BAAGL šolski nahrbtnik s pončem Superman – POP
39,18 € 35,44 €

Odprodaja

Šolski nahrbtnik s prepoznavnim logotipom Superman na sprednji strani. Nahrbtnik je primeren za učence začetnih razredov osnovne šole. Anatomsko oblikovan hrbtni del in podložene naramnice za udobno prileganje. Obstaja tudi žep za prenosni računalnik in odsevni elementi. Vključen je tudi dežni plašč v obliki ponča.

BAAGL vreča za športno opremo Panda
7,50 €

Siva vreča s potiskom luštnih pand in praktičnim žepom z zadrgo, je primerna za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Truck šolska torba
62,69 €

Šolska torba Truck v modri barvi je primerna za učence 1. In 2. razreda OŠ. Torba ima ergonomičen hrbtni del z možnostjo nastavitve po višini. Ne manjkajo niti udobne oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je torba okrašena z modernim puhastim cofom.

BAAGL šolski nahrbtnik Fun #BFF
59,41 €

Nepozaben nahrbtnik FUN #BFF, ki zahvaljujoč holografski foliji lahko spremeni svojo barvo. Primeren je za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega nahrbtnik vsebuje tudi obesek z žogico.

BAAGL Panter vrečka za telovadbo
6,50 €

Moderen vrečka zelene vojaške barve s sliko panterja. Vreča za copate ali opremo za telovadbo. Izdelana je iz trdnega pralnega materiala. Zateguje oz. zapira se s pomočjo trdnih vrvic, ki omogočajo tudi nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Gasilci
6,50 €

Fantovska vreča z motivom velikega gasilskega vozila, primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL otroška šolska mapa A4 Papiga
5 €

Otroška vijolična mapa z motivom papige na zadnji strani. Mapa za učbenike in druge šolske potrebščine v formatu A4. Mapa je laminirana, ima lesketajočo gumo in notranjo loputo. Bistveni del opreme vsakega šolarja za shranjevanje pripomočkov.

BAAGL šolska peresnica Gasilci, klasična
6,90 €

Šolska peresnica za dečke v temnih tonih in z izrazitim rdečim robom, vključno z zadrgo. Enonadstropna peresnica za pisala je brez vložene vsebine pisal Notranjost je opremljena z gumijastimi zankami za pritrditev pisal. Peresnica za zapiranje z zadrgo je izdelana iz kakovostnih materialov.

BAAGL šolska peresnica klasik Panter, dve loputi
9,50 €

Klasična otroška šolska peresnica z dvema loputama v zeleni barvi. Enostavna peresnica za pisala je brez vsebine. Notranjost je opremljena z gumijastimi zankami za pritrditev pisarniškega materiala. Peresnica za zapiranje z zadrgo je izdelana iz kakovostnih materialov.

BAAGL šolska peresnica Warrior
11 €

Dodelano oblikovana fantovska peresnica iz trdne zasnove v zeleni barvi z napisom in sliko grške čelade. Ohišje svinčnika je opremljeno tudi z odsevnimi elementi. Trdna peresnica, z zapiranjem z zadrgo, ima notranjo loputo z zanko za pisala in žep z zadrgo. Izdelano iz kakovostnih materialov.

BAAGL vreča za športno opremo Truck
6,50 €

Modra vreča Truck je primerna za športne copate ali športna oblačila. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL šolska mapa A4 Panda
5 €

Ljubka šolska mapa v roza barvi. Mapa za učbenike in druge šolske potrebščine v formatu A4. Mapa je laminira, praktično zasnovana z gumo in z notranjo loputo. Bistveni del opreme vsakega šolarja za shranjevanje pripomočkov.

BAAGL šolska peresnica Abstract
11 €

Dekliška vijolično-roza peresnica iz satenastega materiala, v zasnovi s potiskom odsevnih trikotnikov. Ohišje svinčnika je opremljeno tudi z odsevnimi elementi. Trdna peresnica, z zapiranjem z zadrgo, ima notranjo loputa z zanke za pisala in žep z zadrgo.

BAAGL vreča za obutev Skate Galaxy
6,50 €

Dekliški dizajn vrečke Skate Galaxy z velikim reflektivnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Eute Mandala peresnica
9,60 €

Šolska peresnica Etue v pisanem in elegantnem dizajnu. Trd ovitek, ki se zapre z zadrgo, ima v notranjosti predelno steno z zankami za pisala in žep na zadrgo. Izdelano iz kakovostnih materialov.

BAAGL šolski nahrbtnik Skate Triangle
55,45 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je nahrbtnik opremljen s trakovi za pritrjevanje rolke.

BAAGL šolska peresnica Truck, klasična
6,90 €

Klasična šolska peresnica v modri barvi s sliko kroserskega vozila. Enonadstropna peresnica za pisala je brez vložene vsebine pisal Notranjost je opremljena z gumijastimi zankami za pritrditev pisal. Peresnica za zapiranje z zadrgo je izdelana iz kakovostnih materialov.

BAAGL vreča za obutev Skate Struktury
6,50 €

Moderni dizajn vrečke Skate Struktury z velikim reflektivnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za obutev Skate Triangle
6,50 €

Vreča Skate Triangle v odlični rdeči barvi in odsevnim logotipom BAAGL na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL šolski nahrbtnik Skate Ska
55,45 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je nahrbtnik opremljen s trakovi za pritrjevanje rolke.

BAAGL šolski nahrbtnik Fotbal
59,41 €

Fantski elegantni ergonomski šolski nahrbtnik Fotbal primeren že od 3. razreda osnovne šole. Nahrbtnik ima ergonomsko oblikovan hrbtni del za udobno prileganje. Na voljo so oblazinjene naramnice, odsevni elementi in žep za prenosnik. Velika prednost nahrbtnika je nizka teža 820 g.

BAAGL vreča za obutev Nogomet
5,70 €

Vreča v nogometnem dizajnu je primerna za copate ali za športno opremo. Izdelana je iz trdnega in pralnega materiala. Zapenja se s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo, da se nosi na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Lava
6,50 €

Vreča za športno opremo v dizajnu Lave. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Cubic Mandala šolska torba
67,34 €

Šolska torba s tremi prostori Cubic je primerna od 3. razreda razredne stopnje OŠ in tudi za predmetno stopnjo. Ima ergonomsko oblikovano hrbtišče, ne manjkajo pa niti udobne oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega ima torba na spodnjem delu skrivni žepp in kosmat obesek.

BAAGL Fun Holo #BFF nahrbtna vreča
9,50 €

Moderna vreča je narejena iz značilnega holografskega materiala v vijolično-roza odtenku. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Rože šolska torba
63,03 €

Zelena šolska torba z motivom cvetlic je primerna za učence 1. In 2. razreda OŠ. Torba ima ergonomičen hrbtni del z možnostjo nastavitve po višini. Ne manjkajo niti udobne oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je torba okrašena z modernim puhastim cofom.

BAAGL šolska mapa A4 Jumbo Ananas
6 €

Mapa za učbenike in druge šolske potrebščine v A4 formatu. Zaščitne plošče za shranjevanje zvezkov ali drugih dokumentov, vključno z notranjo loputo pred padcem, pritrjeno z elastično gumico. Bistveni del opreme vsakega šolarja za shranjevanje pripomočkov.

BAAGL šolska peresnica Skate Triangle
11 €

Prepoznavna rdeča peresnica z zložljivo predelno steno. Trdna peresnica, z zapiranjem z zadrgo, ima notranjo loputo z zanko za pisala in žep z zadrgo. Izdelano iz kakovostnih materialov.

BAAGL šolska peresnica za pisala NASA, klasična, dva prekata
9,50 €

Kozmično srebrna klasična peresnica z motivom NASA z dvema loputama. Enostavna peresnica za pisala je na voljo brez polnjenja. Notranjost je opremljena z gumijastimi zankami za pritrditev pisal. Peresnica za zapiranje z zadrgo je izdelana iz kakovostnih materialov.

BAAGL vreča za športno opremo Abstract
7,50 €

Dizajnerska vreča, ki bo s svojo barvito zasnovo z žepom očarala vsako šolarko. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Magion
6,50 €

Vreča v sivem dizajnu je primerna za copate ali za športno opremo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo NASA
7,50 €

Trpežna vreča z velikim NASA logotipom, primerna za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Logo Reflex šolski nahrbtnik
55,45 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je nahrbtnik opremljen s praktično svetilko.

BAAGL nahrbtnik RPET, kaki
39,59 €

Mestni nahrbtnik Recykl je idealna ročna prtljaga, ne samo za potovanja. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, mehke naramnice, lahko konstrukcijo in odsevne elemente. Trden in vodoodporen material. Narejena je iz recikliranih PET plastenk. Novo odpiranje zagotavlja enostaven dostop do vseh stvari.

BAAGL šolska peresnica Skate Triangle
11 €

Dekliška trdna peresnica na zadrgo v vijolično-roza barvi z odsevnim logotipom. Trdna peresnica, z zapiranjem z zadrgo, ima notranjo loputo z zankami za pisala in žep z zadrgo. Izdelano iz kakovostnih materialov.

BAAGL šolski nahrbtnik Cubic Abstract
67,34 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Nahrbtnik je opremljen z roza obeskom z logotipom BAAGL.

BAAGL torba za copate Cvetlice
6,50 €

Zeleno-roza dekliška torba za copate s slikami kačjih pastirjev je primerna za copate ali obleke za telesno vzgojo. Vreča je narejena iz pralnega obstojnega materiala. Zapiranje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo, da se vrečo/torbo nosi na hrbtu.

BAAGL vreča za športno opremo Neon
6,50 €

Torba z značilnimi neonskimi črtami na sprednji strani. Primerna je za copate ali oblačila za športno vzgojo. Vreča je narejena iz trdnega in pralnega materiala. Zapenjanje s pomočjo močnih vezalk, ki hkrati omogočajo nošenje na hrbtu.

BAAGL Bidon NASA
7,50 €

Praktični bidon v dizajnu NASA s pokrovom v modri barvi bo postal odličen dodatek za otroke. Narejen je iz mehke reciklirane plastike brez BPA. Zato je primeren za vse otroke in ne povzroča nobenih alergijskih reakcij. Prostornina bidona je 500 ml.

BAAGL Bidon Nogomet
5,50 €

Praktični bidon v nogometnem dizajnu s pokrovom v zeleni barvi bo postal odličen dodatek za otroke. Narejen je iz mehke reciklirane plastike brez BPA. Zato je primeren za vse otroke in ne povzroča nobenih alergijskih reakcij. Prostornina bidona je 500 ml.

BAAGL Cubic šolski nahrbtnik, pikčast
67,34 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je nahrbtnik na dnu opremljen z ojačanjem in trendi obeskom.

BAAGL Logo vrečka za telovadbo
6 €

Vrečka za telovadbo v črni barvi z logotipom Baagl je primerna za copate ali za športno opremo. Izdelana je iz trdnega pralnega materiala. Zategovanje s pomočjo močnih vrvic, ki hkrati omogočajo tudi nošenje na hrbtu.

BAAGL Magion šolski nahrbtnik
59,41 €

Tri-prostorni šolski nahrbtnik je primeren za otroke nižjih razredov osnovne šole. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, na njem pa so udobno oblazinjene naramnice in odsevni elementi. Poleg tega je nahrbtnik opremljen s praktično svetilko.

BAAGL nahrbtnik RPET, črn
39,59 €

Mestni nahrbtnik Recykl je idealna ročna prtljaga, ne samo za potovanja. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, mehke naramnice, lahko konstrukcijo in odsevne elemente. Trden in vodoodporen material. Narejena je iz recikliranih PET plastenk. Novo odpiranje zagotavlja enostaven dostop do vseh stvari.

BAAGL nahrbtnik RPET, rdeč
39,59 €

Mestni nahrbtnik Recykl je idealna ročna prtljaga, ne samo za potovanja. Ima ergonomsko oblikovano hrbtno stran, mehke naramnice, lahko konstrukcijo in odsevne elemente. Trden in vodoodporen material. Narejena je iz recikliranih PET plastenk. Novo odpiranje zagotavlja enostaven dostop do vseh stvari.

BAAGL otroška peresnica Skate Struktury
11 €

Fantovska trdna peresnica v modri barvi z abstraktnim potiskom. Trdna peresnica, z zapiranjem z zadrgo, ima notranjo loputo z zanko za pisala in žep z zadrgo. Izdelano iz kakovostnih materialov.

BAAGL otroška šolska mapa A4 Gasilci
5 €

Mapa za šolske zvezke v temnih tonih s sliko gasilskega vozila na sprednji strani. Mapa za učbenike in druge šolske potrebščine v formatu A4. Mapa je laminirana, ima lesketajočo gumo in notranjo loputo. Bistveni del opreme vsakega šolarja za shranjevanje pripomočkov.

BAAGL otroška šolska mapa A4 Rože
5 €

Zelena otroška mapa za šolo z izrazitim potiskom cvetlic. Mapa za učbenike in druge šolske potrebščine v formatu A4. Mapa je laminirana, ima lesketajočo gumo in notranjo loputo. Bistveni del opreme vsakega šolarja za shranjevanje pripomočkov.