Rojaplast vrtna gugalnica Vegas Lux (307/1) - Odprta embalaža
449,90 € 311,92 €

Zadnji kos!

Vrtna gugalnica iz temno rdečega tropskega meranti lesa, ki je znan po svoji vzdržljivosti in trdnosti. Vključene so blazine in temno zelen nadstrešek iz sintetične tkanine. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid, dvojni
59,90 € 43,75 €

Sistem vzmetenja za gugalni stol z istim imenom. Popolnoma nastavljiva višina, ki ustreza vašemu razpoloženju. Največja nosilnost je 300 kg. Igotherm obešalnik za gugalni stol Trapezoid je namenjen za 2 osebi in pomaga pri popestritvi vašega doma, lahko pa ga namestite tudi zunaj vašega bivalnega okolja.

Rojaplast vrtna gugalnica Milano
279,90 € 238,56 €

Vrtna gugalnica s trdno konstrukcijo za tri osebe. V kompletu sta tudi dve dodatni blazini.

Rojaplast gugalnica Milano 035-23
299,90 € 238,56 €

Ustvarite sprostitveni kotiček za do 3 osebe na sedežu, nameščenem na zanesljivih vzmeti. Zložljiva gugalnica Rojaplast MILANO se ponaša predvsem s trdno in kakovostno konstrukcijo, ki lahko prenese do 300 kg. Paket vključuje 2 prešita sedeža z bombažnim vrhom in šivano obrobo.

Vrtne gugalnice

Katero vrtno gugalnico izbrati?

Vrtna gugalnica mora biti v prvi vrsti stabilna in udobna. Odlična prednost je tudi streha za zaščito pred soncem in dežjem in udobne blazine za sedenje. Kovinska konstrukcija sedežnega dela omogoča preprostejše vzdrževanje, lesena pa je prava paša za oči. Če vas zanimajo kovinske gugalnice, stavite na kakovostno znamko Happy Green. Vas bolj privlačijo lesene vrtne gugalnice? Izbirajte med bogato ponudbo proizvajalca Rojaplast.

V spletni trgovini mimovrste boste našli pester izbor vrtnih gugalnic. Izbirate lahko tudi med izdelki znamke Dajar in Igotherm in številnih drugih. V ponudbi imamo bogato paleto vrtnega pohištva in drugih dodatkov za vrt.

Če želite na vrtu počivati leže ob gledanju krošenj dreves, sezite po eni od visečih mrež.

^ Na vrh

Ponudbo najcenejših izdelkov razvrščenih glede na ceno najdete v kategoriji vrtnih gugalnic.