Gardena stenski nastavek za cev RollUp M (18610-20)

Gardena stenski nastavek za cev RollUp M (18610-20)

Številka: 2852525
Stenski nastavek za cev Roll Up M blagovne znamke Gardena. RollControl funkcija z zaklepnim mehanizmom za popolno navijanje. Opremljen je z zaščito pred UV sevanjem in zmrzaljo. Trpežna plastična konstrukcija. Držalo s funkcijo vrtenja do 180°. Dolžina cevi 20 m. Premer cevi 11 mm. Razpršilnik z dvokomponentno intenzivnostjo. Celoten opis
149,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri v trgovini
 
6.6. predvidena dostava na dom
 
Številka: 2852525

Predstavitev

Gardena nosilec za vrtno cev RollUp M

Gardena stenski nosilec za cev RollUp M predstavlja idealen način shranjevanja vrtne cevi. Namestite ga lahko na poljubno steno kjer bo vrtna cev shranjena kar vam bo prihranilo prostor. Cev preprosto izvlecite na željeno dolžino in pričnite z zalivanjem (cev je dolga 20 metrov).

Stenski nosilec omogoča udobno in prilagodljivo zalivanje, saj se vrti za 180°. Vgrajene ima kratke zaporne točke, ki se samodejno zaskočijo na želeni dolžini. Slednje sprostite z rahlim potegom cevi. Po zaključku pa s kratkim potegom cevi aktivirate jekleno integrirano vzmet, ki cev popolnoma samodejno in zanesljivo navije.

Cev se nikoli ne bo zapletla ali vozlala zahvaljujoč vgrajenemu vodilu. Slednje usmerja cev v nosilec brez blokad in zasukov, zahvaljujoč tehnologiji RollControl pa se cev varno in nadzorovano navije. Nosilec je izdelan iz kakovostnih materialov in je odporen na UV žarke in zmrzal ter lahko ostane na vrtu vse leto. Zagotovljena je dolga življenska doba in uporaba brez vzdrževanja.

Gardena Roll Up

Gardena Roll Up


Obseg dobave

  • 1× vrtni nosilec za cev Roll-UP M
  • 1× 1.5 m priključna cev
  • 3× nastavek za pipo
  • 2× cevni nastavek
  • 1× stop nastavek
  • 1× čistilna brizgalka
  • Montažni pripomočki

Tehnični parametri

Premer cevi: 11 mm
Dolžina cevi: 20 m
Pogon: Vzmet
Zaščita pred zmrzaljo in UV: Da
Teža: 9.9 kg

Garancija: 5 let