Bayer Design

Bayer Design Deluxe avtosedež, rdeč
3x

Bayer Design Deluxe avtosedež

26,30 €
Zadnji kos!

Ta čudovit avtosedež je moderne oblike in je primeren za lutke do 46 cm. Za varno potovanje je opremljen z visokim naslonjalom, tritočkovnim pasom in nasloni za roke.

Dostava Mimovrste
Bayer Design voziček za lutke City Star, moder/roza
67x

Bayer Design Voziček za lutke City Star

55,70 €

Voziček za lutke v sodobnem dizajnu se lahko spremeni v globoko ali športno različico. Voziček je opremljen z nastavljivo strehico proti soncu, torbo za pleničke, ki jo je mogoče pritrditi na ročaj, in košarico za manjše predmete, ki se nahaja pod vozičkom.

Dostava Mimovrste
Bayer Design Deluxe avtosedež s senčnikom, moder/roza
35x

Bayer Design Deluxe avto sedež z senčnikom

32,89 €

Zaradi tega modernega avto sedeža za lutke boste vzljubili vse vožnje z avtom! Krasen avto sedež je primeren za lutke v velikosti do 46 cm. Ima prijetne prevleke in senčnik, ki lutki omogočata udobno sedenje.

Dostava Mimovrste
Bayer Design City Cruiser voziček za lutke, moder/roza

Bayer Design City Cruiser voziček za lutke

74,20 €

Unikatni voziček za punčke City Cruiser je sestavljen iz modernega okvirja in odstranljivega avtosedeža, ki je primeren za punčke do 46 cm. Ima veliko prostora za shranjevanje, opremljen pa je tudi s previjalno torbo, tako da imate lahko na potovanju vse, kar potrebujete.

Dostava Mimovrste
Bayer Design Tears Baby lutka, 38 cm, roza
1x

Bayer Design Tears Baby lutka, 38 cm

32,50 €

Čudovita Tears Baby velikosti 38 cm bo osrečila vsako malo deklico. Lutka ima mehko telo, zato je kot nalašč za objemanje in crkljanje. Lahko pije iz svoje stekleničke, po pritisku na trebušček nato vodo izjoče prek pravih solz.

Dostava Mimovrste
Bayer Design lutka Kiss Baby, 36 cm, bela/roza
1x

Bayer Design lutka Kiss Baby, 36 cm

26,39 €

Čudovita lutka My First Baby velikosti 36 cm bo osrečila vsako deklico. Lutka ima mehko telo, zato je kot nalašč za objemanje in crkljanje. Če pritisnete njen trebuh, boste zaslišali prave otroške zvoke, ko pritisnete njen obraz pa boste slišali zvok poljubčka.

Dostava Mimovrste
Bayer Design My First Baby komplet z lutko, svetlo roza

Bayer Design lutka My First Baby komplet

29,70 €

Čudovita lutka My First Baby velikosti 33 cm bo osrečila vsako deklico. Lutka ima mehko telo, zato je kot nalašč za objemanje in crkljanje. Ko punčka zaspi, zapre oči in odplava v sanje. Ko jo punčka pritisne na trebuh, lutka izda štiri otroške zvoke.

Dostava Mimovrste
Bayer Design previjalni komplet za lutko, roza/siva
1x

Bayer Design previjalni komplet za lutko

21,70 €

Vsako punčko je treba včasih previti in s tem čudovito barvno usklajenim kompletom bo to vedno enostavno! V kompletu je ramenska torba, podloga za previjanje in plenica. Majhna mama lahko svojim lutkam nudi le najboljšo oskrbo.

Dostava Mimovrste
Bayer Design voziček za lutko Buggy, siv
95x

Bayer Design voziček za punčke Buggy

14,60 €

Lepo oblikovan voziček je nepogrešljiv dodatek za vse male mamice. Zahvaljujoč varnostnemu pasu, bo punčka v njem varno sedela na svojem mestu. Opremljen je z dvojnimi kolesi, ki omogočajo izboljšano upravljanje in enostavnejše zavoje.

Dostava Mimovrste
Bayer Design Cosy voziček za lutke, roza
11x

Bayer Design Cosy voziček za lutke

44,80 €

Voziček za lutke Cosy ima čudovit dizajn z dvobarvnim okvirjem, ki pritegne pogled. Opremljen je z previjalno torbo in odejo z blazino, zahvaljujoč kateri punčka do velikosti 46 cm lahko sladko sanja.

Dostava Mimovrste

Podjetje Bayer-design strastno razvija otroške igrače, ki podpirajo različne faze razvoja otroka. Igrače so idealen spremljevalec za simbolno igro in igranje vlog.

Z načrtovanjem in razvojem skrbijo, da vključijo podrobnosti, naravno podobo in dodajo igrači največjo vrednost. Igra temelji na vsakdanjemu življenju, kot je hranjenje otroka s stekleničko, menjanje plenic, spanje otroka, itd. Podjetje ima cilj, da otrokom zagotovijo vznemirljivo in igrivo raziskovanje.