Planet Pool klor plus, 3 kg

Planet Pool klor plus, 3 kg

Številka: 894245
Odlična cena
Sredstvo PlanetPool Klor plus za sunkovito in hitro kloriranje bazenske vode s hitro delujočo kombinacijo klora in aktivnega kisika. Celoten opis
34,99 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
Prevzemna mesta
 
Jutri predvidena dostava na dom
 

Številka: 894245

Predstavitev

PlanetPool Klor plus

Sredstvo PlanetPool Klor plus se uporablja za sunkovito in hitro kloriranje. Predstavlja hitro delujočo kombinacijo klora in aktivnega kisika. Granulat se topi hitro in je brez ostankov. Hitra razgradnja klora zaradi zelo hitre oksidacije. Primerno za vzdrževanje vode v privatnih bazenih.

Idealna pH-vrednost je med 7,0 in 7,4. Idealna vsebnost klora znaša med 0,6 in 1,0mg/l. Poskrbei je treba, da sta pH vsebnost in vsebnost klora vedno v idealnem območju, za merjenje pa uporabljati merilec za pH in merilec za klor. Odmerki v navodilu so priporočene vrednosti, ki jih je potrebno prilagoditi izmerjenim vrednostim klora in pH vrednosti v vašem bazenu.

Uporaba: Za dolgotrajno doziranje dodajte približno 30 g Klor Plus na 10 m3 vode vsakih 3 – 6 dni. Za sunkovito kloriranje (pri zeleni vodi, po nevihti, po večjem številu kopalcev) dodajte pribl. 150 – 200 g granulata na 10 m3 vode. Granulat najprej raztopite v vedru vode in ga nato vzdolž bazenskega roba počasi vlijte v vodo! Ne uporabljajte skupaj z drugimi izdelki. Lahko se sproščajo nevarni plini (klor). V primeru, da za nego vode uporabljate več različnih sredstev, raztopino vsakega pripravite v svoji posodi in jo nato previdno vlijte vzdolž bazenskega roba. Za preprečevanje razvoja alg dodatno uporabite Algicid standard ali Algicid special. Biocide uporabljajte varno. Pred uporabo vedno preberite oznako in informacije o proizvodu.

PlanetPool

Tehnične podrobnosti:

  • Znamka: PlanetPool
  • Količina: 3 kg
  • Namen: za sunkovito in hitro kloriranje, za vzdrževanje vode v privatnih bazenih

Razvrstitev nevarnosti po zakonu o kemikalijah

A4S