Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Ruckus brezžični multimedijski adapter Mediaflex 2111

Ruckus brezžični multimedijski adapter Mediaflex 2111

Številka: 615339
Brezžični multimedijski adapter Ruckus Mediaflex 2111 je idealna izbira za ljudi, ki uporabljajo IPTV in IPVoD. Multimedijski sprejemniki se lahko nahajajo kjerkoli v hiši ali stanovanju. Ruckus Mediaflex je preprost za uporabo. Celoten opis
67,20 €
Dostava Mimovrste

Razprodano

Številka: 615339

Mnenja (0)

Janez R.
2.2.
Potrjen nakup
Adapter je odličen. Dva televizorja istočasno delata brezhibno, je pa turi res, da ima optiko.
Gregor J.
26.6.
Potrjen nakup
Odličen brežični sprejemnik signala za ip tv vmesnik. (Potrbujete še Ruckus ruter)
Avtor je želel ostati anonimen
14.1.
Potrjen nakup
Naprava je vrhunska. Zadnjih 6 let smo jo uporabljali za prvi televizor in dela brez napak. Zato smo se za enak izdelek odločili tudi v drugo za dodaten TV; dela BP. Napravo ocenjujem kot odlično.
Avtor je želel ostati anonimen
19.11.
Potrjen nakup
V hiši že imamo 2 sprejemnika vendar smo zaradi razširitve potrebovali še enega. Zadeva načeloma deluje super, vendar se občasno pojavljajo motnje pri sprejemu signala (največkrat zvečer, ko se vsi spravimo na internet preko WIFI - izgleda, da se brezžični router za internet in Ruckus prekrivata, čeprav sem probal že vse razpoložljive kanale). Na splošno pa je zadeva odlična, da ni potrebno vleči kabla za TV. Prav tako priporočam maksimum 3 sprejemnike na 1 oddajnik.
Franc J.
24.4.
Potrjen nakup
Deluje in pol ceneje kot pri ponudnikih internet storitev (Vse kar moraš narediti je povezati s kablom oddajnik in adapter, da se "poistovetita")