste doživeli resnični off-road občutek. Čudovit dizajn, off-road pnevmatike, okrogel volan z ročico. Originalni dizajn Jeepa. Otroci se učijo hitro in enostavno z edinstveno Jeep ergonomijo. Volan in pedali se lahko upravljajo neodvisno drug od drugega. Štiri kolesa in vrtljiva os držijo džip trdno in stabilno na tleh. Tiha koleščka Izjemno prilagodljivi in lahki pedali zahvaljujoč krogličnimi ležaji.

Berg otroški gokart Reppy Racer, sivo-oranžen
213,36 €

Vsak mali voznik se zaljubi v ta avto! Čudovit gokart BERG Reppy- Racer v sivo oranžni barvi je primeren za deklice in dečke. Gokart je povsem varen in stabilen. Nastavljiva višina sedeža in krmila. Uživajte v vsaki vožnji in osvojite vse dirke! 4 tiha, trpežna plastična kolesa z EVA pnevmatikami. Vožnja je možna naprej in nazaj. Volan in pedali se lahko upravljajo neodvisno drug od drugega. Izjemno prilagodljivi in lahki pedali zahvaljujoč krogličnimi ležaji.

Berg nosilni pas za artikle Bergo Go
11,22 €

Nosilni trak za izdelke BERG GO. Primerno za starše. S pasom za nošenje lahko enostavno nosite izdelke BERG GO, ko ga vaš dojenček ne želi več voziti.

Berg otroški voziček Buzzy S
79,58 €

Ali želite, da je vaš BERG Buzzy popoln? Pritrdite BERG Buzzy voziček in enostavno prenašajte vse stvari seboj. Zaradi vozička bo vaša igra še bolj zabavna! V voziček namestite košaro za piknik, igrače ali druge stvari in avantura se lahko prične.

Berg kolo za karting Buzzy Nitro
144,19 €

Novo

Fantastični karting BERG Buzzy Nitro na pedala v terenski izvedbi je primeren tudi za najmanjše voznike. Zahvaljujoč kartingu se bodo otroci enostavno in hitro naučili pedalirati. Sprva se lahko odbijejo od tal in preden se zaveš, bodo imeli noge na pedalih. Pedaliranje je enostavno. Lepa nevtralna oblika je primerna tako za dekleta kot za fante.