Armaf Club De Nuit Intense Man - EDP-25%
61,60 € 46 €

Odlična cena

Club De Nuit Intense Man je lesni, začinjen vonj za moške. Sadno glavo tvorijo ananas, bergamotka, jabolko, črni ribez in limona. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključijo siva ambra, vanilija, mošus in pačuli. Parfumska voda je bila lansirana leta 2019.

Armaf Bucephalus No. IX - EDP-20%
38,50 € 30,80 €

Odlična cena

Bucephalus No. IX je razkošna dišava za moške. Odpira se svežim vonjem bergamotke, grenivke in mandarine. V srcu združuje poper, list vijolice in vodne tone. Sestavo zaključujejo hrastov mah, pačuli, tonka fižol in mošus.

Armaf Club De Nuit Intense Man - EDT
42,20 € 33,50 €

Club De Nuit Intense Man je lesna, začimbna dišava za moške. Sadno glavo tvorijo ananas, bergamotka, jabolko, črni ribez in limona. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključijo siva ambra, vanilija, mošus in pačuli. Trgu je bila predstavljena leta 2015.

Armaf Club De Nuit Intense Man Limited Edition - P
53,70 € 48,30 €

Club De Nuit Intense Man Limited Edition predstavlja omejeni darilni paket za ljubitelje moške dišave Club De Nuit Intense Man. Sestava je identična originalu, ampak obsega večjo koncentracijo dišavnih esenc. .

Armaf Le Parfiat Pour Femme - EDP
14,90 €

Le Parfiat Pour Femme iz kolekcije Le Parfiat je ciprovo-cvetlični vonj za ženske. Odpira se z notami jasmina, mandarine in esenco cvetov grenke pomaranče (neroli), nato pa preide v čisto cvetlično srce, ki ga sestavljajo šmarnica, tuberoza in kovačnik.

Armaf All You Need Is Love Woman - EDP
16,90 €

All You Need Is Love je cvetlično-sadna dišava za ženske. Glava vsebuje malino, šipek, kosmulje in roza poper. V srcu sta vrtnica in potonika, zamišljena pika na koncu pa je beli mošus. .

Armaf Tres Nuit - EDT
16,10 €

Tres Nuit je aromaticko-kořeněná vůně pro muže. Hlava obsahuje svěží citron, citronovou verbenu a kosatec. V srdci ucítíte kombinaci výrazné levandule, fialky a kořeněných tónů. Kompozici uzavírá santalové dřevo a šedá ambra.

Armaf Odyssey Homme - EDP
15,30 €

Odyssey Homme je orientalska dišava za moške. Odpre se s sladko vanilijo in toplo ambro, nato pa zavije v tone irisa in orientalskih začimb. V zaključku se oglasijo jasmin, usnje in ponovno vanilija.

Armaf Club De Nuit Man - EDT
1,20 € 0,40 €

Club De Nuit Man iz kolekcije Club De Nuit je lesno-začimbna dišava za moške. Citrusno glavo tvori duet grenivke in mandarine dopolnjen s svežo meto. V čistem začimbnem srcu boste čutili kombinacijo cimeta, nageljnovih žbic, ingverja in popra.

Armaf Club De Nuit - EDP
1,20 €

Club De Nuit iz istoimenske kolekcije je cvetlično-saden vonj za ženske. Odpre s kombinacijo svežih citrusov in breskve, nadaljuje v srce, sestavljeno iz jasmina, vrtnice, ličija in geranije. Sestavo zaključijo sladka vanilija, pačuli, vetiver in mošus.

Armaf Tag-Him - EDT
1,20 € 0,70 €

Tag-Him iz kolekcije Tag je lesno-začimbna dišava za moške. Glava vsebuje bergamotko, grenivko, limono in roza poper. V srcu začutite kombinacijo ingverja, poprove mete, muškatnega oreščka in aromatične sivke. Sestavo zaključujejo ambra, cedrovina in sandalovina.

Armaf Bucephalus No. XI - EDP
40,30 €

Bucephalus No. XI je razkošna dišava za moške. Glava vsebuje bergamotko, grenivko, ingver in poper. V srcu občutite kombinacijo cimeta, sivke, usnja, geranije in sočnega jabolka. Sestavek zaključi mira, vetiver, pačuli, labdanum smola in cedrovina.

Armaf Tres Jour - EDP
1,20 €

Tres Jour iz kolekcije Tres je cvetlično-lesna dišava za ženske. Glava vsebuje zeleni čaj, svežo limono in esenco grenke pomaranče (neroli). Srce razvije kombinacijo belih cvetov, jasmina in tuberoze. Sestavo zaprejo sladka vanilija, mošus, pačuli in cedra.

Armaf Club De Nuit Urban Man - EDP
26,80 € 24,20 €

Club De Nuit Urban Man je lesna-začimbna dišava za moške, ki je bila uvedena na trg leta 2017. Glava vsebuje svežo bergamotko, grenivko in meto. Vse skupaj dopolni kardamom. V srcu občutite značilne tone ingverja, sivke, cedre in muškatnega oreščka.

Armaf Club De Nuit Milestone - EDP
57,50 € 48,30 €

  A unisex fragrance that can be enjoyed by men and women. It opens with a refreshing citrusy, marine aroma and includes top notes of sea salt and fruits.

Armaf Club De Nuit Intense - EDP
40,30 €

Club De Nuit Intense iz kolekcije Club De Nuit je ciprovo-cvetlični vonj za ženske. Odpira se s kombinacijo vrtnice, žafrana in geranije. Nato se zlije v začimbno srce, ki ga dopolnjujejo občutljivi odtenki vijolice. Kompozicijo zaključi sladko lesna osnova, ki jo poudarijo topla ambra in pačuli.

Armaf Le Parfait Pour Homme - EDT
23 € 22,10 €

Le Parfait Pour Homme je orientalska dišava za moške. Glava vsebuje bergamotko, črni ribez, ananas in limono. V srcu se lepo mešajo vrtnica, jasmin in začimbne note. Kompozicijo zaključijo siva ambra, vanilija, mošus in pačuli.

Armaf Club De Nuit Intense Man - dezodorant v spreju
15,30 € 6 €

Club De Nuit Intense Man je lesna, začinjena dišava za moške. Sadno glavo tvorijo ananas, bergamotka, jabolko, črni ribez in limona. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključijo siva ambra, vanilija, mošus in pačuli. Trgu je bila predstavljena leta 2015.

Armaf Odyssey Femme - EDP
0,80 €

Odyssey Femme je orientalska dišava za ženske. Glava vsebuje jasmin in pomarančne cvetove. V središču zveni kombinacija sočne breskve in vrtnice. Kompozicijo zaključujejo sandalovina, vanilija, vetiver in pačuli.

Armaf Bucephalus No. XI - EDP
1,20 €

Bucephalus No. XI je razkošna dišava za moške. Sadno glavo tvorijo note ananasa, bergamotke in črnega ribeza. V srcu dišave čutite kombinacijo jasmina, vrtnice in breze. Kompozicijo zaključi sladka vanilija, siva ambra, mošus in hrastov mah.

Armaf The Pride Of Armaf For Men - EDP
26,90 € 24,20 €

The Pride of Armaf For Men je orientalsko-začinjena dišava za moške. Glava vsebuje limono, bergamot in limonino verbeno. Cimet, hrastov mah in muškatni orešček združujejo v srcu. Tonka fižol, vanilija in sandalovina zaprejo sestavo.

Armaf The Pride Of Armaf For Women - EDP
26,80 € 24,20 €

The Pride Of Armaf For Women je ženska orientalsko-cvetna dišava. Glava vsebuje jasmin, mandarino in pomarančni cvet. V srcu boste čutili kombinacijo mandljev in kave. Sestavo zapirajo pačuli, tonka fižol in kakavov strok.