Attitude čistilo za otroške površine/igrače, brez vonja, 475 ml
7,07 €

Zadnji kos!

Čistilno sredstvo, posebej zasnovano za čiščenje otroških igrač in drugih otroških površin. Lahko se uporablja kot univerzalni gospodinjski čistilec. Primeren za vse vrste površin. Kot pri vseh izdelkih ATTITUDE tudi ta vsebuje zdravju prijazne snovi.

Attitude vlažilni robčki brez vonja, 3 x 72 ks
12,90 € 12,73 € 4,24 €/kos

Zadnji kos!

Organski vlažni robčki v pakiranjih po 216 kosov. Vsebujejo izvleček aloe in ekstrakt kamilice. Imajo posebno zaščito za zapiranje, katera preprečuje sušenje robčkov. Odsotnost škodljivih snovi preizkuša neodvisni laboratorij. Prav tako vam bo všeč embalaža, ki jo lahko 100 % reciklirate.

Attitude odstranjevalec madežev z razpršilcem, 475 ml
6,90 € 6,63 €

Naravni izdelek, ki lahko učinkovito odstrani madeže otroškega perila. Odstranjevalec je primeren za vse pralne stroje in deluje pri vseh temperaturah. Tako kot pri drugih izdelkih ATTITUDE, se lahko zanašate na ta izdelek, da se ne le učinkovito, temveč tudi varno borite proti težko odstranljivim madeži.

Attitude mineralna krema za sončenje (SPF 30), 100 %,150 g
26,90 € 25,90 €

100% naravna mineralna krema ATTITUDE za sončenje, vsebuje samo varne sestavine. Krema je ponuja ravnotežje med varnostjo proizvoda in njegovo funkcionalnostjo, sestavine so mineralnega in rastlinskega izvora ter so biološko razgradljive. Brez vonja.

Attitude mehčalec za otroška oblačila z vonjem Sweet Lullaby, 1000 ml
6,90 € 6,67 €

Zelo koncentriran mehčalec za tkanine, posebej razvit za perilo vaših majhnih otrok.
Perilo bo z uporabo tega mehčalca izredno mehko in prijetno na otip. Kot pri vseh izdelkih ATTITUDE se lahko zanašate na ta izdelek, da vsebuje 100 % zdravju prijazne snovi.

Attitude gel za pranje brez vonja, 1050 ml
12,55 €

Zelo učinkovit gel brez vonja, ki je bil posebej razvit za pranje perila vašega otroka. Kot pri vseh izdelkih ATTITUDE se lahko zanašate na ta izdelek, da vsebuje zdravju prijazne snovi. Lahko ga uporabljate za pranje perila celotne družine. Visoko koncentriran.

Attitude mineralna krema za sončenje (SPF 30), 100 %,150 g
26,90 € 25,90 €

100% naravna mineralna krema ATTITUDE za sončenje, vsebuje samo varne sestavine. Krema je ponuja ravnotežje med varnostjo proizvoda in njegovo funkcionalnostjo, sestavine so mineralnega in rastlinskega izvora ter so biološko razgradljive. Z naravnim tropskim vonjem.

Attitude mineralna krema za sončenje (SPF 30), 100 %,150 g
27,90 € 26,99 €

100% naravna mineralna krema ATTITUDE za sončenje, vsebuje samo varne sestavine. Krema ponuja ravnotežje med varnostjo proizvoda in njegovo funkcionalnostjo, sestavine so mineralnega in rastlinskega izvora ter so biološko razgradljive. Brez vonja.

Attitude gel za pranjem z vonjem Sweet Lullaby, 1050 ml
12,53 €

Zelo učinkovit detergent, ki je bil posebej razvit za pranje perila vašega otroka. Kot pri vseh izdelkih ATTITUDE se lahko zanašate na ta izdelek, da vsebuje zdravju prijazne snovi. Lahko ga uporabljate za pranje perila celotne družine. Visoko koncentriran.