Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Hydropath ltd Odstranjevalec vodnega kamna - prekristalizator S38

Hydropath ltd Odstranjevalec vodnega kamna - prekristalizator S38

Številka: 4790976
Partnerska prodaja
S38 je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Za razliko od mehčalca vode, S38 kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Z njegovo pomočjo se rešimo vodnega kamna in hkrati skrbimo za čisto okolje! Celoten opis
394,60 €

Partnerska zaloga 5+ artikli

2.7.2024 - 4.7.2024 predvidena dostava na dom
 

Artikli partnerja KONIK D.O.O.

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner. Osebni prevzem partnerskih artiklov v mimovrste=) trgovinah ni mogoč.
Številka: 4790976

Predstavitev

Hydropath S38 je enostaven za montažo. Primeren za območja s trdoto vode do 25 nemških stopinj.

Uporablja se lahko tudi v savnah. Ščiti parni generator pred vodnim kamnom.

.

Nalaganje vodnega kamna v ogrevalnih sistemih v gospodinjstvih lahko povzroči blokade, ki zahtevajo zamenjavo opreme, zmanjšujejo učinkovitost ogrevanja in s tem povečujejo stroške.

Samo 0,8 mm debela plast vodnega kamna lahko zmanjša učinkovitost ogrevanja za kar 10%*. S38 je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Zasnovan je tako, da zaščiti vaš ogrevalni sistem, kot tudi aparate, kot so pomivalni stroji in pralni stroji ter omogoča lažje čiščenje pip, umivalnikov in kopalnih kadi. Za razliko od mehčalca vode, S38 kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Namesto tega ustvarja električno polje, tako da se vodni kamen v vodi oblikuje v suspenziji, ne pa kot trda obloga na grelnih elementih in površinah cevi. S38 se zlahka vgradi okoli obstoječega cevovoda na hladen dovod, kjer se voda segreva, na primer na dovod cilindra za vročo vodo ali na dovod v kombiniran kotel .

Izmenični električni potencial, ki ga ustvari Odstranjevalec vodnega kamna HydroFlow S38, se širi po celotnem vodovodnem sistemu in razbija delce vodnega kamna.

Delovanje izmeničnega električnega potenciala povzroči združevanje ionov, ki povzročajo vodni kamen, v skupke ali kristale.

Ko se voda segreva, se običajno ustvarjajo obloge vodnega kamna.

Delovanje Hydroflow sistema ustvari skupke ali kristale, ki so zelo stabilni in se ne vežejo na površino cevi, grelcev in prosto odtečejo s tokom vode.

SPECIFIKACIJE

• Signalna kontrolna lučka

• Napajalna enota: Vhodna napetost 110–240V AC

• Enota: Vhodna napetost 12V AC/DC

• Največja moč: 1,2 W

• Teža pribl.: 175gramov

• Dimenzije: V 110 x Š 67 x D 30mm

• Največji premer cev 38mm OD

• Dolžina vodnika 3m

Ustreza objektu do cca 250 m2

Vodni kamen nastane s formacijo mineralov, ki se raztapljajo v vodi. Ko se voda segreva, ti minerali tvorijo trdo maso na površini cevi in ogrevalne opreme ter ovirajo prenos toplote in blokirajo prenos vode. S38 je rešitev za trdovraten vodni kamen v domovih. Za razliko od mehčalca vode, S38 kemično ne spreminja vode in ne odstranjuje mineralov. Z njegovo pomočjo se rešimo vodnega kamna in hkrati skrbimo za čisto okolje!

Težave, ki nastopijo zaradi nabiranja vodnega kamna na ceveh in grelcih lahko z lahkoto preprečite.

HydroFLOW® zagotavlja vrhunsko tehnologijo za vodno oskrbo domačim uporabnikom, kot tudi v poslovnih dejavnostih, industriji in ostalim potrošnikom.