Abercrombie & Fitch First Instinct - EDT
32 € 28,80 €

Prva Instinct je fougrovo-sveža dišava za moške blagovne znamke Abercrombie & Fitch. Ta dišava je bil ustvarjena leta 2016 in je v kombinaciji sadja, citrusov in drugih tonov primerna kot prava osvežitev.

Abercrombie & Fitch First Instinct For Her - EDP
22,90 € 20 €

First Instinct For Her od Abercrombie & Fitch je cvetlično sadna dišava za ženske. Romantična dišava, ki prebudi prvi instinkt ljubezni in hrepenenja. Dišava je sestavljena iz grenivke, magnolije in pasijonke. V srcu se prebudi pomarančni cvet in vimenjak.

Abercrombie & Fitch Fierce - EDC
76,40 € 64,90 €

Fierce blagovne znamke Abercrombie & Fitch je lesna aromatična dišava za moške. Fierce sta leta 2002 ustvarila Christophe Laudamiel in Bruno Jovanovic. Zgornje note so sestavljene iz pomaranče, limone, esence grenke pomaranče (petitgrain), jelke, kardamoma in morskih tonov.

Abercrombie & Fitch First Instinct Sheer - EDP
22,50 € 16,10 €

First Instinct Sheer blagovne znamke Abercrombie & Fitch je orientalska cvetlična dišava za ženske. Uvodni toni vsebujejo svežo bergamotko, gorski zrak in nežni roza poper. V cvetličnem srcu občutite kombinacijo pomarančnih cvetov, hibiskusa in šmarnice.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue - EDT
38,60 € 30,80 €

First Instinct Blue je fougrova aromatična dišava za moške. Odpira se z notami bergamotke, kardamoma in jabolk. V srcu skriva sivko, rožmarin in poper. Osnovo pa tvorijo jantar, sandalovina in tonka fižol. Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Abercrombie & Fitch First Instinct Blue For Her - EDP
28,10 € 24,10 €

First Instinct Blue For Her je ciprovo-sadna dišava za ženske. Glavo oblikuje kombinacija robide, soli, ozona in bergamotke. Srce združuje jasmin, marelico in potoniko. Dišava se zapre s toni pačulija, sladke vanilije in sandalovine. Trgu je bila predstavljena leta 2018.

Abercrombie & Fitch First Instinct Extreme - EDP
45,80 € 38 €

Zadnji kos!

First Instinct Extreme blagovne znamke Abercrombie & Fitch je fougrova, aromatična dišava za moške. Glava vsebuje liste mandarine, karambolo in poper. Z začimbnem srcu začutite kardamom, sečuanski poper, žafran in cvetove vijolice.