DeCuevas voziček za lutko Maria, golf klub
19,50 € 18,57 €

Voziček za punčke Maria – golf klub iz kolekcije princeske Maria 2019 – gre za otroški voziček za shranjevanje lutke in za krajše izlete po mestu. Je enostaven za uporabo

DeCuevas 81535 moderni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
136,26 €

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo.

DeCuevas 80335 zložljiv voziček za lutke dvojčke 3 v 1 z nahrbtnikom
156,18 €

Zložljiv voziček za lutke dvojčke z nahrbtnikom je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo. Prednost sta tudi odstranljivi prenosni košari, v katerih lahko varno prenašate lutke.

DeCuevas 81435 športni voziček za lutke dojenčke 3 v 1
136 € 121,96 €

Moderni športni voziček za lutke je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in funkcionalnih dodatkov je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo.

DeCuevas 80337 Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom TOP Collection
155,72 €

Zložljivi voziček za dvojčke lutke 3v1 TOP Collection 2020 je iz nove luksuzne kolekcije, okrašene s srebrnimi elementi. Zahvaljujoč prilagodljivemu višjemu ročaju in kombinirani funkciji globokega in športnega otroškega vozička je bolj primeren za predšolske deklice, pa tudi za starejša dekleta, ki bodo vse to bolj uporabljala pri igranju. Druga prednost so odstranljive prenosne košare, v katerih se lahko lutke varno prevažajo.

DeCuevas 87033 košara za lutke Martina
97,60 €

Globoka košnica za punčke je iz Martinove nepozabne barvne kolekcije. Zahvaljujoč spodnjemu ročaju je bolj primeren za manjša dekleta in predšolske deklice. S svojo oblikovalsko obdelavo jo uvršča tudi med otroške vozičke, kupljene za zbirateljske namene.

DeCuevas 80539 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Little Pet
97,31 €

Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 Little Pet 2020 je zaradi višjega ročaja in kombinirane funkcije globokega in športnega otroškega vozička bolj primeren za predšolske deklice. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košarica, v kateri se lahko lutka varno nosi. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

DeCuevas 86139 Moj prvi voziček za psa z dodatki Little Pet
50,58 €

Zaradi majhnega ročaja, stabilne konstrukcije in majhne teže je voziček za psa z dodatki bolj primeren za majhna in manjša dekleta. To otrokom omogoča sprehod s svojimi plišastimi prijatelji, ne da bi jih na poti umazali. Poleg tega prenosna potovalna torba omogoča prevoz plišastih hišnih ljubljenčkov v avtomobilu. Ta voziček ponuja veliko zabave.

DeCuevas 80534 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom Magic Maria
105,10 €

Zložljivi voziček za punčke 3 v 1 Magic Maria 2020 je iz čudovite roza-srebrne pravljice s pravljico in žabico. Ta kolekcija je okrašena z nežnimi bleščečimi čipkanimi robovi s pajkicami v sivo-srebrni barvi. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košara, v kateri se lahko lutka varno nosi. Po montaži ne zavzame veliko prostora in je praktičen tudi za prevoz z avtomobilom.

DeCuevas 80535 zložljiv voziček za lutke dvojčke 3 v 1 z nahrbtnikom
105,10 €

Zložljiv voziček za lutke dvojčke z nahrbtnikom je povsem nov model iz nove kolekcije SKY 2020, ki ima v svojem znaku prikupnega slona. Zaradi nastavljivega višjega ročaja in kombinirane funkcije globoke ter športne košare je primeren za predšolske gospodične in tudi vse večje, ki se rade igrajo. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

DeCuevas 80537 zložljivi voziček za punčke 3 v 1 z nahrbtnikom TOP Collection
105,10 €

Zložljivi otroški voziček za punčke 3 v 1 je iz nove luksuzne kolekcije, okrašena s srebrnimi elementi. Zahvaljujoč višjemu ročaju in kombinirani funkciji globokega in športnega otroškega vozička je bolj primeren za predšolske deklice, ki bodo vse to bolj uporabljale pri igranju. Prednost je tudi odstranljiva prenosna košarica, v kateri se lahko lutka varno prevaža. Ko je zložen ne zasede veliko prostora, je praktičen za prevažanje z avtom.

DeCuevas 90096 Zložljivi voziček za punčke golf klub Martina
19,43 €

Zložljiv otroški voziček za punčke Martina golf klubi iz čudovite stare roza kolekcije s smetanimi dodatki je zelo praktičen in zložljiv otroški voziček. V avtomobilu zavzema skoraj nič prostora in je zato idealen otroški voziček za izlete celotne družine. Zaradi svoje velikosti je bolj primeren za manjša dekleta.

DeCuevas 90096 Zložljivi voziček za punčke golf klub Sky
19,43 €

Zložljiv otroški voziček za punčke golf klubi SKY iz čudovite sivo-bele kolekcije z belimi in rožnatimi zvezdicami je zelo praktičen in zložljiv otroški voziček. V avtomobilu zavzema skoraj nič prostora in je zato idealen otroški voziček za izlete celotne družine. Zaradi svoje velikosti je bolj primeren za manjša dekleta.