Platinet PMAH vlažilec zraka z LED osvetlitvijo, moder

Platinet PMAH vlažilec zraka z LED osvetlitvijo, moder

Številka: 1426397
Platinet PMAH vlažilec zraka z LED osvetlitvijo ima posodo s prostornino 300 ml in zmogljivost 25–35 ml/h. Za napajanje je priložen USB kabel. Deluje kot razpršilec dišav na vodni osnovi. Celoten opis
29,90 €
Vključno z DDV
13,64 €
-54%
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 1426397

Predstavitev

Platinet PMAH vlažilec zraka z LED osvetlitvijo 

Vlažilec zraka spremeni vodo v fino meglico, ki se razprši po prostoru in prispeva k boljšemu počutju takoj po vstopu v prostor. Prijeten vonj vas sprosti ter razbremeni dnevnih skrbi, tudi kadar je za vami neprijeten dan. Deluje kot razpršilec dišav na vodni osnovi, ima pa tudi LED lučko oziroma osvetlitev. Sodobna oblika in visoka kakovost ohišja vas bo prevzela ter se odlično podala k notranji opremi vašega gospodinjstva. Razočarala pa vas ne bo niti izjemno nizka poraba energije, vgrajen časovnik ter zaščita pred pomanjkanjem vode. Je zelo tih, tako da ga lahko uporabljate podnevi in ponoči. Napajanje poteka preko priloženega USB kabla.

Vlažilec zraka in ionizator v enem je idealna rešitev za alergike ter ljudi, ki živijo v velikih in onesnaženih mestih. Suh in topel zrak močno vpliva na lase, kožo, sinuse in spanje. Posušena sluznica je vzrok za povečano žejo in tudi zmanjšanje odpornosti. Optimalna vlažnost prostora se giblje med 40 in 60 odstotkov.

Platinet PMAH vlažilec zraka z LED osvetlitvijo

Tehnične podrobnosti

Barva modra
Primeren za uporabo z dišavami na vodni osnovi
Kapaciteta 300 ml
Zmogljivost 25 – 35 ml/h
Osvetlitev LED
Funkcija časovnika da
Samodejna zaščita pred pomanjkanjem vode da
Napajanje preko priloženega USB kabla
Teža 143 g

Garancija: 1 leto