KINGHoff Litoželezna ponev 20cm kinghoff kh-1117 indukcija

KINGHoff Litoželezna ponev 20cm kinghoff kh-1117 indukcija

Številka: 20644001
Partnerska prodaja Odprodaja
<p style="margin: 1em 0px; padding: 0px; border: 0px; outline: none 0px; font-size: 12px; background-image: initial; background-position: initial; background-size: initial; background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; font-family: Celoten opis
40 €
Vključno z DDV
Partner: Shumee

Trenutno ni na zalogi

Artikli partnerja Shumee

Za prodajo odgovarja mimovrste=), vključno z morebitnimi reklamacijami ali vračili artiklov.
Partner pošlje artikle v ločeni pošiljki.
Način in ceno dostave določi partner.
Številka: 20644001

Predstavitev

Litoželezna posoda popolnoma shranjuje toploto, kar pomeni, da naše jedi prispejo postopoma in enakomerno. Imajo tudi velik vpliv na naše zdravje. Zahvaljujoč uporabi naravnega materiala, to je litega železa, pri uporabi drugih jedi omejujemo količino škodljivih snovi, ki vstopajo v hrano. Dodatna prednost je dejstvo, da se med pripravo jedi iz litega železa sproščajo majhne količine železa, elementa, potrebnega za naše telo. To je nedvomna korist, zlasti za ljudi, ki se borijo z anemijo.

Črna površina je bila pridobljena z edinstvenim postopkom sežiganja litega železa v rastlinskem olju pri zelo visoki temperaturi. Površina je bila dodatno oksidirana, kar zmanjšuje dovzetnost za rjavenje. Priporočljivo je, da lonec redno konzervirate tako, da celotno površino namažete s tanko plastjo jedilnega olja.

Premer 20 × 5cm

Primerno za vse vrste štedilnikov, vključno z indukcijskimi štedilniki.