Pro Kennex športna torba Single Bag, rdeča
17,09 €

10,10 €

Športna torba Single Bag blagovne znamke Pro Kennex rdeče barve je izdelana iz neverjetno lahkega materiala, zato vas pri nošenju ne bo ovirala. Vanjo lahko pospravite loparje za badminton in squash., v večji predelek pa lahko zložite vaša oblačila. Ima priročen naramni trak in ročaj za nošenje.


Cornilleau nahrbtnik Fittcare
32,90 €

30,20 €

Športen in vsestranski nahrbtnik Fittcare vas bo presenetil s praktičnostjo, saj nudi veliko prostora za hrambo vseh potrebnih stvari in vas bo spremljal ne le pri vaših športnih aktivnostih, ampak tudi na potovanjih in v šoli.


Tecnifibre toaletna torba ATP Endurance mini
14,95 €

13,70 €

Novo

Toaletna torba bo odlično dopolnila vašo športno torbo in bo poskrbela, da se vaši pripomočki za osebno nego ne bodo porazgubili po predalih. Vzamete jo lahko s seboj na potovanja ali le trening in tekmo.


Tecnifibre Torba ATP Endurance 6R
44,94 €

38,30 €

Novo

V torbo lahko pospravite kar 6 teniških loparjev, primerna je seveda tudi za squash in badminton. Svoje loparje in ostalo opremo lahko pospravite v dva večja predala in 2 stranska, ki sta namenjena obutvi in dodatkom.


Tecnifibre torba ATP Endurance RackPack Pro
79,95 €

73,40 €

Torba je idealen partner na squash in tenis igriščih, saj je zasnovana, tako da vanjo lahko pospravite loparje in ostalo opremo po za to narejenih predalih.


Tecnifibre torba Pro ATP Endurance 15R
119,95 €

94,40 €

Novo

Torba omogoča hrambo kar 15 loparjev in je narejena in vodoodbojnega materiala Tarpaulina, ki je kar 50 % bolj odporen od klasičnega poliestra. Za shranjevanje vaših loparjev, obutve in drugih športnih dodatkov imate na voljo 8 predalov.


Victor nahrbtnik 9106
45,01 €

41,30 €

Moderen in vsestranski nahrbtnik Victor je idealen za športne aktivnosti kot so badminton, squash, tenis, crossminton ali druge športe.


Tecnifibre nahrbtnik Tecnifibre T-Rebound
39,96 €

36,40 €

Ženski nahrbtnik TecnifibreT-Rebound je izdelan iz vzdržljivega in lahkega materiala. Predali so posebej prilagojeni tako, da ga lahko ob tenisu uporabljate tudi za ostale športne aktivnosti, kakor tudi v vašem vsakdanu.


Tecnifibre nahrtbnik Squash, zelen
59,95 €

56,95 €

Športen in vsestranski nahrbtnik Tecnifibre Squash vas bo presenetil s praktičnostjo, saj vas ne bo spremljal le na športnih aktivnostih, ampak tudi na potovanjih, ob obisku fitness centrov in v šoli.