Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg

Planet Pool velike kombinirane klorove tablete, 1kg

Številka: 662962
Odlična cena
Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih. Celoten opis
14,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 662962

Predstavitev

Velike kombinirane klorove tablete so počasitopne dvoplastne klorove tablete z dodatkom hitrotopnega klora in flokulanta za šok kloriranje. Primerne so za peščene in kartušne filtre, predvsem za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

V paketu dobite 4 tablete, skupna teža le teh je 250 g.

Prva plast (modra) je hitrotopna za sunkovito kloniranje, druga plast pa počasitopna za dolgoročno dezinfekcijo z dodanim sredstvom za bistrenje.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0 mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v bazenu.

Uporaba: Prvo doziranje: 2 tableti na 25 m3 vode. Nadaljnja uporaba: 1 tableta vsakih 8–10 dni na 25 m3 vode. Redno morate preverjati pH vrednost in vsebnost klora v vodi. Tabletko nikoli ne dajajte neposredno v bazen, ker obstaja nevarnost razbarvanja folije! Doziranje je odvisno od obremenitve/uporabe bazena, temperature vode in vremenskih razmer.

Za preprečevanje razvoja alg uporabite Algicid ali algicid special.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor).

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.