BabyGO otroška posteljica Together
159,99 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Otroška posteljica Together je primerna za otroke od rojstva. Ponuja stransko odpiranje in možnost pritrditve na starševsko posteljo. Nastavljiva je v 6 višinskih položajih.


BabyGO hoduljica Walker 4v1
67,99 €

Novo

Hoduljica Walker 4v1 je namenjena prvim otroškim korakom. Otrok hodi s podporo, se guga v sedežu in igra na igralni mizi. Primerna za otroke od 6 do 36 meseca.


BabyGO otroška spalna vreča Footmuff
31,60 €

Mehka plišasta spalna vreča BabyGO Footmuff bo vašemu otroku zagotovila izjemno udobje in gretje. Uporablja se lahko v vozičku, kot tudi doma. Spalna vreča je popolnoma zračna, opremljena z odsevnimi elementi in opremljena z materialom proti zdrsu, ki preprečuje otroku drsenje.


BabyGO otroški stol Family
83,60 €

Robusten otroški stol iz trdega bukovega lesa3-točkovnim sistemom. BabyGO Family je izdelan in odobren po najnovejšem varnostnem standardu DIN EN 14988. Največja višina sedeža je 55 cm, višina stolpca 71 cm in višina naslonjala 81 cm. Največja nosilnost je 75 kg.


BabyGO postelja Dreams
119,99 €

105,90 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Postelja Dreams je primerna za otroke od rojstva. Med drugim nudi visečo površino, stransko odpiranje, 2 vzmetnici, lahko konstrukcijo – samo 5 kg, transportno torbo.