AJAX Čistilno sredstvo Floral Fiesta Flower of Spring, univerzalno, 5 l

AJAX Čistilno sredstvo Floral Fiesta Flower of Spring, univerzalno, 5 l

Številka: 1342858
Ajax Floral Fiesta Flower of Spring univerzalno čistilo** ne zagotavlja le popolne čistoče na vseh površinah, ampak tudi svež vonj z vonjem lilije. Površine ni treba izpirati, zato vonj traja do 24 ur. Celoten opis
7,19 €
1,44 €/l
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Na voljo takoj v 3 trgovinah
 
25.9. predvidena dostava na dom
 
Številka: 1342858

Predstavitev

Ajax čistilno sredstvo Floral Fiesta Flower of Spring, univerzalno, 5 l

Lastnosti

  • Svež vonj po cvetlicah do 24 ur
  • Uporaba na vseh površinah – kuhinja, kopalnica, tla
  • Brez izpiranja


Navodila za uporabo: Ustrezno količino izdelka dodajte v posodo z vodo in ga nanesite na površino, ki jo je treba očistiti. Obdelane površine ni treba ponovno oprati s čisto vodo. Za madeže, ki jih je težko odstraniti, uporabite nerazredčen izdelek. Pustite delovati 15 minut in nato sperite obdelano površino. Izdelek shranjujte v suhem, hladnem in zračnem prostoru.
Shranjevanje: Shranjujte v zaprtih posodah v suhih in dobro prezračevanih prostorih pri temperaturi od 0 do 35 °C. Zaščitite pred vlago, neposredno sončno svetlobo in zmrzaljo. Zaščitite pred neposredno sončno svetlobo. Pri uporabi lahko pride do elektrostatičnega naboja; pri črpanju uporabljajte le ozemljene cevi. Priporoča se uporaba antistatičnih oblačil in obutve. Uporabljajte orodje, ki se ne iskri. Hranite stran od hrane, pijače in krme. Hranite zunaj dosega otrok. Ne zažigajte embalaže. Temperatura shranjevanja: nad lediščem.
Izdelano: Francija
Proizvajalec: COLGATE-PALMOLIVE Češka republika spol. s r.o.
Distributer: ESPACE velkoobchod drogerie s.r.o.
Sestava: 5 % anionske površinsko aktivne snovi, neionske površinsko aktivne snovi, parfum, butilfenil metilpropional, heksil cinamal, citronelol, linalool, glutaral, metilkloroizotiazolinon, metilizootiazolinon, oktilizootiazolinon.
Predmedicinska prva pomoč:

Upoštevajte varnostna navodila in navodila za uporabo na embalaži tega izdelka. V primeru pojava zdravstvenih težav ali v primeru negotovosti obiščite zdravnika in navedite podatke iz tega varnostnega lista.

Pri vdihavanju: Prizadeto osebo spravite na svež zrak in ji ne dovolite, da se prehladi. V primeru vztrajanja

Če vztraja, pokličite zdravnika.

V primeru stika s kožo:

Odstranite onesnažena oblačila. V primeru draženja kože umijte prizadete dele kože z mlačno vodo in milom, če je mogoče. Na umito kožo nanesite obnovitveno kremo. Če se draženje nadaljuje, poiščite zdravniško pomoč.

V primeru očesnega stika:

Odstranite kontaktne leče, če so nameščene in če je to enostavno. Takoj široko odprite oči in jih izperite s curkom tekoče pitne vode in poiščite zdravniško pomoč.

Ob zaužitju:

Izperite usta z vodo (če je prizadeta oseba pri zavesti), nikakor pa ne povzročajte bruhanja. V primeru kakršnih koli težav poiščite zdravniško pomoč.
Razred in kategorija nevarnosti: Snov/zmes ne vsebuje sestavin, ki veljajo za obstojne, bioakumulativne in strupene (PBT), ali zelo obstojne in visoko bioakumulativne (vPvB) v koncentraciji 0,1 % ali več.
Signalna beseda: Opozorilo
H-stavki (standardni stavki o nevarnosti): H319 Povzroča hudo draženje oči.
P-stavki (navodila za varno ravnanje):

P101 Če je potrebna zdravniška pomoč, imejte pri roki embalažo ali etiketo izdelka.

P102 Hraniti zunaj dosega otrok.

P305+P351+P338 V PRIMERU OČESNEGA STIKA: Nekaj minut nežno izpirajte z vodo. Odstranite kontaktne leče, če so nameščene in če jih je mogoče zlahka odstraniti. Nadaljujte z izpiranjem.

P337+P313 Če se draženje oči nadaljuje: Poiščite zdravniško pomoč/zdravljenje.

Nezavajajoči opisi (neškodljiv, okolju prijazen, nizko tveganje …): Univerzalno čistilo, primerno za vse površine. Njegova edinstvena dišava, ki se aktivira v zraku, je obogatena z naravnimi izvlečki cvetja in eteričnimi olji.

Tehnični parametri

Primerno za univerzalno
Prostornina 5 l
Teža 5,035 kgl