Black+Decker akumulatorske škarje za travo GSL200-28%
63,34 €

44,99 €

Zadnji kos!

3.6 V škarje za obrezovanje robov trave v vogalih in težje dostopnih mestih. Zaradi ergonomske oblike so lahke in enostavne za rokovanje. Lithium baterija poveča zmogljivost in hkrati nudi dolgo življensko dobo le te.


Gardena škarje za travo na podaljšku Comfort
47,79 €

37,60 €

Zadnji kos!

Škarje za travo Comfort z ročajem, omogočajo preprosto in natančno urejanje robov travnika v pokončnem položaju, kar zagotavlja manjše naprezanje za vaš hrbet.


Fieldmann akumulatorske škarje za travo FZN 4102-AT
44,37 €

33,27 €

Akumulatorske škarje za travo Fieldmann FZN 4102-AT so opremljene s teleskopskim ročajem in praktičnimi kolesci za lažje premikanje. So izjemno lahke, zato so idealen pomočnik za urejanje travnika ali zelenice. Poganja jih zmogljiva Li-ion baterija.


Fiskars škarje za travo GS4 (113680)
29,90 €

27,90 €

Škarje za travo GS4 so kvaliteten in priročen par škarij za travo. Ročaje ima izdelane iz FiberComp ™ materiala (s steklenimi vlakni ojačan poliamid), ki naredijo orodje izredno lahko in hkrati močno.


Alko škarje za travo Multicutter GS 7,2 Li
74,80 €

Večnamenske škarje za travo in grmovje GS 7,2 Li Multicutter z Li-ion baterijo, zaradi katere bodo noži vedno pripravljeni za uporabo, brez spominskega učinka in samopraznenja. Kakovostna rezila so lasersko rezana in diamantno brušena. Zamenjate jih lahko brez uporabe orodja.


Fiskars škarje za travo na podaljšku GS46 (113690)
44,90 €

36,90 €

Škarje na podaljšku GS46 so odlične za negovanje trave. Ročaji izdelani iz FiberComp™ (s steklenimi vlakni ojačan poliamid) z mehanizmom Servo-System™ poskrbijo, da se rezila med uporabo ne zatikajo. Poskrbijo tudi za udobno, lažje in neprekinjeno delo.


Fiskars škarje za travo Servo-System
19,90 €

18,90 €

Škarje za travo Fiskars S50 je ergonomsko oblikovano orodje, z edinstveno, uporabniku prijazno zasnovo, za natančno delo pri čiščenju vrta. Domiselna tehnologija Servo-System ™ preprečuje zatikanje rezil. Te škarje so idealen pripomoček za natančno obrezovanje lončnic, žive meje iz tise, ligustra in drugih vrst drbnih grmovnic. Udobnost je zagarantirana s pomočjo SoftGrip ™ prevleke preko zgornjega ročaja, medtem ko lahko stabilnost rezila nastavljamo preko nastavitvenega vijaka, ki pomaga zagotoviti dolgotrajno natančno rezanje. Vzmetni mehanizem nam omogača varčevati z energijo na podlagi mehkega odpiranja ročajev po vsakem rezu, zaradi česar je rezanje lažje.


Bosch akumulatorske škarje za travo ISIO 3 (0600833100)
73,99 €

67,20 €

Akumulatorske škarje za travo ISIO 3 so po zaslugi nove serije nastavkov „Multi-Click" še bolj vsestranske. So lahke in imajo kompaktno obliko kar omogoča uporabo brez dodatnega truda.


Bosch ISIO3 set + trosilnik
112 €

101,60 €
+ brezplačna dostava

Brezplačna dostava

Akumulatorske škarje za grmičevje in travo Bosch Isio 3, ki jih dobite skupaj s trosilnikom gnojil. Multifunkcijske škarje so odličen pomočnik za vsakodnevno delo na vrtu.