Acra fantovske drsalke, plastična zaščita
23,77 €

Zadnji kos!

Otroške fantovske drsalke. Fantovske raztegljive plastične drsalke imajo preprost mehanizem za nastavitev velikosti – 4 možnosti. Drsalke so narejene iz trdnega plastičnega okostja in tekstilnega čevlja iz udobnega materiala. Prednost je enostavno zapiranje drsalke z zaponkami.

Acra drsalke Princess-37%
44,90 € 27,99 €

Odlična cena

Kakovostne drsalke, primerne za drsanje. Acra Princess imajo čevelj izdelan iz umetnega usnja. Udobje zagotavljata mehka obloga in toplotna izolacija. Drsalke so opremljene z jeklenimi noži.

Acra ženske drsalke Princess, vel. 42- Odprta embalaža
32,90 € 31,26 €

Odprta embalaža

Kakovostne drsalke, primerne za drsanje. Acra Princess imajo čevelj izdelan iz umetnega usnja. Udobje zagotavljata mehka obloga in toplotna izolacija. Drsalke so opremljene z jeklenimi noži. Artikel ima poškodovano embalažo in ni bil uporabljen.

Acra fantovske drsalke, mehke, raztegljive
27,18 €

Nastavljive fantovske drsalke. Mehke fantovske drsalke imajo možnost prilagoditve na 4 različnih velikosti. Drsalke imajo trdno plastično okostje in notranji čevelj iz udobnega materiala, ki zagotavlja udobje. Pritrditev je zagotovljena s kombinacijo vezalke in dveh zaponk. Drsalke imajo vodoodbojen zaključek.

Acra dekliške drsalke, plastična zaščita
22,41 €

Otroške dekliške drsalke. Dekliške raztegljive plastične drsalke imajo preprost mehanizem za nastavitev velikosti – 4 možnosti. Drsalke so narejene iz trdnega plastičnega okostja in tekstilnega čevlja iz udobnega materiala. Prednost je enostavno zapiranje drsalke z zaponkami.

Acra dekliške drsalke z zamenljivim podvozjem, rolerji
42,84 €

Univerzalne dekliške drsalke za celoletno uporabo. Acra dekliške izvlečne drsalke z zamenljivim podvozjem, ki ga je mogoče enostavno zamenjati, zagotavljajo zabavno drsanje skozi vse leto. Čevelj je mehak in v kombinaciji s čipkami in zategovalnimi paščki zagotavlja, da drsalke nudijo primerno udobje ter se udobno prilegajo. Nosilnost drsalk je 80 kg.

Acra dekliške drsalke, mehke, raztegljive
27,86 €

Nastavljive dekliške drsalke. Mehke dekliške drsalke imajo možnost prilagoditve na 4 različnih velikosti. Drsalke imajo trdno plastično okostje in notranji čevelj iz udobnega materiala, ki zagotavlja udobje. Pritrditev je zagotovljena s kombinacijo vezalke in dveh zaponk. Drsalke imajo vodoodbojen zaključek.

Acra ženske drsalke Action
34,03 €

Ženski komplet za fugurno drsanje ima mehko blazinico, ki ščiti pred zmrzovanjem nog med dolgim drsanjem v mrazu. Drsalni noži so izdelani iz ogljikovega jekla z nikljano površino, ki se preprosto ostri. Akcijske ženske rolerje Acra so idealna izbira za aktivne športnice.

Acra ženske drsalke z zamenljivim podvozjem, rolerji
46,32 €

Univerzalne ženske drsalke za celoletno uporabo. Acra ženske izvlečne drsalke z zamenljivim podvozjem, ki ga je mogoče enostavno zamenjati, zagotavljajo zabavno drsanje skozi vse leto. Čevelj je mehak in v kombinaciji s čipkami in zategovalnimi paščki zagotavlja, da drsalke nudijo primerno udobje ter se udobno prilegajo. Nosilnost drsalk je 80 kg.

Acra moške drsalke Canadien
36,51 €

Dodelane moške hokejske drsalke. Acra Canadien odlikuje trdi čevelj, ki je na konici okrepljen za boljšo zaščito pred udarci paka. Udobje zagotavljata notranja obloga in kakovostna obdelava. Drsalni noži zaradi trdote omogočajo zelo ostro hokejsko brušenje.

Acra moške drsalke za hokej na ledu Guts
43,53 €

Moške drsalke za hokej na ledu imajo konico iz posebne TST plastike, ki ščiti vaše prste pred udarci paka. Imajo mehko peno iz lateksa in oblogo iz velurja. Acra moške drsalke za hokej na ledu so odlična izbira za aktivne športnike.