U.S. Polo Assn. ženski sandali MADELYN 4088S0/CY1
84,90 €

Novo

Ženske sandali iz blagovne znamke U.S.Polo Assn. so odličen dodatek za morske počitnice, pa tudi za poletno zabavo v mestu. Eleganten dizajn kaže, da ima lastnik teh čevljev res izbran okus. Sandali so zelo udobni in obdelani s kakovostnim umetnim usnjem.

U.S. Polo Assn. ženske teniske ALFEA1 4205W9/TS1
97,60 €

Novo

Ženski teniski iz blagovne znamke U.S.Polo Assn. imajo eleganten višji podplat, ki vam bo prinesel visoko udobje. Teniske so zelo udobne in šivane iz kakovostnega rezanega usnja.

Wrangler Alaska ženski gležnarji-30%
109,95 € 76,80 €

Odlična cena

Ženski gležnjarji Alaska priznane blagovne znamke Wrangler vam bodo dobro ustrezali v suhih in hladnih dneh. Zgornji del čevlja je izdelan iz razrezanega usnja, imenovan Nubuk. Gleženj je obdan z umetnim krznom, ki vas bo ogreval, hkrati pa preprečil, da bi sneg vstopil v čevelj. Gležnarji znamke Wrangler zagotavlja pošteno izdelavo.

Geox Nebula D946TB 00022 ženski čevlji-34%
154 € 101,30 €

Odlična cena

Robustni ženski čevlji znamke Geox niso primerne le za sprehod po naravi. Naravno temperaturo znotraj čevlja pomaha ohranjati tehnologija Nebula. Površina je izdelana iz usnja in poliestra. Klasično zavezovanje na vezalke, skupaj z daljšim jezikom držita čevelj trdno obut. Na voljo v temno modri barvi