Bentley For Men - EDT
17,60 €

Bentley For Men je moška orientalska, začimbna dišava, ki se odpre s toni lovorjevih listov, bergamotke in črnega popra. V srcu se zlivajo leseni toni, rum, cimet in žajbelj. Pačuli, cedrovina, benzoin in usnje se pojavijo na dnu. Trgu je bila predstavljena leta 2013.

Bentley For Men Intense - EDP
28,10 € 24,70 €

Bentley For Men Intense je moška dišava, ki spada v skupino orientalsko-začinjenih dišav.

Bentley For Men Azure - EDT
21,50 € 16 €

Bentley For Men Azure je moška dišava za moške iz leta 2014. Dišava navdihnjena z morsko obalo, svežim zrakom in svežim zrakom prebudi vse vaše čute. Mešanica sočnih sadežev skupaj s opojnim vonjem sivke in žajblja sprošča mir in sprostitev. Osnova parfuma je obogatena s kašmirjevim lesom.

Bentley For Men - EDT TESTER
18,30 € 17,20 €

Bentley For Men je moška orientalska, začinjena dišava. Aroma se odpre s toni lovorjevih listov, bergamota in črnega popra. V srcu se zlivajo leseni toni, rum, cimet in žajbelj. Pačuli, cedrov les, benzoin in usnje se pojavijo na dnu. Začelo se je leta 2013.

Bentley For Men Black Edition - EDP
30,50 € 27,70 €

Bentley For Men Black Edition je lesno-začinjena dišava za moške, predstavljena leta 2018. Glava vsebuje roza poper, vijolično, mandarino in muškatni orešček. V srcu boste čutili papirus, jasmin in pačuli. Sestava je zaprta iz mošusa, kadila, mahu, fižola tonke, cedre Atlasa in suhega lesa. .

Bentley Momentum Intense - EDP
28,90 € 25,70 €

Momentum Intense je orientalska lesnata dišava za moške iz Bentley . Zajema trende velikih prometnih mest. Je intenziven, močan, poln. Manifestira se z bergamotom, sivko in elemi. Razširila bo kri v žilah geranije, boba tonke in ambergrisa. Parfum je izboljšan s sandalovino, mošusom in jantarjem.

Bentley Infinite Rush - EDT
17,60 €

Zadnji kos!

Infinite Rush je nova dišava za vse sodobne moške. Aroma se odpre s toni rožmarina, mandarine in roza popra. V srcu so cedra, vetiver in elemi. V osnovi se lesnati toni mešajo z mošusom, mahom in zlatim jantarjem. .

Bentley Infinite Rush - EDT TESTER
20,10 € 19,30 €

Zadnji kos!

Infinite Rush je nova dišava za vse sodobne moške. Aroma se odpre s toni rožmarina, mandarine in roza popra. V srcu so cedra, vetiver in elemi. V osnovi se lesnati toni mešajo z mošusom, mahom in zlatim jantarjem. .

Bentley Momentum - EDT
25,20 €

Momentum je moška dišava orientalske pege, ki je bila predstavljena leta 2017. Glava vsebuje bergamot, vijolične liste, morske tone in muškatni orešček. V svojem srcu boste čutili jasmin, sivo jantarno barvo in kašmir les. Sandalovina, tonka fižol, mah in mošus zaprejo sestavo. .