Akyga AK-ND-18 polnilec za prenosnike, za Lenovo, 90 W

Akyga AK-ND-18 polnilec za prenosnike, za Lenovo, 90 W

20 €
Zadnji kos!

Polnilnik Akyga AK-ND-07 za prenosnike znamke Lenovo, ki imajo 120 V/4,5 A, 90 W moči in 7,9 × 5,5 mm + pin vtič z 1,2 m dolgim kablom ponuja več vrst zaščite tako za napajano napravo kot sam napajalnik.

Dostava Mimovrste
Akyga AK-SW-01 polnilec za pametno uro Amazfit Bip
1x

Akyga AK-SW-01 polnilec za pametno uro Amazfit Bip

11,99 €
Odlična cena

Akyga® AK-SW-01 je kompakten polnilec za pametne ure Xiaomi Amazfit Bip S. Odlikuje ga preprost, eleganten zaključek, zato se odlično ujema z izdelki Xiaomi. Polnilec deluje kot priklopna postaja, v kombinaciji z 1 m kablom, ki je daljši od izvirnika. Postaja je opremljena z gumijastimi blazinicami proti drsenju izdelka po površini. Napolnjeni uri tako zagotavlja stabilnost in jo ščiti pred nenadnim padcem. Z vzmetnimi kontakti ste lahko prepričani, da se vaša ura popolnoma drži pri izbočenih priključkih. Edine zahteve za vir napajanja so 5 V / 1 A.

Dostava Mimovrste

Podjetje Akyga je prisotno na trgu že od leta 2004. Podjetje se ukvarja z izdelavo računalniških komponent in pripomočkov, trenutno na trgu ponujajo več kot 400 produktov. Akyga je eno izmed najhitreje rastočih evropskih podjetij, ki se ukvarjajo z izdelavo napajalnikov in računalniških ohišij.