Kozmetika Afrodita gel za prhanje Detox, 250 ml
2,19 € 1,90 €

Gel za prhanje Afrodita Detox vsebuje aktivno oglje in eterično olje limone, ki poskrbita za popolno sprostitev in osvežujočo nego vaše kože. Ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Free, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Osvežujoč gel za prhanje Afrodita Free kožo nežno čisti, vlaži in neguje. Vsebuje 100 % kokosovo vodo. Izdelek je veganski, ne vsebuje silikonov in ima koži prijazen pH.

Kozmetika Afrodita Sweet Almond gel za prhanje, 250 ml
2,19 € 2,10 €

Gel za prhanje Afrodita Sweet Almond vsebuje izvleček matičnega mlečka, mandljevih proteinov in oljnega kompleksa. Kožo intenzivno vlaži in neguje. Je brez parabenov, parafinov in silikonov.

Kozmetika Afrodita Sweet Almond mleko za telo, 250 ml
3,29 € 3 €

Mleko za telo Afrodita Sweet Almond vsebuje mandljevo olje in proteine ter izvlečke matičnega mlečka. Poskrbi za intenzivno obnovitveno nego kože in krepi njeno zaščitno funkcijo.

Nelipot dezodorant v stiku, Irof
12,99 €

Zadnji kos!

Dezodorant v stiku Nelipot Irof z vonjem frangipanija in bergamotke poskrbi za dolgotrajno in povsem naravno zaščito pred neprijetnim telesnim vonjem. Vsebuje ekološko kokosovo maslo, ki ščiti in neguje kožo vaših pazduh. Je veganski izdelek, ki je v celoti zasnovan in izdelan v Sloveniji.

Nivea intimno milo Fresh, 250 ml
3,80 €

Nivea intimno milo Fresh je zasnovano za nežno a učinkovito čiščenje intimnih predelov. Odlikuje ga blaga formula z mlečno kislino, ki pomaga ohranjati naravno pH-vrednost.

Garnier deodorant Mineral Men Protection 6, 150 ml
2,98 €

Moški deodorant-antiperspirant Garnier Mineral Men Protection 6 s formulo 6v1 poskrbi za kožo in oblačila. Deluje proti potenju, neprijetnim vonjavam ter razdraženosti, neprijetnemu vonju oblačil, belim sledem in rumenim madežem. Količina 150 ml.

Kozmetika Afrodita gel za prhanje Relax, 250 ml
2,40 €

Gel za prhanje Afrodita Relax vsebuje izvlečke medu in eterično olje sivke. Kožo vlaži in neguje, hkrati pa z omamno aromo poskrbi za celostno sprostitev telesa in duha. Ima koži prijazen pH.