Easytiler set 200 spojk in 200 klinov Easytiler

Ocena: 4,4 5 ocen Znamka: Easytiler Naša številka: 644138

Easytiler set 200 spojk in 200 klinov Easytiler

Easytiler je kakovosten in učinkovit sistem za ravno in preprosto polaganje keramičnih ploščic, marmorja in kamna. V paketu je 200 spojk in 200 klinov, ki jih potrebujete za brezskrbno in enostavno polaganje ploščic. Celoten opis

32.64
4.4 5

35,90 € Vključno z DDV
32,64 €
-9%
Zadnji kos!

Naša številka: 644138

Predstavitev

Opis artikla

Set 200 spojk in 200 klinov priznanega proizvajalca Easytiler je revolucionaren izdelek, ki predstavlja kakovostno in učinkovito rešitev za ravno in preprosto polaganje keramičnih ploščic, marmorja in kamna.

Klini omogočajo, da sosednji ploščici ostaneta povsem poravnani, dokler se lepilo oz. malta ne posuši, naloga spojke pa je, da se zatakne pod ploščico in je vmesni člen dveh keramičnih ploščic. Ker spojka poči na posebno oblikovanem mestu pri odstranjevanju ne potrebujete nobenega drugega posebnega orodja. Kline lahko uporabite večkrat, med tem ko je spojka namenjena enkratni uporabi, saj po odstranjevanju njen spodnji del ostane pod ploščicami.

Set Easytiler lahko uporabljate pri polaganju talnih in stenskih ploščic saj preprečujejo premikanje le teh med polaganjem ter prav tako uspešno kljubujejo višinskim premikom med njimi. Zaradi preproste uporabe si boste čas in trud prihranili tako domači mojstri kot tudi profesionalci.


Tehnične podrobnosti

Parametri artikla %1% %2%

Vrsta orodja spenjalnik