Goobay digitalna dnevno tedenski timer vtičnica
18,90 € 13,87 €

Digitalni dnevno tedenski časovnik Goobay. Perfektno za uporabo na žaluzijah, akvarijih ali panojih. 10 nastavljivih programov z minutnim zamikom in 16 različnih kombinacij vikendov za popolne nastavitve.

Emos digitalna stikalna ura TS-ED1 (P5521)
9,13 € 7,99 €

Odlična cena

Digitalna ura Šuko P5521 vam omogoča enostavno nadziranje napajanja naprav. Ima pregleden LCD zaslon, kjer se izpisujejo najpomembnejši podatki, za enostavno nastavljanje pa poskrbijo tudi pregledni gumbi. Idealen pripomoček za krmiljenje prižiganja in ugašanja novoletnih lučk.

Emos zunanja digitalna stikalna ura (P5525)
11,42 € 10,51 €

Zunanja digitalna ura Šuko P5525 vam omogoča enostavno nadziranje napajanja naprav. Ima pregleden LCD zaslon, kjer se izpisujejo najpomembnejši podatki, za enostavno nastavljanje pa poskrbijo tudi pregledni gumbi.

Goobay digitalna dnevno tedenski timer vtičnica - Odprta embalaža-36%
18,90 € 12,07 €

Odprta embalaža

Digitalni dnevno tedenski časovnik Goobay. Perfektno za uporabo na žaluzijah, akvarijih ali panojih. 10 nastavljivih programov z minutnim zamikom in 16 različnih kombinacij vikendov za popolne nastavitve. Artikel ima odprto embalažo in je bil lahko uporabljen.

Goobay analogna časovna vtičnica
7,95 € 6,52 €

Analogni časovnik Goobay. Perfektno za uporabo na žaluzijah, akvarijih ali panojih. Nastavljivost prižiganja in ugašanja v 30 minutnih intervalih do 48-krat na dan.

Goobay ITA digitalna dnevno tedenska stikalna ura (timer vtičnica / digital timer)
16,95 € 13,87 €

Digitalna dnevno tedenska stikalna ura za ITA vtični sistem z desetimi programi in šestnajstimi kombinacijami. Omogoča vam enostavno nadziranje napajanja naprav. Ima pregleden LCD zaslon. Za enostavno nastavljanje poskrbijo pregledni gumbi. Idealen pripomoček za krmiljenje naprav s ponavljajočimi nalogami.