Bref čistilo za wc školjko Blue Aktiv Chlorine, 3x 50 g-27%
5,90 € 4,29 € 1,43 €/kos

Odlična cena

Bref Blue Aktiv Chlorine ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako tudi ščiti pred vodnim kamnom. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v modro barvo. Zasnovano je bilo z namenom, da vaši wc školjki poda svežino in dišavo z visoko učinkovitostjo in čistočo.

Bref čistilo za wc školjko Blue Aktiv Eucalyptus, 3 x 50 g-27%
5,90 € 4,29 € 1,43 €/kos

Odlična cena

  • Bref Blue Aktiv Eucalyptus je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako tudi ščiti pred vodnim kamnom. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v modro barvo. Zasnovano je bilo z namenom, da vaši wc školjki poda svežino in dišavo z visoko učinkovitostjo in čistočo.
Bref čistilo za wc školjko Blue Aktiv Fresh Flower, 3 x 50 g-27%
5,90 € 4,29 € 1,43 €/kos

Odlična cena

Bref Blue Aktiv Fresh Flower je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako tudi ščiti pred vodnim kamnom. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v modro barvo. Zasnovano je bilo z namenom, da vaši wc školjki poda svežino in dišavo z visoko učinkovitostjo in čistočo.

Bref čistilo za wc školjko Purple Aktiv Lavender, 3 x 50 g-27%
5,90 € 4,29 € 1,43 €/kos

Odlična cena

Bref Purple Aktiv Lavender je ekstra učinkovito čistilo, ki očisti wc školjko tudi med splakovanjem. Prav tako ščiti pred vodnim kamnom in sprošča vonj sveže sivke. Hkrati za večjo čistočo in svežino obarva vodo v vijolično barvo. Pakiranje vsebuje 3 × 50 g.

Bref Perfume Switch Apple-Water Lily, 3x 50 g
5,90 € 4,89 € 1,63 €/kos

Ali vam vonj v kopalnici že preseda? Bref Perfume Switch ponuja nov, senzualen in edinstven vonj, ki se spreminja z vsakim izpustom. Preprosto obesite znotraj WC školjke in ga ne usmerite na vodni tok med izpiranjem. Embalaža vsebuje 3 kose.

Bref WC obešanka ProNature Grapefruit 3 x 50 g
5,40 € 4,89 € 1,63 €/kos

WC obešanka Bref ProNature osvežuje sanitarije z vonjem po naravi. Posamezni deli embalaže so iz materiala, ki ga je mogoče reciklirati in se lahko reciklira, zaradi česar je ta izdelek okolju prijazen. Pakiranje vsebuje 3 × 50 g.

Vileda sobno omelo DuActiva 2v1
10,90 €

Odlična cena

Sobno omelo Vileda DuActiva 2v1 ima na eni strani so vlakna, na drugi strani pa je penasti mikro poliuretan dodatek.

Vileda večnamenska krpa Actifibre
2,49 € 2,29 €

Odlična cena

Večnamenska krpa priznanega proizvajalca Vileda je narejena iz mikrovlaken z edinstveno Actifibre tehnologijo.

osvežilec za wc školjko FRE-PRO Bowl Clip, kivi-grozdje, rdeč
5,01 € 3,99 €

Elegantni, minimalistični svetlo rdeč osvežilec za toaletne prostore. FRE-PRO Bowl Clip za WC osvežilec z aromo kivija in grozdja bo osveževal vaš wc za cel mesec.. Obesek se pripne na zunanjo stran školjke in zaradi privlačne barve deluje tudi kot eleganten dodatek.

osvežilec za wc školjko FRE-PRO Bowl Clip, mango, oranžen
5,01 € 3,99 €

Elegantni, minimalistični oranžni osvežilec za toaletne prostore. FRE-PRO Bowl Clip za WC osvežilec z aromo eksotičnega manga bo osveževal vaš wc za cel mesec.. Obesek se pripne na zunanjo stran školjke in zaradi privlačne barve deluje tudi kot eleganten dodatek.

osvežilec za WC školjko FRE-PRO Bowl Clip, svetlo moder
5,01 € 3,99 €

Elegantni, minimalistični svetlo modri osvežilec za toaletne prostore. FRE-PRO Bowl Clip za WC osvežilec z bombažno aromo bo osveževal vaš wc za cel mesec.. Obesek se pripne na zunanjo stran školjke in zaradi privlačne barve deluje tudi kot eleganten dodatek.

osvežilec za wc školjko FRE-PRO Bowl Clip, začinjeno jabolko, rdeče
5,01 € 3,99 €

Elegantni, minimalistični rdeč osvežilec za toaletne prostore. FRE-PRO Bowl Clip za WC osvežilec z aromo začinjenega jabolka bo osveževal vaš wc za cel mesec.. Obesek se pripne na zunanjo stran školjke in zaradi privlačne barve deluje tudi kot eleganten dodatek.

Ceresit Re-New silikonski premaz, 100 ml
6,99 € 4,60 €

Re-New silikonski premaz je namenjen domačim mojstrom, ki želijo čim hitreje in enostavno osvežiti vlažne in stare fuge v kuhinji in kopalnici. Re-New rešuje težave, ki jih povzroča vlaga in je odporen na plesen.

MR MUSCLE čistilo za pečico, 300ml
3,53 €

Mr. Muscle® čistilo za pečice v spreju z aktivno peno temeljito in brez drgnjenja očisti vso umazanijo in maščobo v pečici.

MR MUSCLE granule za odtok, 250ml
3,22 €

Mr. Muscle® sredstvo za odmaševanje trdovratnih zamašitev odtočnih cevi v obliki granul, pri čemer ne poškoduje cevi.