Obutev

Barva: roza/modra

  • Barva
    roza/modra
    ×
Loap Sneeky dekliški zimski čevlji, roza/modra, 29
12x

Loap Sneeky dekliški zimski čevlji

44,90 €
39,10 €

Pravi zimski čevelj za vašega malčka je dobra osnova ne samo za delanje snežaka, temveč za celotno zimo in snežne radosti. Za največ udobja ima čevelj tri trakove za zapenjanje.

Dostava Mimovrste
Fare 845251 dekliški zimski čevlji, roza-modri, 23
2x

Fare 845251 dekliški zimski čevlji

53,90 €

Dekliški zimski čevlji Fare so podloženi s prijetnim krznom in zagrejejo noge vaših deklic v hladnem obdobju. Tudi manjši otroci lahko skozi igro preprosto obujejo čevlje s paščkom na ježka. Čevlji so tako idealni za v vrtec, ko si otroci še ne znajo zavezati vezalk.

Dostava Mimovrste
-37%
ALPINE PRO SAIRO dekliški čevlji, 32, roza/modri
2x

ALPINE PRO SAIRO dekliški čevlji

15,90 €
9,99 €
Odlična cena

Dekliški čevlji SAIRO, od znamke Alpine Pro, navdušujejo s svojo simpatično cvetlično zasnovo in kakovostnim materialom. Majhne deklice lahko nosijo te čevlje za v naravo in mesto zahvaljujoč tekstilnemu materialu, skupaj s TPR podplatom, ki omogoča univerzalno uporabo.

Dostava Mimovrste
Hi-Tec dekliški sandali MENAR JRG 924, 28, roza/modri
1x

Hi-Tec dekliški sandali MENAR JRG 924

34,21 €

Fantovski sandali MENAR JRG, od britanske znamke HI-TEC, omogočajo stopalu zračnost in najvišjo higieno zahvaljujoč posebni sintetični mrežici. Pena EVA, iz katere je izdelan vložek, se prilagodi obliki stopala in ga absorbira ter tako telo zaščiti pred udarci.

Dostava Mimovrste
V+J dekliški sandali s formulami, 28, roza/modri

V+J dekliški sandali s formulami

19,41 €

Moderni sandali so odlična izbira za vroče poletne mesece. Sandali imajo zaprt del na prstih in peti in so okrašeni z oranžnimi podrobnostmi in motiv formule na zunanji strani čevlja. S tremi Velcro zaponkami se bolje prilagodijo na otrokovo stopalo in olajšajo vsak korak.

Več informacij
Dostava Mimovrste