Boditein nakupujte z BREZPLAČNO dostavo
0
na mesec

Candy CRE H10A2DE-S sušilni stroj

Candy CRE H10A2DE-S sušilni stroj

Številka: 28349605
Candy sušilni stroj z zmogljivostjo 10 kg spada v energijski razred A++. Opremljen je s toplotno črpalko, ki pripomore k varčnejšemu delovanju. Nudi izbiro med šestnajstimi programi sušenja in upravljanje na mobilni aplikaciji, preko NFC povezave. Celoten opis
439,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Jutri predviden osebni prevzem
 
8.12. predvidena dostava na dom
 
Številka: 28349605

Predstavitev

Candy: podaljšano jamstvo – 5 let

Podjetje Candy Hoover d.o.o. vam poleg 2 letne splošne garancije, omogoča dodatna 3 leta podaljšanega jamstva, skupaj torej 5 let na izbrane Candy izdelke.

Pravico do uveljavljanja podaljšanega jamstva imajo le tisti kupci, ki se bodo na spletni strani, prijavili v sistem podaljšanega jamstva, najkasneje 20 dni po opravljenem nakupu.

Za uveljavljanje garancije veljajo splošni pogoji in pravila.

 Candy: podaljšano jamstvo - 5 let

Candy CRE H10A2DE-S sušilni stroj

Candy sušilni stroj CRE H10A2DE-S s toplotno črpalko, z zmogljivostjo sušenja 10 kg, se uvršča v A++ energijski razred in doseže glasnost do 66 dB. Zahvaljujoč toplotni črpalki se zrak za sušenje segreje z nižjimi stroški, obstoječa toplota pa se učinkovito in znova uporablja. Za sušenje ima na voljo 16 različnih programov, nastavite pa lahko tudi stopnjo suhosti. Poleg klasičnega upravljanja ima stroj na voljo tudi možnost dodatnega upravljanja s pametnim telefonom preko NFC povezave. Sušilni stroj ima za lažje praznjenje posodo za zbiranje vode na vratih. Ponaša se tudi s posebnimi senzorji za stopnjo vlažnosti, ki samodejno prilagodijo cikel glede na količino in vlažnost perila.

CRE H10A2DE-S sušilni stroj

sušilni stroj

EasyCase

Sušilni stroj ima domiselni sistem nameščenega rezervoarja za vodo kar na vratih. Posoda na vratih omogoča, da z enim pogledom takoj ocenite količino vode in takoj opazite, če jo je treba odliti. Posoda je ergonomsko oblikovana za lažje odlivanje.

sušilni stroj

Enostavno likanje

Program za lažje likanje ob sušenju oblačil poskrbi, da je ob koncu programa na oblačilih manj gub. Ta funkcija je zelo koristna, če perila ne morete takoj vzeti iz stroja.

sušilni stroj

Woolmark

Sušenje volne in drugih delikatnih tkanin s posebnimi programi je popolnoma brez skrbi. Certificirano s strani podjetja Woolmark. Prilagojeno vrtenje bobna in nadzor temperature ščitita tudi najobčutljivejše tkanine, ki ohranijo svojo naravno mehkobo.

sušilni stroj

Zamik vklopa

Z zamikom vklopa lahko prestavite začetek sušenja na čas, ki vam ustreza. Začetek lahko zamaknete od 1 do 24 ur. S pomočjo aplikacije za pametne telefone pa lahko sam vklop prestavite tudi na čas, ko želite, da je perilo posušeno.


Tehnične podrobnosti

Splošne značilnosti Tip: s toplotno črpalko
Vrata: prozorna s posodo Easycase
Volumen bobna: 125 l
Učinkovitost Energijski razred: A++
Letna poraba energije: 282 kWh
Zmogljivost sušenja: 10 kg
Razred kondenzacijske učinkovitosti: B
Glasnost: 66 dB
Upravljanje Vrtljiv gumb, številčni zaslon
Mobilna aplikacija preko NFC povezave
Funkcije 16 programov sušenja
Senzor vlažnosti
Nastavljiva stopnja sušenja
WOOLMARK certifikat
Zamik vklopa 0–24 h
Aplikacija: Android telefoni z NFC tehnologijo
Fizične lastnosti Dimenzije aparata (Š x V x G): 850 × 596 × 585 mm
Dimenzije pakiranja (Š x V x G): 890 × 650 × 620 mm
Neto teža: 41,2 kg
Bruto teža: 43 kg
Barva: bela

Garancija: 2 leti