Planet Pool male klorove tablete 1 kg, počasitopne

Planet Pool male klorove tablete 1 kg, počasitopne

Številka: 663702
Odlična cena
PP – Male klorove tablete z več kot 80% aktivnega klora, so namenjene dezinfekciji za vse trdote vode, ki so pH-nevtralne. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora. Celoten opis
11,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
11.5. predvidena dostava na dom
 

Številka: 663702

Predstavitev

PP – Male klorove tablete z več kot 80% aktivnega klora, so namenjene dezinfekciji za vse trdote vode, ki so pH-nevtralne. Stabilizirane so proti hitri razgradnji klora.

Uporaba: Idealna pH vrednost je od 7,0 – 7,4, idealna vsebnost klora pa 0,6 – 1,0mg/L. Poskrbite, da bosta vsebnost klora in pH vrednost zmeraj v idealnem območju. Za merjenje uporabljajte merilec za pH in za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v bazenu.

Uporaba: Dolgoročna dezinfekcija: v dozirno bojo za klor na vsakih 8 – 14 dni dodajte 5 tablet na 10 m3 vode ali pa 1 tableto na 2 m3 vode. Pri napravah s peščenim filtrom lahko sredstvo dajete tudi v skimer. Tablet nikoli ne dajajte neposredno v bazen, ker obstaja nevarnost razbarvanja folije!

Za preprečevanje razvoja alg lahko dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Pri mešanju teh sredstev z drugimi klorirnimi sredstvi lahko pride do močnih reakcij in eksplozije.

Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki, ker se lahko sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba.

Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S