Candy CSOE H8A2DE-S sušilni stroj

Candy CSOE H8A2DE-S sušilni stroj

Številka: 3045046
Candy sušilni stroj CSOE H8A2DE-S z zmogljivostjo 8 kg. Vsestranski, hiter in zanesljiv. Celoten opis
Naši svetovalci vam bodo o nakupu z veseljem svetovali po telefonu med delavniki od 08.00 do 12.00 in od 12.30 do 16.00 na telefonski številki 045811605
499 €
Vključno z DDV
Dostava Mimovrste

Trenutno ni na zalogi

Številka: 3045046

Predstavitev

Celotna linija Candy aparatov s 5-letnim podaljšanim jamstvom

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 let splošne garancije omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva. Podaljšano jamstvo je promocijske narave in velja za izbrane artikle, ki jih je na slovenski trg dalo podjetje Candy Hoover d.o.o.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani uvoznika Candy, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Candy 5 let garancije

Candy CSOE H8A2DE-S sušilni stroj

Sušilni stroj Candy CSOE H8A2DE-S vam ponuja 14 različnih programov sušenja, od tega 5 hitrih, nastavite pa lahko tudi stopnjo sušenja. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko WIFI ali Bluetooth povezave. Sušilni stroj ima za lažje praznjenje posodo za zbiranje vode na vratih.

Candy ROE H10A2TCEX-S sušilni stroj

Glavne lastnosti

  • Toplotna črpalka ima zelo nizko porabo električne energije in zato lahko sušilni stroj uporabljate istočasno kot pralni stroj ali druge aparate. Sistem toplotne črpalke potroši eno tretjino vrednosti v primerjavi s klasičnimi kondenzacijskim sušilnim strojem.
  • Easycase je enostavno odstranljiva kondenzacijska posoda na vratih sušilnega stroja. Ergonomska oblika, praktičen ročaj in preprosto praznjenje omogočajo ponovno uporabo vode, na primer za likanje.
  • Preprosto izberite program Volna, ki ga je odobril Woolmark, in volnene in občutljive tkanine sedaj lahko v stroju sušite brez tveganja, da bi se poškodovale. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.
  • 14 programov sušenja/ 6 hitrih: bombaž, Belo perilo, Jeans, Temno in barvno perilo, Sintetika, Srajce, Woolmark, Dnevno popolno 59 min, Dnevno 45 min, Eco 30 min, Osvežitev, Sprostitev, Športna oblačila, Majhna količina.
  • Izbirate lahko med štirimi stopnjami sušenja in sicer »zelo suho«, kamor spadajo brisače, kopalne halje in debelejši kosi perila, »za v omaro, »za obešalnik«, če želite vaša oblačila obesiti na obešalnik in »za likanje«, kjer je perilo po sušenju še malo vlažno, primerno za lažje likanje.

Tehnične podrobnosti

Energijski razred A++
Razred učinkovitosti kondenziranja B
Glasnost delovanja 66 dB
Woolmark certifikat da
Zamik vklopa da (do 24 h)
Povezljivost Wi-fi + bluetooth povezljiv preko aplikacije hOn
Volumen bobna 125 l
Poraba energije letno 236 kWh
Neto teža 41,2 kg
Dimenzije (V x Š x G) 85 × 59,6 × 58,5 cm

Garancija: 2 leti