Babybjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue
139,48 €

Zadnji kos!

BabyBjörn nosilka ONE Classic Denim Midnight blue za otroke od rojstva pa do 3 leta starosti. Maksimalna nosilnost je 15 kg. Ta bombažna nosilka je označena, kot zdrav nosilec kolčnih sklepov. Enostavna za uporabo, omogoča nošenje dojenčka v različnih položajih. Udobna in varna za uporabo.

Babybjörn kengurujček ONE Cotton
174 € 146,21 €

BabyBjörn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način.

Babybjörn BB Smart kahlica z naslonom
34 € 30,69 €

Zadnji kos!

Otroška kahlica znamke Babybjörn je prijetno zaobljena, tako da bo otrok na njem udobno sedel. Kahlica je izdelana iz varnih in kakovostnih materialov – brez PVC, BPA, ftalatov ali kadmija.

Babybjörn BB ležalnik Bliss Mesh
176,80 € 145,82 €

Zadnji kos!

Ergonomski ležalnik je primerno za otroke do približno 2 leta starosti. Poliestrski premaz je otrokom prijazen. Možnost nastavljanja na 3 različne pozicije. Babybjörn BB ležalnik Bliss Mesh tehta samo 2,3 kg in zanj veljajo varnostni standard EN13209–2–2005 in US Varnostni standard ASTM F2236 in CPSIA 2008.

Babybjörn BB ergonomska nosilka One Air, Slate Blue, 3D Mesh
195,96 € 176,54 €

Zadnji kos!

Otroška nosilka za otroke do 3 leta, oziroma dokler ne presežejo 12 kg, ustreza standardu Oeko-Tex Standard 100. Praktična nosilka ima zračno 3D mrežo in je zasnovana za nošenje v 4 položajih spredaj in zadaj.

Babybjörn BB ležalnik Bliss 3D Jersey
176,80 € 145,37 €

Ergonomski ležalnik z mehko sedečo površino. Zasnovan za otroke od rojstva do približno 2 leta starosti. Bombažni premaz je otrokom prijazen. Možnost nastavljanja na 3 različne pozicije. Babybjörn BB ležalnik Bliss 3D Jersey, za prijetne trenutke, tehta samo 2,1 kg.

Babybjörn ležalnik Balance Soft Cotton-18%
167 € 135,99 €

Odlična cena

Otroški ležalnik BabyBjörn Balance Soft Cotton je ergonomično oblikovan ležalnik z mehko in udobno zasnovo, ki je primerna za dojenčke od rojstva dalje. Zabavno in naravno zibanje pomaga razvijati otrokove motorične spretnosti ter ravnotežje.

Babybjörn ležalnik Bliss Cotton
167 € 137,35 €

Ergonomski ležalnik je primerno za otroke do približno 2 leta starosti. Bombažni premaz je otrokom prijazen. Možnost nastavljanja na 3 različne pozicije. Babybjörn BB ležalnik Bliss Cotton tehta samo 2,3 kg in zanj veljajo varnostni standard EN13209–2–2005 in US Varnostni standard ASTM F2236 in CPSIA 2008.

Babybjörn MINI 3D Jersey kengurujček
103,60 € 86,55 €

Babybjörn MINI 3D Jersey je odličen za prve mesece, ko novorojenček potrebuje ure bližine čez cel dan. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz 3D Jersey – najnovejši material, ki je najbolj kompakten. Gladka in elastična tkanina prijetno zaobjame vašega dojenčka. Položaj novorojenčka in njegovo naravno C krivuljo lahko nadzorujete in preverite čez tkanino.

Babybjörn BB Smart kahlica
26 € 22,41 €

Otroško kahlico Babybjörn lahko brez težav zložite in pospravite tudi na poti, zahvaljujoč majhni teži, le 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

Babybjörn BB pručka
20,80 € 18,25 €

Plastična pručkaprotizdrsno plastjo površine na vrhu. Izdelana je iz polipropilena brez škodljivih snovi. Odlična sedežna garnitura, zahvaljujoč gumijasti prevleki na dnu. Babybjörn BB pručka tehta samo 550 g in je zelo enostavna za shranjevanje

Babybjörn BB Smart kahlica
26 € 22,41 €

Otroško kahlico znamke Babybjörn laho brez napora zložite in pospravite npr. za na pot, kar omogoča tudi njegova nizka teža – 540 g. Kahlica je izdelana s poudarkom na zdravstveni vidik, kar pomeni, da ne vsebuje PVC, BPA in ftalatov in drugih škodljivih materialov.

Babybjörn BB pručka
20,80 € 18,25 €

Plastična pručkaprotizdrsno plastjo površine na vrhu. Izdelana je iz polipropilena brez škodljivih snovi. Odlična sedežna garnitura, zahvaljujoč gumijasti prevleki na dnu. Babybjörn BB pručka tehta samo 550 g in je zelo enostavna za shranjevanje

Babybjörn BB Mini Mesh nosilka
109 € 86,55 €

Otroška nosilka je namenjena otrokom do 12. meseca in maksimalno težo 11 kg ter se ga lahko enostavno prilagodi telesu in položaju otroka. Nosilka je izdelana iz kakovostnih materialov, ki so zdravju dojenčka prijazni.

Babybjörn otroški ležalnik Bliss Mesh
176,80 € 145,15 €

Babybjörn ergonomsko oblikovan ležalnik za dojenčke. Primeren je za otroke od rojstva pa do 2. leta starosti. Izdelan je iz kakovostnega mrežastega materiala in ga je mogoče nastaviti v 3 različne položaje.

Babybjörn BB ležalnik Soft Cotton/Jersey
167 € 137,35 €

Ergonomski ležalnik je primerno za otroke do približno 2 leta starosti. Oblazinjen varnostni pas. Bombažni premaz je otrokom prijazen. Možnost nastavljanja na 3 različne pozicije. Popolnoma pralna prevleka. Babybjörn BB ležalnik Cotton/Jersey tehta samo 2,1 kg in je idealen za sprostitev in igro.

Babybjörn MINI 3D Mesh kengurujček
98,93 € 86,55 €

Babybjorn kengurujček MINI 3D Mesh je bil razvit za prenašanje novorojenčkov v njihovih prvih mesecih življenja. Vložek za novorojenčke ni potreben. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz 3D Mesh, kar je hladna in zračna mrežasta tkanina z neverjetno mehko osnovo. Mrežasta tkanina zagotavlja odličen pretok zraka in se hitro posuši.

Babybjörn Nastavek za WC
36,80 € 31,85 €

Nastavek za WC, od znamke Babybjörn, olajša otroško potrebo. Mehke ergonomske črte brez ostrih robov so udobne in otroku omogočajo, da sedi na pravilen način. Enostavno se prilagodi na vašo toaletno školjko.

Babybjörn BB Mini Dove Blue 3D Jersey nosilka
103,60 € 86,55 €

Otroška nosilka Babybjörn za novorojenčke z maksimalno nosilnostjo približno 11 kg je izdelana iz tkanin, ki so zdravju otroka prijazni. Materiali izpolnjujejo tudi mednarodne kriterije testiranja Oko-Tex Standard 100.

Babybjörn MINI Dusty Cotton kengurujček
91,80 € 76,50 €

Babybjorn kengurujček MINI Cotton je bil razvit posebej za nošenje novorojenčkov v prvih mesecih in zagotavlja tudi otroku potrebno bližino. Primeren je za otroke z od 3,2 kg do 11 kg (0–1 leto). Izdelan je iz certificiranega bombaža, ki je na območju sedeža elastičen + satenaste tkanine, da je super moderen in udoben.

Babybjörn BB One Cotton kengurujček
174 € 145,37 €

Otroški kengurujček znamke Babybjorn je namenjen za otroke od 12. meseca do 3. leta in maksimalno težo 15 kg. Kengurujček je izdelan iz varnih materialov, lahko ga nastavite na 4 različne načine nošenja.

Babybjörn Jedilni komplet, 4-delni
26,20 € 21,23 €

BabyBjörn Komplet krožnikov z žlico in vilico ter lončkom v izvirnem in čudovitem dizajnu za učenje samostojnega hranjenja najmlajših. V kompletu: 1× krožnik, 1× žlica, 1× vilice in 1× lonček. Posoda in pribor so primerni za desničarje in levičarje.

Babybjörn Jedilni komplet, 5-delni
36,80 € 30,11 €

BabyBjörn Jedilni komplet, 5-delni – sestavljen iz udobnega slinčka, krožnika, žlice, vilice in lončka za učenje. Da bi bilo učenje samostojnega hranjenja za otroke zabavno. Izdelano brez BPA.

Babybjörn kengurujček ONE 3D Mesh 2018
195,96 € 168,05 €

BabyBorn ergonomsko oblikovan kengurujček ONE Cotton je mehak in zelo udoben. Raste z vašim otrokom. Primeren je za otroke od rojstva do 3 let. Ponuja 4 različne načine nošenja, ki jih lahko spreminjate na enostaven in varen način. Sešit je iz 3D mreže, zaradi česar je zračen in se hitro suši.

Babybjörn Komplet 2 krožnikov
30,80 € 24,95 €

BabyBjörn Komplet dveh krožnikov (z žlico in vilicami) v izvirnem in čudovitem dizajnu za učenje samostojnega hranjenja najmlajših. V kompletu: 2× krožnik, 2× žlica in 2× vilice. Posoda in pribor so primerni za desničarje in levičarje.

Babybjörn Komplet otroškega pribora
16,80 € 14,10 €

BabyBjörn komplet pribora je sestavljen iz 4 kosov otroškega pribora (2 žlici in 2 vilice). Jedilni pribor se popolnoma prilega v majhne roke, ne drsi in je primeren za desnice in levičarje. Izpolnjuje varnostne zahteve, je brez PVC in BPA.

Babybjörn BB Mini One Tencel slinček za nosilko, 2 kosa
15,96 € 13,46 €

Vodoodporni slinček po 2 kosa je namenjen prenosnim nosilkam BabyBjörn, katero pomaga ščititi pred umazanijo od ostankov hrane in razlitih tekučin. Spodnji sloj je izdelan iz kombinacije tencla in modala, zgornji del pa iz tencla. BB Mini One Tencel slinček za nosilko je povsem pralen na 60 °C in nezahteven za vzdrževanje.

Babybjörn BB One Tencel slinček za nosilko
19,96 € 17,09 €

Vodoodporen slinček za prenosne nosilke BabyBjörn pomaga ščititi površine nosilke pred umazanijo od ostanka hrane ali tekočin. Spodnji sloj je izdelan iz kombinacije tencla in modala, zgornji del pa iz tencla. BB One Tencel slinček za nosilko je povsem pralen na 60 °C in nezahteven za vzdrževanje.

Babybjörn Lonček, 2 kosa
14,92 €

BabyBjörn lončki so idealen prvi lonček/kozarec za otroke, pri katerih je že opaziti, da se hočejo naučiti pitja iz odprtega kozarca kot njegovi starši. Od približno 8 mesecev. Lonček za najmlajše je zasnovan glede na to, kako pijejo majhni otroci. Enostavno oprijemljiv material in izrazite črte naredijo ta lonček udoben. In zaobljen zgornji rob je nežen do otroških ustnic.

Švedsko družinsko podjetje BABYBJORN je začelo delovati leta 1961. Podjetje, ki želi staršem majhnih otrok olajšati vsakdanje življenje z inovativnimi in varnimi izdelki. Izdelujejo izdelke, ki so primerni za otroke do treh let. Poskušajo najbolj pomembna leta otroka narediti bolj zabavna. Izdelke prodajajo po vsem svetu v več kot 50 državah. Načela tega podjetja sta kakovost in varnost.

Švedsko družinsko podjetje BABYBJORN je začelo delovati leta 1961. Podjetje, ki želi staršem majhnih otrok olajšati vsakdanje življenje z inovativnimi in varnimi izdelki. Izdelujejo izdelke, ki so primerni za otroke do treh let. Poskušajo najbolj pomembna leta otroka narediti bolj zabavna. Izdelke prodajajo po vsem svetu v več kot 50 državah. Načela tega podjetja sta kakovost in varnost.