Acme športna kamera VR30 Full HD 360° z Wi-Fi
1x

Acme športna kamera VR30 Full HD 360° z Wi-Fi

156,27 €

Športna kamera ACME VR30 Full HD ima zmogljivostjo snemanja 360° posnetkov celotnega sveta okoli sebe. H kameri je priložen adhezivni nosilec, ki se lahko pritrdi na katerokoli ravno površino in priročno stojalo za statične videoposnetke.

Dostava Mimovrste
Acme športna kamera VR04 HD
4x

Acme športna kamera VR04 HD

43,90 €
Odlična cena

Acme VR04 je športna kamera, ki jo lahko vzamete kamorkoli in kadarkoli, saj ponuja vodoodpornost in je majhne zasnove ter snema pri resoluciji 720p.

Dostava Mimovrste

ACME je optimalna znamka - tehnologije, ki ustvarjajo so na voljo za vsakogar in pomembne za danes. Danes znamka ACME vključuje 34 podjetij v Litvi, Latviji, Estoniji, Rusiji, Gruziji, Armeneji, Belorusiji, Azerbajdžanu in Kazahstanu. Vključuje vodilne dobavitelje na debelo z računalniško opremo, zabavno elektroniko, kot tudi filmov na Baltskem trgu.

Pri podjetju ACME so mnenja, da so ravno tehnologije tiste, ki spodbujajo napredek in dajejo veselje tudi do najmanjših stvari v vsakdanu. Dostopnost je v ospredju, saj želijo biti blizu vsakega kupca in poiskati tisto pravo udobje za vsakogar. Njihovi izdelki so izdelani za razumno ceno, saj verjamejo, da si njihove stranke zaslužijo prijetno, dejavno in udobno življenje.

Zavedajo se, da si današnjega sveta ne moremo predstavljati brez večino stvari, kot so računalnik ali pa brez običajne žarnice. Z razumevanjem vsakodnevnih življenjskih potreb ponujajo produkte, ki naredijo življenje bolj udobno, svetlejše in pri tem dajejo več veselja.