Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo SEDAJ TUDI NA DOM!
0
na mesec

Stadler Form vlažilnik zraka Oskar, bel

Stadler Form vlažilnik zraka Oskar, bel

Številka: 722855
Odlična cena
Kakovostni in zmogljivi vlažilnik zraka Stadler Form Oskar se pohvali s hitrim pretokom pare, ki doseže do kar 370 g/h. Izbirate lahko med štirimi stopnjami delovanja ali nastavite želeno stopnjo vlažnosti, kar omogoča vgrajeni zunanji higrometer. Odlikuje ga velik zbiralnik za vodo, za varnost pa skrbi samodejni izklop, ko se zbiralnik sprazni. Dodatna odlika je možnost dodajanja eteričnih olj ali drugih dišav. Celoten opis
139,90 €
Dostava Mimovrste
Zagotovite si brezplačno dostavo s

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 722855

Predstavitev

Stadler Form Oskar vlažilnik zraka deluje po sistemu uparjalnika. S pomočjo vlažilnika boste povečali in enostavno regulirali relativno vlažnost v prostoru ter posledično izboljšali kakovost zraka v vašem domu.

Odlika vlažilnika Oskar je izjemno hitro vlaženje z največjim pretokom pare do kar 370 g/h. Izbirate lahko med štirimi stopnjami vlaženja, preko higrometra z zunanjim senzorjem pa omogoča pa tudi nastavitev želene stopnje vlažnosti. Odločite se lahko za Night Mode nočni način delovanja.

Velika prostornina zbiralnika za vodo – kar 3,5 litra – zagotavlja dolgotrajno nemoteno vlaženje, za varnost pa je poskrbljeno z avtomatskim izklopom, ko se posoda z vodo sprazni.

Vlažilnik ima priložena 2 eko filtra, na njegovo zamenjavo pa vas bo opozoril integrirani opomnik.

Dodatna prednost vlažilnika je razpršilec za dišave. Primeren je za uporabo eteričnih olj in dodajanje dišav.

Aparat se avtomatsko izklopi, ko doseže želeno vlažnost in se ponovno vklopi, ko pade vlažnost pod želen nivo. S pritiskom na gumb za izbiro stopnje delovanja se lahko spreminja intenzivnost vlaženja (ena modra lučka za normalno izparevanje, dve modri lučki za visoko intenzivnost izparevanja).

Kadar lučke utripajo, to pomeni, da je bila pravkar dosežena želena vlažnost zraka. Upoštevati je potrebno, da vlagomer vsakokrat potrebuje 3 sekunde za to, da izvede merjenje.

Tehnične podrobnosti:

  • moč: 6–18 W
  • nastavitev stopnje vlaženja: 4 stopnje
  • maksimalni pretok pare: 370 g/h
  • priporočena velikost prostora: 50 m2/125 m3
  • nastavitev želene stopnje vlažnosti: da
  • prostornina posode za vodo: 3,5 l
  • glasnost: 26–39 dB(A)
  • dimenzije: 24,6 cm x 29,0 cm x 24,6 cm
  • barva: bela

Garancija: 2 leti

Uradna stran izdelka

Video