Ben Sherman Portobello Professional WB001WA
95,70 € 80,30 €

Zadnji kos!

Elegantne moške ure britanske blagovne znamke Ben Sherman navdušujejo s svojim preprostim in bistrim belim obrazom ure, ki vključuje uro, minuto in drugo roko, vsebuje pa tudi datum. Ura se ponaša s črnim pasom iz pravega usnja z vzorcem krokodilske kože.

Ben Sherman Portabello Social WB051B
56,10 €

Dovolite si, da vas britanski slog očara z uro Ben Sherman! Preprost, a zanimiv dizajn bo izkoristil, kamor koli greste. Številka bele ure pokriva mineralno steklo v kovinskem ohišju. Pod njim so kontrastne roke in kazalci. Lep vtis ustvarja temno modra druga roka.

Ben Sherman Portobello Social WB009EA
84,10 € 44 €

Če iščete preprosto, elegantno, originalno uro v razumnem cenovnem razredu, je blagovna znamka Ben Sherman samo za vas! Ta ura vas bo presenetila s svojim dizajnom in kakovostno izdelavo. Model, ki ustreza vsaki priložnosti, si zasluži vašo pozornost. .

Ben Sherman Portobello Stripe WB044BA
84,10 € 52,10 €

Zadnji kos!

Moški model ure Sherman v minimalističnem dizajnu, kjer glavno vlogo igrajo srebrne roke in kazalci na črnem številčnici. Gladki svetleč kovček z nevsiljivo krono dopolni tekstilni trak v črno-sivi izvedbi. Britanski modni kos, ki ga imate radi. .

Ben Sherman Big Portobello Herringbone WB070UB
61,10 € 40 €

Zadnji kos!

Dovolite si, da vas britanski slog očara z uro Ben Sherman ! Preprost, a zanimiv dizajn bo izkoristil, kamor koli greste. Obraz bele ure pokriva mineralno steklo v kovinskem ohišju. Spodaj je lepo urejen in berljiv klic.

Ben Sherman Brighton Professional WB063UB
84,10 € 70,70 €

Ure britanske znamke Ben Sherman so narejene za vsakega sodobnega gospoda. Njihova temno modra številka je na prvi pogled videti s srebrnimi rokami, srebrno okronanimi indeksi in prefinjenim podokničnim gumbom, v katerem kroži druga roka.

Ben Sherman Kensington Professional WB017UBR
91,80 € 60,10 €

Zadnji kos!

Ure britanske blagovne znamke Ben Sherman so odličen dodatek za vsakega sodobnega moškega, ki išče odličen dodatek k svoji obleki. Na temno modrem obrazu ure sta odstranjena dva kronografa z indikatorjem dneva v tednu in žigom datuma. Kvalitetnemu jeklenemu ovitku sledi trak iz temno rjavega usnja.

Ben Sherman London WB062UE
60,80 € 39,20 €

Britanska eleganca nikoli ne gre iz mode. Zgrabite njen urok in pripnite ročno uro Ben Sherman na zapestje. Njihova črna številčnica s plastičnim robom na prvi pogled navduši z izrazitimi rokami, kazalci in številkami, ki zagotavljajo popolno berljivost v času.

Ben Sherman Portabello Social WB053SM
74,90 € 40 €

Zadnji kos!

Londonska eleganca in slog. To je ura Ben Sherman ! Preprost, a zanimiv dizajn iz jekla bo pravkar dobil. Bela številčnica s srebrnimi številkami in kazalci zajema mineralno steklo, pod katerim poleg rok najdete datum in dan v tednu. Jekleni poteg na roki drži odlično.

Ben Sherman Portobello Social WB009PA
84,10 € 44 €

Če iščete preprosto, elegantno, originalno uro v razumnem cenovnem razredu, je blagovna znamka Ben Sherman samo za vas! Ta ura vas bo presenetila s svojim dizajnom in kakovostno izdelavo.

Ben Sherman Spitalfields Social WB019BT
68,80 € 40 €

Ure britanske blagovne znamke Ben Sherman so odličen dodatek za vsakega sodobnega moškega, ki išče odličen dodatek k svoji obleki. Prvotne oranžne roke z rumenimi sekundami in barvnimi indeksi so odstranjene na črnem številčnici.

Ben Sherman Big Portobello Herringbone WB070NBR
72,60 € 48 €

Dovolite si, da vas britanski slog očara z uro Ben Sherman! Preprost, a zanimiv dizajn bo izkoristil, kamor koli greste. Mineralno steklo je vgrajeno v kovinsko ohišje z pozlato. Spodaj je lepo urejen in berljiv klic.

Ben Sherman Portabello Social WB051SM
68,80 € 40 €

Moški model Ben Sherman v polni jekleni izvedbi z belimi številčnicami in črnimi številkami ter logotipom. Ura je nepremočljiva 30 m in je primerna za vsako priložnost. .

Ben Sherman Portabello Social WB054SM
61,10 € 40 €

Londonska eleganca in slog. To je ura Ben Sherman! Preprost, a hkrati zanimiv dizajn iz jekla vas bo pravkar dobil. Bela številčnica s črno-srebrnimi indeksi in rokami pokriva mineralno steklo. Jeklena poteza pri roki odlično. Brezčasen modni kos pritrdite na zapestje. .

Ben Sherman Spitafields Vinyl Geo WB015UB
84,10 € 44 €

Ure britanske blagovne znamke Ben Sherman so odličen dodatek za vsakega sodobnega moškega. Temno modra številka je okrašena s kronografom, ki služi kot sekunda. Uro je na zapestje pritrjeno s kakovostnim usnjenim pasom, ki ga je udobno nositi in se hkrati ne ohladi.

Ben Sherman The Dylan Heritage WBS103SM
103,30 € 86,80 €

Zadnji kos!

Ure Ben Sherman so kot nalašč za vsakega sodobnega gospoda z nagnjenjem k elegantnim dodatkom. Njihova svetla številka na prvi pogled navduši s šarenim vzorcem ter izrazitimi zlatimi rokami in kazalci, ki zagotavljajo popolno berljivost v času. Na 6.

Ben Sherman The Dylan Social WBS101SM
108,50 €

Zadnji kos!

Ure Ben Sherman so kot nalašč za vsakega sodobnega gospoda, ki je videl britansko eleganco. Njihova srebrna številčnica je okrašena s plastičnimi rokami in kazalci, na položaju 3. je tudi žig datuma, zapestje pa je pritrjeno s prefinjenim potegom iz nerjavečega jekla.