Skiffo napihljiv SUP ELLE 10

Ocena: 4 2 ocen Znamka: Skiffo Naša številka: 1334116

Odlična cena

Skiffo napihljiv SUP ELLE 10

Zelo kakovostna izdelava za vrhunsko razmerje med ceno in zmogljivostjo za odlično zabavo na vodi! Skiffo SUP-i so vse popolnoma opremljeni s črpalko, veslom, nahrbtnik in vrvjo, tako da lahko suvereno zakorakate v morje. Celoten opis

375
4 2

458 € Vključno z DDV
375 €
-18%

Naša številka: 1334116

Predstavitev

Opis artikla

Sup ELLE

Zelo kakovostna izdelava za vrhunsko razmerje med ceno in zmogljivostjo za odlično zabavo na vodi! Skiffo SUP-i so vsi popolnoma opremljeni s črpalko, veslom, nahrbtnik in vrvjo, tako da lahko suvereno zakorakate v morje. Izredno lahka teže supa zagotavlja hitrejše pospeševanje in enostavnejše manevriranje v zmernih vodah. Inovativna oblika omogoča odlične lastnosti deske, ki je zelo trdna in vzdržljiva. Sprednji odbijač poskrbi za odlično rezanje vodne gladine. 

Deska ponuja številne uporabne detajle – površina supa omogoča stabilnost in odličen oprijem površine deske, obročki so odlični za pritrjevanje sedeža za kajak, dodate pa lahko tudi naslonjalo za noge, na sprednjem delu pa je tovorna vrvica, s katero boste lahko pripeli vse, kar potrebujete na daljših vodnih dogodivščinah.

SKIFFO imajo najbolj priljubljene napihljive SUP-e na svetu. Zasnovani so tako, da ustrezajo potrebam mnogih, ki iščejo univerzalni talent. Postavitev oblike in plavuti sta pomembni komponenti, ki ločujeta te SUPE od navadnih, kar zadeva lastnosti obračanja in upravljanja.

Astonish

Obseg dobave

  • SUP
  • Tlačilka
  • Tridelno veslo
  • Varnostni trak
  • Nahrbtnik

Tehnične podrobnosti

Dolžina 305 cm x 76 cm
Širina 76 cm
Debelina 120 mm
Prostornina 230 L
Maksimalna težnost do 100 kg
Teža 7 kg
Barva roza

Garancija: 1 leto


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%