-32%
Adidas FX6325 FortaRun K dekliške superge, bež, 39,3
1x

Adidas FX6325 FortaRun K dekliške superge

44,90 €
30,40 €
Zadnji kos!

Univerzalni športni otroški čevlji z odpornim vrhnjim delom iz mreže nudijo dovolj zraka za noge in jih tako ohranjajo suhe. Lahek vzmeten vmesni podplat zagotavlja udobje za cel dan teka. Zavezovanje na vezalke.

Dostava Mimovrste
-38%
Adidas YB LIN CB FZ FL fantovska jopa, 140, siva
3x

Adidas YB LIN CB FZ FL fantovska jopa

43,90 €
27,20 €
Zadnji kos!

Udobna fantovska jopa s kapuco, znamke Adidas, ima raven kroj in ne omejuje gibanja. Mehko vpojno pletenje vam bo dalo občutek suhosti in udobja. Primerno za športne aktivnosti in prosti čas.

Dostava Mimovrste
-32%
Adidas deklice teniski ActivePlay SUMMER.RDY I, 24, roza
3x

Adidas dekliški teniski ActivePlay SUMMER.RDY I

38,90 €
26,20 €
Zadnji kos!

Dekliške ActivePlay SUMMER.RDY teniski iz znamke Adidas so narejene iz tekstila in mreže, kar zagotavlja zračnost. Teniski se lahko uporabljajo za različne sprehode ali na igrišču. Velcro nato prihrani vsako sekundo med obuvanjem čevljev.

Dostava Mimovrste
-36%
Adidas toaletna voda za moške Get Ready! For Him, 100 ml
2x

Adidas toaletna voda za moške Get Ready! For Him

7,90 €
5,03 €
Zadnji kos!

Moška toaletna voda Adidas Get Ready! – For Him je prava dišava za aktivne moške, saj je sveža, prijetna in dinamična – prav kakor vaša osebnost.

Dostava Mimovrste

Blagovna znamka ADIDAS športnikom pripomore na edinstven način igrati bolje.

Vsak dan, po vsem svetu njihovi izdelki podairajo rekorde in postavljajo nove trende. V vse kar počnejo vlagajo veliko strasti. Pri vsem tem pa jim pripomorejo njihovi zaposleni, ki s svojo predanostjo in moštvenih duhom vzpostavljajo nova merila.

Delo, ki ga opravljajo je več kot zaposlitev. Proizvajanje športnih izdelkov jim predstavlja dejavnost, ki jim vedno znova ogreje srce.