Tomy igrača Družina malih hobotnic-26%
26,99 € 19,80 €

Odlična cena

Tomy čudovit plavajoč otoček v obliki mame hobotnice in njenih 8 malih hobotnic bo navdušil vašega malčka. Mama hobotnica služi kot zabavna posodica za nalivanje in škropljenje, male hobotnice pa se lahko prisesajo na kopalno kad ali ploščice. Igračka je primerna za otroke, starejše od dvanajstih mesecev.

Playgro špricajoče igrače za kopanje
10,99 € 9 €

Igračko napolnite z vodo in že se lahko začne zabava. Igrača je primerna tako za igranje doma v kadi, kot tudi ob vročih poletnih dneh.

Hape Vodne igrače – ribiški komplet
21,38 € 16,20 €

Zadnji kos!

Otroci obožujejo kopanje, zato bodo mali ribiči bodo navdušeni! Z ribiško palico ulovi plavajoče ribe in žabe ter jih nato dajte v mrežo za ribe. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape vodna igrača - medvedek z dežniki-36%
15,27 € 9,70 €

Odlična cena

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Barvni dežniki so sestavljeni en nad drugim. Cilj je uravnotežiti čimveč dežnikov.

SoapSox morski pes Tank za umivanje
13,65 € 13,50 €

SoapSox morski pes Tank za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape vodna igrača - peneči medvedek
13,23 € 10,10 €

Zadnji kos!

Peneči medvedek je odličen prijatelj v kopeli za majhne otroke v prikupnem dizajnu in vzdržljivim materialom. Z medvedkom se lahko igrate skrivalnice. Ko se telo medveda napolni z vodo se le ta skrije v svoje skrivališče in takoj, ko začne voda odtekati skozi dno se medvedek znova prikaže.

Hape vodna igrača - plavajoči medved
13,23 € 10,10 €

Otroci obožujejo kopanje, še posebej če imajo družbo vodnih igrač. Plavajoči medved bo vodno zabavo še dodatno popestril. V kadi ustvarite majhen bazen in tekmujte kdo pluje hitreje.

Hape Vodne igrače – multi razpršilec
10,38 € 7,80 €

Zadnji kos!

Multi razpršilec vode je popoln za vodne igre in prijetno kopanje! Ima štiri vgrajene nastavke, ki pršijo vodo v različnih oblikah. Napolnite ga z vodo, pritisnite na črpalko in zabava se lahko prične!

Hape vodni slap z morskimi bitji
26,74 € 20,40 €

Otroci obožujejo kopanje! Vodni slap z morskimi bitji je idealna vodna igrača! Lonček napolnite z vodo, jo polijte po raku in opazujte, kaj se bo zgodilo. Iz zibajočega se raka se voda razdeli na 2 curka, zavrti zvezdo, s hobotnice pa se ulije vodna prha.

Smoby Cotoons Otok z živalmi v vodi
24,08 € 20,80 €

Plavajoči otok s figurami Cotoons in brizgajočimi živalicami za zabavno kopanje. Kita lahko uporabite tudi kot čajnik. Vse živali imajo sesalno podlago.

SES Barvanje v vodi - dišeče barvice
10,55 € 9,60 €

Dišeče barvice z žigi v obliki morskih živali. Idealno za slikanje v kadi, ki jo je mogoče enostavno umiti z mokro gobo! Zdravju neškodljivo!

Hape igra Nahrani žabo
20,59 € 15,80 €

Ta vesela žaba ljubi hranjenje v vodi! Vaši malčki naj žabo hranijo z žuželkami, ki so upodobljene na kockah za vstavljanje in tako prepoznavajo različne oblike. Žabo lahko praktično pritrdite na kad s 4 priseski na hrbtni strani.

Hape Vodne igrače – rak in riba za špricanje
13,47 € 10,30 €

Prisrčna rak in riba imata veliko skrivnost! Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

Hape Vodne igrače – hobotnica in morska zvezda za špricanje
13,47 € 10,30 €

Prikupni hobotnica in morska zvezda imata veliko skrivnost. Če ju napolnite z vodo in stisnete, bosta špricali vodo. Vodne igračke prinašajo obilico zabave pri kopanju, in to ne le doma v kopalnici, temveč tudi pri zunanjih vodnih igrah.

SES penaste pobarvanke
9,70 € 9 €

SES penaste pobarvanke prinašajo zabavno barvanje in ustvarjanje.

Fisher-Price želvica za kopanje
16,99 € 15,80 €

Mala kopalne želvica je pripravljena na kopalniške pustolovščine. Primerno za otroke od 6. meseca naprej.

Hape Vodne igrače – kit s peno
10,69 € 8,20 €

Otroci imajo radi kopanje, s kitom, ki spušča peno pa bo le-to še zabavnejše. Potopi kita in ga napolni z vodo ter milnico. Potem mu nad gladino stisnite rep. Kit bo popestril vsa naslednja kopanja vašega otroka.

SoapSox kit Jackson za umivanje
13,70 €

SoapSox kit Jackson za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Canpol babies igrače za v vodo, prevozna sredstva, 4 kosi
10,09 € 9,60 €

Barvne igrače v zasnovi prevoznih sredstev, naredijo dnevno kopel vašega dojenčka še toliko bolj prijetno. Račke omogočajo neskončno število iger med kopanjem. Otroci radi premikajo igrače in z njimi dirkajo.

Canpol babies igrače za v vodo, prikupne živali, 4 kosi
10,09 € 9,60 €

Barvne igrače v zasnovi prevoznih sredstev, naredijo dnevno kopel vašega dojenčka še toliko bolj prijetno. Račke omogočajo neskončno število iger med kopanjem. Otroci radi premikajo igrače in z njimi dirkajo.

Hape vodna igrača - vesela vedra
13,23 € 10,10 €

Tri pisana vedra so kot nalašč za zabavo v vodi! Napolnite vedro z vodo in mehurčki in opazujte kaj se dogaja na dnu. Dno vedra lahko vsebuje luknje, žogo ali mlinček

K´s Kids barvne račke za v vodo, 10 kosov
13,61 € 12,10 €

Kopanje še nikoli ni bilo tako zabavno, kot je z igračami v vodi. Paket vsebuje 10 kosov klasičnih, večbarvnih račk. Račke omogočajo neskončno število iger med kopanjem. Otroci radi premikajo igrače in z njimi dirkajo.

SoapSox slon Miles za umivanje
13,65 €

SoapSox slon Miles za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

SoapSox želva Taylor za umivanje
13,65 €

SoapSox želva Taylor za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

Hape vodna igrača - pršilne živali
13,23 € 10 €

Ti mali vodni prijatelji vpijejo vodo iz kadi in jo ob stisku pršijo. Odkrijte katera vodna žival vam najbolj ustreza in vam zagotavlja največ zabave. Lahko nastavite različne cilje za pršenje!

SoapSox delfin Ava za umivanje
13,65 €

SoapSox delfin Ava za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

SoapSox krokodil Hunter za umivanje
13,65 €

SoapSox krokodil Hunter za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

SoapSox povodni konj Harper za umivanje
13,65 €

SoapSox povodni konj Harper za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.

SoapSox samorog Nova za umivanje
13,65 €

SoapSox samorog Nova za umivanje je edinstvena igrača 2v1. igrača je prijetno mehka na dotik, otrok se lahko z njo igra čez dan, zvečer pa jo odnese seboj tudi na kopel. Patentiran žep iz mreže za milo bo igračo spremenil v ljubko SoapSox gobico za umivanje, ki ustvari razkošno peno.