Fiskars škarje za travo GS4 (113680)
29,90 €

25,70 €

Škarje za travo GS4 so kvaliteten in priročen par škarij za travo. Ročaje ima izdelane iz FiberComp ™ materiala (s steklenimi vlakni ojačan poliamid), ki naredijo orodje izredno lahko in hkrati močno.


Iskra akumulatorske škarje za travo in grmičevje N0E-11ET-3.6-31%
49,90 €

33,99 €

Odlična cena

Dodatni 10 % popust s promo kodo DARILA2019. Akcija velja do 20. 10. 2019 oz. do odprodaje zalog.

Akumulatorske škarje za travo in grmičevje Iskra N0E-11ET-3.6 s 3,6 V napetostjo, 1,3 Ah Li-ion baterijo in širino reza 80 mm (trava), dolžino pa 110 mm (grmičevje). Priloženo je tudi teleskopsko vrtljivo držalo.


Gardena akumulatorske škarje za travo ClassicCut
57,86 €

53,10 €

Zanesljive škarje za striženje trave z vgrajeno Li-Ion baterijo. Priročen pregled nad stanjem baterije na ročaj z indikatorjem baterije LED. Čas delovanja je 50 min. Gardena ClassicCut akumulatorske škarje za travo imajo širino do 8 cm, tako da lahko travnik poravnate z njimi in mu dodate nov svež videz.


Gardena set akumulatorskih škarij za travo ClassicCut
88,92 €

81,30 €

Zadnji kos!

Zanesljive škarje za striženje trave z vgrajeno Li-Ion baterijo. Priročen pregled nad stanjem baterije na ročaj z indikatorjem baterije LED. Čas delovanja je 80 min. Gardena ClassicCut akumulatorske škarje za travo imajo širino do 8 cm, tako da lahko travnik poravnate z njimi in mu dodate nov svež videz.


Black+Decker akumulatorske škarje za travo GSL200-28%
63,34 €

44,99 €

Odlična cena

3.6 V škarje za obrezovanje robov trave v vogalih in težje dostopnih mestih. Zaradi ergonomske oblike so lahke in enostavne za rokovanje. Lithium baterija poveča zmogljivost in hkrati nudi dolgo življensko dobo le te.


Bosch akumulatorske škarje za travo ISIO 3 (0600833100)
73,99 €

64 €

Zadnji kos!

Akumulatorske škarje za travo ISIO 3 so po zaslugi nove serije nastavkov „Multi-Click" še bolj vsestranske. So lahke in imajo kompaktno obliko kar omogoča uporabo brez dodatnega truda.


Gardena akumulatorske škarje za travo ComfortCut
100,52 €

92,20 €

Zanesljive škarje za striženje trave z vgrajeno Li-Ion baterijo. Priročen pregled nad stanjem baterije na ročaj z indikatorjem baterije LED. Čas delovanja je 80 min. Akumulatorske škarje za travo Gardena ComfortCut – komplet ima širino do 8 cm in je opremljen tudi s kolesi in nastavljivim drogom.


Fiskars škarje za travo na podaljšku GS46 (113690)
44,90 €

34,70 €

Škarje na podaljšku GS46 so odlične za negovanje trave. Ročaji izdelani iz FiberComp™ (s steklenimi vlakni ojačan poliamid) z mehanizmom Servo-System™ poskrbijo, da se rezila med uporabo ne zatikajo. Poskrbijo tudi za udobno, lažje in neprekinjeno delo.


Fiskars škarje za travo Servo-System
19,90 €

15,30 €

Škarje za travo Fiskars S50 je ergonomsko oblikovano orodje, z edinstveno, uporabniku prijazno zasnovo, za natančno delo pri čiščenju vrta. Domiselna tehnologija Servo-System ™ preprečuje zatikanje rezil. Te škarje so idealen pripomoček za natančno obrezovanje lončnic, žive meje iz tise, ligustra in drugih vrst drbnih grmovnic. Udobnost je zagarantirana s pomočjo SoftGrip ™ prevleke preko zgornjega ročaja, medtem ko lahko stabilnost rezila nastavljamo preko nastavitvenega vijaka, ki pomaga zagotoviti dolgotrajno natančno rezanje. Vzmetni mehanizem nam omogača varčevati z energijo na podlagi mehkega odpiranja ročajev po vsakem rezu, zaradi česar je rezanje lažje.


Gardena set akumulatorskih škarij za travo ClassicCut
77,27 €

70,90 €

Zanesljive škarje za striženje trave z vgrajeno Li-Ion baterijo. Priročen pregled nad stanjem baterije na ročaj z indikatorjem baterije LED. Čas delovanja je 50 min. Gardena akumulatorske škarje ClassicCut za travo imajo širino do 8 cm, tako da lahko travnik poravnate z njimi in mu dodate nov svež videz.


Gardena akumulatorske škarje za travo ClassicCut
69,51 €

63,70 €

Zanesljive škarje za striženje trave z vgrajeno Li-Ion baterijo. Priročen pregled nad stanjem baterije na ročaj z indikatorjem baterije LED. Čas delovanja je 80 min. Gardena ClassicCut akumulatorske škarje za travo imajo širino do 8 cm, tako da lahko travnik poravnate z njimi in mu dodate nov svež videz.


Gardena škarje za grmičevje
31,05 €

28,50 €

Zamenljiva rezila za brezžične škarje za gojenje trate in grmičevja. Zasnova, ki jo je enostavno povezati brez uporabe orodja. Kakovostna strojna obdelava. Gardena škarje omogočajo lažje in hitrejše vrtnarjenje.


Gardena teleskopski ročaj, vključno s kolesi
38,42 €

35,10 €

Set ročajev za pozicioniranje in kolesca za nemoteno gibanje med obdelovanjem trate. Prilagajajte svoje dela ter nastavite vrstice v intervalu od 74 do 96 cm. Gardena Teleskopski ročaj, vključno s kolesi, je dodatna oprema, ki omogoča lažje in hitrejše delo na vašem vrtu.


Alko škarje za travo Multicutter GS 7,2 Li
74,90 €

Večnamenske škarje za travo in grmovje GS 7,2 Li Multicutter z Li-ion baterijo, zaradi katere bodo noži vedno pripravljeni za uporabo, brez spominskega učinka in samopraznenja. Kakovostna rezila so lasersko rezana in diamantno brušena. Zamenjate jih lahko brez uporabe orodja.


Gardena kolesa za akumulatorske škarje za travo
9,70 €

8,90 €

Kolesca za gladko gibanje med gojenjem travnikov. Plastična konstrukcija, ki se priključi na akumulatorske škarje brez uporabe orodja. Gardena akumulatorske škarje za travo, olajšajo in pohitrijo delo na vrtu.


Gardena nož za škarje in grmičevje
26,78 €

24,50 €

Zamenljiva rezila za brezžične škarje za gojenje trate in grmičevja. Zasnova, ki jo je enostavno povezati brez uporabe orodja. Gardena akumulatorske škarje za travo, olajšajo in pohitrijo delo na vrtu.


Gardena škarje za travo na podaljšku Comfort
47,79 €

37,70 €

Škarje za travo Comfort z ročajem, omogočajo preprosto in natančno urejanje robov travnika v pokončnem položaju, kar zagotavlja manjše naprezanje za vaš hrbet.