Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Cerva Group Nyroca Maxim, delovne zaščitne rokavice, 10

Cerva Group Nyroca Maxim, delovne zaščitne rokavice, 10

Številka: 21403533
Partnerska prodaja Odprodaja Novo
Delovne rokavice za mehanična dela. Celoten opis
40 €
3,33 €/kos
Partner: MIX d.o.o.
Brezplačna dostava

Partnerska zaloga 5+ artikli

29.5.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja MIX d.o.o.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 21403533

Predstavitev

Rokavice iz najlon/likre materiala. Namočene v mikroporozni nitril, odlična prepustnost, zelo dober oprijem v suhem, mokrem in mastnem okolju.

Potopni material: nitril

Material za rokavice: poliamid (najlon), spandex

Material manšete: Spandex, poliamid (najlon)

Prosimo, upoštevajte: Uporabnik mora preveriti rokavice pred in po uporabi, da preveri, ali so v zahtevanem stanju.. Rokavic ne uporabljajte za rokovanje z ostrimi predmeti, ognjem ali vročimi ali segretimi predmeti, strupenimi kemikalijami ali mastnimi predmeti. Ni odporen na namakanje. Teh rokavic ni dovoljeno nositi v primerih, kjer obstaja nevarnost zapletanja v gibljive dele strojev.Rokavice izpolnjujejo zahteve glede odpornosti proti prebadanju. Niso pa namenjeni zaščiti pred tankimi, ostrimi predmeti, kot je npr. injekcijske igle. Navedena dejstva so lahko uporabniku v pomoč pri racionalni uporabi tovrstnih zaščitnih rokavic. Odgovornost vsakega uporabnika je, dapresodite, ali se rokavice uporabljajo v primernih pogojih.

Vzdrževanje, življenjska doba: Po uporabi se prepričajte, da so rokavice odstranjene iz vseh onesnaževal. Tako jim boste podaljšali življenjsko dobo. Rokavice so zasnovane samo za enkratno ali kratkotrajno uporabo. Največja pralna temperatura je 30 °C. Morebitno umazanijo očistite z mehko krtačo. Ne čistite s kemikalijami, ne belite, ne sušite v sušilnem stroju in ne likajte. Nošenaskozi, prežgane, močno umazane ali otrdele pare je treba zamenjati z novimi. Ne odgovarjamo za morebitno zmanjšanje zaščitne funkcije zaradi nepravilne nege. Ob ustreznih pogojih skladiščenja je rok uporabnosti 2 leti.

Skladiščenje in transport: Skladiščenje v čistem, suhem in zračnem prostoru pri sobni temperaturi, brez kakršne koli kontaminacije z vlago, umazanijo, plesnijo, ali druga sredstva, ki zmanjšujejo raven zaščite. Ne izpostavljajte sončnemu sevanju. Dobavitelj ne daje garancije za takšno škodo. Nositi po možnosti v originalni embalaži.

Država porekla: Kitajska