Logitech K350 Wave tipkovnica

Logitech K350 Wave tipkovnica

Številka: 613594
Tipkovnica je zaradi WAVE zasnove izredno udobna za tipkanje, dlani udobno počivajo na oblazinjenem naslonu. Nastavljive zadnje nogice omogočajo različne naklone tipkovnice. + programabilne tipke in 2,4 GHz brezžična povezava! Celoten opis
64,99 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču zadnji kos

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 613594

Mnenja (0)

Aljaž S.
28.5.
Potrjen nakup
Super izdelek, imam dve, zaradi bolecih zapestij
Ergonomija
Cena
Mojca D.
11.11.
Potrjen nakup
Tipkovnica je super, edini minus je, da so slovenske črke in znaki označene s temnimi nalepkami na črnih tipkah.
Avtor je želel ostati anonimen
12.1.
Potrjen nakup
Zelo udobna in ergonomična tipkovnica. Wave je bolj v vertikalo kot v horizontalo kot pri podobnih produktih drugih proizvajalcev. Na žalost se ne da več dobiti žične verzije, ki je po mojem mnenju superiorna tej verziji. Pomanjklivosti brezžične verzije: - nima indikacijskih lučk za CapsLock, NumLock. - slab Rollover (npr. ko držiš W+D in pritisneš zraven še F, ne zazna pritiska F) - Slovenski znaki so dodatne nalepke temno sive barve v kotu tipk. To velja za vse znake, ne samo šumnike, vključno z tiko Z, vsemi ločili, vsi znaki na tipkah od 1 do +.
Mitja K.
26.11.
Potrjen nakup
Super tipkovnica.
Avtor je želel ostati anonimen
12.9.
Potrjen nakup
Super oblikovana tipkovnica... vsaj po besedah mojega sina... po nekaj letih je prva (enaka) odpovedala, oz. dve tipki sta se začeli zatikati (intenzivna uporaba pri igranju igric :P ) in pri pregledovanju ponudbe, smo se odločili za nakup enake tipkovnice!!! :D . Dobava je bila hutra :)
Avtor je želel ostati anonimen
19.10.
Potrjen nakup
Zelo kvalitetna in udobna
Avtor je želel ostati anonimen
27.12.
Potrjen nakup
zelo dobra ergonomična tipkovnica , priporočam vsem ki veliko pišejo !
Darko G.
11.12.
Potrjen nakup
Tipkovnica odlična, tipke lepo prijetno mehke, v pol leta še nisem baterije napolnil ali menjal. Ampak kot je nekdo že omenil - dotiskani so slovenski znaki, pri čemer jih nekaj manjka.
Tadej K.
31.10.
Potrjen nakup
Super tipkovnica, ki jo uporabljam že več kot 5 let, pa še vedno dela brezhibno kot, da bi bila nova. Sicer imam žično izvedbo, tale tu pa je brezžična. Zaradi posebne oblike, omogoča udobno lego rok, pri pisanju in igranju iger. Naslonjalo za roke je tudi zelo udobno. Skratka upam, da bi bo še dolgo dobro služila!
Matej K.
18.7.
Potrjen nakup
Tipkovnica je zelo kvalitetno narejena. Uporabljeni so zelo dobri materiali. Po občutku je vredna 2x toliko denarja. Tipke so dobro razporejene in omogočajo hitro tipkanje brez bolečin v prstih. Prav tako imajo tipke zelo močno povratno vzmet, kar je ogromen plus. Imam pa eno veliko pripombo, namreč tipkovnica sicer ima dotiskan slovenski nabor znakov vendar jih 70 % manjka. Npr. v vrsti kjer so števila (nad črkami) ni niti enega znaka na desnem spodnjem kotu!! Prav tako manjkajo nalepke za zavite/oglate oklepaje in vsi drugi posebni znaki. Seveda pa so gor znaki z ameriško postavitvijo, ki te pa samo motijo! Skrajno odsvetujem nakup če ne veste na pamet kje se nahaja kakšen poseben znak!