JIMMY H9 Pro pokončni brezžični sesalnik, zlat

JIMMY H9 Pro pokončni brezžični sesalnik, zlat

Številka: 10476022
JJimmy H9 Pro Cordless pokončni sesalnik poskrbi za temeljito in globinsko čiščenje, ima upogljivo cev zato da enostavno dosežete tudi pod pohištvo in vključuje ročni sesalnik. Celoten opis
369,90 €
Dostava Mimovrste

Na zalogi v skladišču 5+ artikli

Že danes predviden osebni prevzem
 
Jutri predvidena dostava na dom
 
Številka: 10476022

Predstavitev

Jimmy H9 Pro pokončni brezžični sesalnik, zlat

H9 Pro pokončni sesalnik se ponaša z 200 AW sesalno močjo, močnejšim motorjem in kar 80-minutnim časom delovanja in tako poskrbi za temeljito in globinsko čiščenje. Čas delovanja lahko tudi še podaljšate z dodatnim paketom baterij.


  • Eco način delovanja: 80 minut
  • Turbo način delovanja: 30 minut
  • Max način delovanja: 15 minut


Napredne tehnologije kot so: prikaz stanja baterije, način delovanja, stanje filtra, se enostavno aktivirajo in nadzorujejo preko LED zaslona.

Jimmy H9 Pro Cordless pokončni sesalnik

Sesalnik samodejno nastavi moč sesanja glede na tip površine tal. Sesalno moč na primer poveča, ko aparat deluje na preprogah. S to funkcijo se poveča zmogljivost in učinkovitost sesalnika.


Zasnovan je z upogljivo cevjo, zato da enostavno dosežete tudi pod pohištvo brez pretiranega napora.
S posebnim zgornjim ročajem pa lahko preprosto in udobno dvignete ročni sesalnik in očistite površine na visokih mestih.

Jimmy H9 Pro Cordless pokončni sesalnik

Dvojna ciklonska tehnologija učinkovito loči prah iz zraka, HEPA filter pa ujame 99,97 % alergenov. Ta super kombinacija prepreči, da bi se cevi zamašile in zmanjšale zmogljivost delovanja.


V pakiranju je vključenih kar 13 kosov: metalna cev, ročni sesalnik, nastavek za preproge, električni nastavek za vzmetnice, električni nastavek za tla, 2v1 nastavek za oblazinjeno pohištvo, 2v1 nastavek za ozke prostore, mehka krtača, konektor, polnilec, nastavek za polnjenje baterij, baterija, fleksibilna cev in polnilna postaja.

Jimmy H9 Pro Cordless pokončni sesalnik

Tehnične podrobnosti

Moč 600 W
Dodatki metalna cev, ročni sesalnik, nastavek za preproge, električni nastavek za vzmetnice, električni nastavek za tla, 2v1 nastavek za oblazinjeno pohištvo, 2v1 nastavek za ozke prostore, mehka krtača, konektor, polnilec, nastavek za polnjenje baterij, baterija, fleksibilna cev in polnilna postaja
Teža 7,1 kg
Zmogljivost baterije 3000 mAH
Moč sesanja 25000 Pa
Napetost 28,8 V
Čas polnjenja 4 – 5 h
Čas delovanja 80 min
LED zaslon da
Glasnost 76 dB
Kapaciteta posode za prah 600 ml
Sistem za filtriranje HEPA
Dimenzije 67 × 29,3 × 31 cm

Garancija: 1 leto