Najdeno: 25

V kategoriji trenutno ni izdelkov.

Banquet jumbo skodelica HEARTS, 580 ml, 4 kosi
11,63 €

10,70 €

Zadnji kos!

Vzemite si čas za kavo ali čaj s keramično skodelico s čudovitim potiskom srca. Izdelana je iz kakovostne keramike.


Banquet skodelica s pokrovčkom in nerjavnim cedilom BONNET
7,83 €

4,80 €

Keramična skodelica z nerjavnim cedilom s prostornino 350 ml Bonnet v elegantni beli izvedbi. S to skodelico lahko brez skrbi pripravite svoj priljubljeni čaj brez dodatnih pripomočkov.


Maxwell & Williams Cashmere Pets Cat Birman skodelica 300 ml
7,37 €

5,30 €

Zadnji kos!

Eleganca modrooke snežno bele mačke idealno dopolnjuje krhek kostni porcelan, iz katerega je skodelica izdelana. Skodelica je zavita v darilni embalaži, ki je v enakem stilu kot skodelica, kar iz nje dela primerno darilo.


Maxwell & Williams Skodelica The Gentleman bela 420 ml
9,56 €

4,50 €

Velika skodelica s prostornino 420ml ne samo za džentelmene. Primerna za ljubitelje čaja ali kave v velikih količinah. Potisk bele srajce z rdečim metuljčkom bo všeč marsikomu izmed vas. Darilna embalaža v enakem dizajnu kot je skodelica.


Banquet set za zajtrk - skodelica in skledica LAVENDER
7,83 €

5,80 €

Set za zajtrk vsebuje keramično skledico in skodelico v istem dizajnu iz sivkine serije blagovne znamke Banquet. Dan je pomembno začeti z izdatnim zajtrkom, posebej s tem keramičnim setom.


Maxwell & Williams Birds štorklja skodelica 300 ml
7,37 €

5,30 €

Štorklja je v mnogih državah znana kot simbol sreče, zdravja in utelešenje zvestobe. Zato je skodelica iz krhkega porcelana z njeno podobo lepo darilo, tudi zaradi okusne **darilne embalaže v istem dizajnu kot je skodelica.


Maxwell & Williams Hrnek 300 ml opica
7,37 €

5,30 €

Čudovito izdelana porcelanasta skodelica z veselim šimpanzom bo gotovo vaša prva izbira za jutranjo kavo ali čaj. Primerna je tudi kot darilo, saj je v lepi darilni embalaži v istem dizajnu kot je skodelica.


Maxwell & Williams skodelice, črno bele
27,26 €
26,40 €

Skodelice z črno belim rožastim potiskom so v kompletu štiri. Zanimiv vzorec naredi še tako pusto jutro v razkošno doživetje. Privoščite si topel čaj ali kavo za dober začetek dneva.


Butter Kings Skodelica Bunny Girl 330 ml
25,89 €

8,30 €

Trenutno ni na zalogi

Uživajte v kavi z novo elegantno prijateljico, ki ji lahko poveste vse, kar želite in ona vas bo vedno zvesto poslušala. Keramična skodelica z zajčjo lepotico bo vaš priljubljen kos tako v službi, kot doma.


Metalac Set dveh lončkov Minioni 1, 2 kos
17,56 €

12,80 €

Trenutno ni na zalogi

Prisrčni rumeni prijatelji bodo ustvarili nasmeh na vsakem obrazu. Naj bo doma ob sladkem kakavu ali na taboru za reden pitni režim, vedno bodo priljubljeni prijatelji vseh otrok.


Metalac Set dveh lončkov Minioni 2, 2 kos
17,56 €

12,80 €

Trenutno ni na zalogi

Če vaši otroci pozabljajo na reden pitni režim, jim kupite lončke z veselimi prijatelji. Pločevinasta lončka z minioni imajo to prednost, da se ne razbijejo kot porcelan, niti nista tako težka.